|
|
|
|
Posted: Fri Apr 11, 2008 12:37 pm
no ja nie mogę... Yajo, temu panu brakuje drugiego pana! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 12:12 pm
No może nie pana, ale najbliższy burdel to 60 km stąd!!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 2:43 pm
Pier-du, na jakiej kurewskiej pipidówie ten pan zyje? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 12:30 pm
Yajo Pier-du, na jakiej kurewskiej pipidówie ten pan zyje? stare Łohoho! A pani ze stolicy pewnie? Nie zna pani uroków prowincjonalnego, spokojnego życia, hę? No dobra, burdeli może trochę żal xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 27, 2008 11:25 am
Takie uroki to ja mam z mą kochaną w naszym prywatnym domku na odludziu psze pana, ale ze wsią to nie ma nic wspólnego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 01, 2008 5:52 am
Ja mam inne pojęcie wsi jako takiej. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2008 5:08 am
Yajo Takie uroki to ja mam z mą kochaną w naszym prywatnym domku na odludziu psze pana, ale ze wsią to nie ma nic wspólnego. kotku, kupiłam do naszego gniazdka troszeczkę puchowych poduszeczek, śliczne, prawda? whee whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 13, 2008 8:31 am
Przeurocze, masz doskonały gust słonce moje kochane whee ichabot Ja mam inne pojęcie wsi jako takiej. rolleyes Wies to wies, sianko i mleczko prosto od krówki. Ty sie juz tam nie mieścisz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 14, 2008 5:43 am
Yajo Przeurocze, masz doskonały gust słonce moje kochane nie przesadzaj, Twoje ręczniczki w jelonki to było coś... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 12:06 pm
Serduszeczko, i tak najwspanialsze sa twoje ręcznie dziergane sweterki na święta whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 05, 2008 1:17 pm
Yajo Serduszeczko, i tak najwspanialsze sa twoje ręcznie dziergane sweterki na święta whee nie umywają się do Twoich ocieplaczy na imbryczki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 08, 2008 10:26 am
A to różowe, recznie strzyzone zinwentarza futerko na desce w kibelku ci się podoba? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 11, 2008 12:35 am
Yajo A to różowe, recznie strzyzone zinwentarza futerko na desce w kibelku ci się podoba? ninja tak przyjemnie łaskocze w.... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 1:39 pm