|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 9:27 am
Yajo Normalnie az sie ze mnie wylewa xD Tja, zaraz się utopię x"D Nie narzekajcie tak na biedną Mamcię Naturę. Zawsze mogłaby się gorzej popisać xp Chociaż jak patrzę na siebie, to mi się wydaje, że osiągnęła apogeum sweatdrop Yajku, świetny avek wink xd Moja przyjaciółka powiedziałaby w takiej sytuacji: "Edek, przebieraj szybciej tymi zapałkami!" x"D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 9:53 am
Wiedzminka Ciri Yajo Normalnie az sie ze mnie wylewa xD Tja, zaraz się utopię x"D Nie narzekajcie tak na biedną Mamcię Naturę. Zawsze mogłaby się gorzej popisać xp Chociaż jak patrzę na siebie, to mi się wydaje, że osiągnęła apogeum sweatdrop Yajku, świetny avek wink xd Moja przyjaciółka powiedziałaby w takiej sytuacji: "Edek, przebieraj szybciej tymi zapałkami!" x"D A czy ja narzekam? Powiedziałam tylko, że marudzenie mam w naturze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 10:39 am
Wiedzminka Ciri Yajo Normalnie az sie ze mnie wylewa xD Tja, zaraz się utopię x"D Nie narzekajcie tak na biedną Mamcię Naturę. Zawsze mogłaby się gorzej popisać xp Chociaż jak patrzę na siebie, to mi się wydaje, że osiągnęła apogeum sweatdrop Yajku, świetny avek wink xd Moja przyjaciółka powiedziałaby w takiej sytuacji: "Edek, przebieraj szybciej tymi zapałkami!" x"D Chyba nie obczajam tego motywu z zapałkami sweatdrop ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 2:56 am
Yajo Chyba nie obczajam tego motywu z zapałkami sweatdrop ... Neji-chan po prostu na nogi mówi "zapałki" wink Ot cała filozofija xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 7:52 am
Wiedzminka Ciri Yajo Chyba nie obczajam tego motywu z zapałkami sweatdrop ... Neji-chan po prostu na nogi mówi "zapałki" wink Ot cała filozofija xD Zapałki fajne sąąąąą...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 8:01 am
Czyżby jakaś piromanka się znalazła? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 8:22 am
Wiedzminka Ciri Czyżby jakaś piromanka się znalazła? :> No a co? Nie bez powodu ci w PMie pisałam, że chcę być piromanką....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 11:41 am
Ano tak, faktycznie sweatdrop
Że sobie pozwolę na offtop- kto oglądał mecz Polska-Kazachstan? mrgreen Bo ja kątem oka obserwowałam i wypracowałam, jak odnieśliśmy zwycięstwo! Otóż... gdy zgasło światło, to Kazachstan strzelił trzy bramki, a że było ciemno i były problemy z odróżnieniem zawodników, to naszym policzyli xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 15, 2007 1:49 am
Wiedzminka Ciri Ano tak, faktycznie sweatdrop Że sobie pozwolę na offtop- kto oglądał mecz Polska-Kazachstan? mrgreen Bo ja kątem oka obserwowałam i wypracowałam, jak odnieśliśmy zwycięstwo! Otóż... gdy zgasło światło, to Kazachstan strzelił trzy bramki, a że było ciemno i były problemy z odróżnieniem zawodników, to naszym policzyli xd Nieźle xd xd Ja tam się sportem nie interesuję.... Niezłą masz pamięć, dopiero jak ci wspomniałam, to żeś sobie przypomniała, że masz tu do czynienia z piromanką... xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 15, 2007 9:01 am
kamilka3d Niezłą masz pamięć, dopiero jak ci wspomniałam, to żeś sobie przypomniała, że masz tu do czynienia z piromanką... xp xp Ja nie komputer xp Mi trzeba dać impuls, żebym zaskoczyła (a najlepiej młotkiem w czachę).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 15, 2007 9:06 am
Wiedzminka Ciri kamilka3d Niezłą masz pamięć, dopiero jak ci wspomniałam, to żeś sobie przypomniała, że masz tu do czynienia z piromanką... xp xp Ja nie komputer xp Mi trzeba dać impuls, żebym zaskoczyła (a najlepiej młotkiem w czachę). Dobra. *podchodzi do niej z WIELGACHNYM młotem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 7:20 am
Kamilciu, nie szkoda Ci tego młotka na taki plankton intelektualny jak ja? wink W naszym środowisku jest tyle bardziej godniejszych posmakowania Twego młotka osobistości (Runya wie o co chodzi wink ), daruj biednej polskiej studentce administracji, która będzie na kasie w Biedronce pracować crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 8:07 am
Wiedzminka Ciri Kamilciu, nie szkoda Ci tego młotka na taki plankton intelektualny jak ja? wink W naszym środowisku jest tyle bardziej godniejszych posmakowania Twego młotka osobistości (Runya wie o co chodzi wink ), daruj biednej polskiej studentce administracji, która będzie na kasie w Biedronce pracować crying A kto powiedział, że jesteś plankton intelektualny?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 1:54 pm
Wiedzminka Ciri Yajo Chyba nie obczajam tego motywu z zapałkami sweatdrop ... Neji-chan po prostu na nogi mówi "zapałki" wink Ot cała filozofija xD Aaaaaaaaaa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 1:57 pm
Wiedzminka Ciri kamilka3d Niezłą masz pamięć, dopiero jak ci wspomniałam, to żeś sobie przypomniała, że masz tu do czynienia z piromanką... xp xp Ja nie komputer xp Mi trzeba dać impuls, żebym zaskoczyła (a najlepiej młotkiem w czachę). Komputer? Impuls? Obczaić?... Windows exclaim blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|