|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 06, 2005 8:46 am
Kukus a ładna dupa z ryja, przynajmniej? ja wiem ze ty sie w niej kochasz ... Martyna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 07, 2005 4:51 am
BeeWolf_san Kukus a ładna dupa z ryja, przynajmniej? ja wiem ze ty sie w niej kochasz ... Martyna. *zwymiotował zjedząną wczoraj pizzę "cztery sery" i grzebie w tym palcem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 19, 2005 2:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 20, 2005 12:46 pm
Kiedy masz wolny weekend ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2005 7:13 am
podobnas do mojej kumpeli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 25, 2005 12:09 pm
śmieszny masz ten kartofelek na miejscu nosa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 25, 2005 2:18 pm
Kukus śmieszny masz ten kartofelek na miejscu nosa blaugh mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 9:19 am
Kukus śmieszny masz ten kartofelek na miejscu nosa blaugh kukusku ty zawsze taki mily dla kobiet jestes i taki szarmancki 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 9:21 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 8:06 am
Ridsu kukusku ty zawsze taki mily dla kobiet jestes i taki szarmancki 4laugh zawsze uroczy i przyjemny jak zapalenie otrzewnej z powikłaniami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 29, 2005 3:32 am
Kukus Ridsu kukusku ty zawsze taki mily dla kobiet jestes i taki szarmancki 4laugh zawsze uroczy i przyjemny jak zapalenie otrzewnej z powikłaniami... twoje porownania przypominaja mi strasznie porownania wilkusa wzgledem mej osoby xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 30, 2005 7:26 am
Ridsu Kukus Ridsu kukusku ty zawsze taki mily dla kobiet jestes i taki szarmancki 4laugh zawsze uroczy i przyjemny jak zapalenie otrzewnej z powikłaniami... twoje porownania przypominaja mi strasznie porownania wilkusa wzgledem mej osoby xp wiesz, że z deka mnie jedziesz porównując mnie do kogokolwiek? szczególnie do tak mało znaczącego dla mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 31, 2005 10:22 am
Kukus Ridsu Kukus Ridsu kukusku ty zawsze taki mily dla kobiet jestes i taki szarmancki 4laugh zawsze uroczy i przyjemny jak zapalenie otrzewnej z powikłaniami... twoje porownania przypominaja mi strasznie porownania wilkusa wzgledem mej osoby xp wiesz, że z deka mnie jedziesz porównując mnie do kogokolwiek? szczególnie do tak mało znaczącego dla mnie racz wybaczyc wiecej nie bede. Mam do ciebie pytanie ale to juz bardziej na PM. Aczkolwiek przypuszczam ze Ozzwaldzki Cie poinformuje o tym i ja nie bede sobie juz tym glowy zaprzatac - pamiec szwankuje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|