|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 3:18 am
Yajo ej no, ludzie, nie wygłupiac się tylko kupowac głosy, no, juz juz, ruchy ruchy!!! scream domokun ja tez bardzo zachęcam smile na dzielenie sie fantami rowniez smile no i dotacjami wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 9:03 am
no ja potwierdzam swoje losy, dobrze to robie? xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 12:11 pm
Jukatan no ja potwierdzam swoje losy, dobrze to robie? xDD wydaje mi sie ze tak, a skad przypuszczenie ze moze byc cos nie tak? ktory przycisk naciskasz...?
chcialam zaznaczyc ze poczynilam zmiany na pierwszej stronie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 12:35 pm
Inspekcja imć Kasmizara potwierdziła, co następuje:
Zgodność liczby losowań do liczby konkursów: .......................100% Zgodność liczby przekazanych nagród do wyników oficjalnych:.100% Czystość majtek Baraniny ( twisted ): .................................100%
ERGO:
Gra uczciwa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 12:58 pm
odczep sie od moich gaci stare i tak jestes ćmokiem i ciebie tylko interesuje co pod nimi ty ty ty ty... prostaku stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 3:44 pm
to ja kupuje try losy: 9, 21 i 25
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 2:03 am
kce cztery losy : 6 10 11 29
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 2:08 am
dobra bedzie szybciej jeszcze 4 i 30
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 2:10 am
Gem_ma dobra bedzie szybciej jeszcze 4 i 30 mozna max 5 losow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 2:15 am
Driadaa Gem_ma dobra bedzie szybciej jeszcze 4 i 30 mozna max 5 losow...okej kcem tylko 4
uwaga 30 jest wolna!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 2:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 3:01 am
nie lapie.
jak mam potwierdzic? zapłaciłam za losy, potwierdziłam tutaj, a Driada cały czas nie wypisała mnie z tych, którzy potwierdzili swoich losów, nie podoba mi się to, basta! stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 7:07 am
Jukatan nie lapie. jak mam potwierdzic? zapłaciłam za losy, potwierdziłam tutaj, a Driada cały czas nie wypisała mnie z tych, którzy potwierdzili swoich losów, nie podoba mi się to, basta! stare ja tez, zaplacilam, pisalam tu i jestem na tej liscie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 9:10 am
Andareen Jukatan nie lapie. jak mam potwierdzic? zapłaciłam za losy, potwierdziłam tutaj, a Driada cały czas nie wypisała mnie z tych, którzy potwierdzili swoich losów, nie podoba mi się to, basta! stare ja tez, zaplacilam, pisalam tu i jestem na tej liscie.... ale przy okazji jestes juz przypisana do numerków.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 9:33 am
Andareen Jukatan nie lapie. jak mam potwierdzic? zapłaciłam za losy, potwierdziłam tutaj, a Driada cały czas nie wypisała mnie z tych, którzy potwierdzili swoich losów, nie podoba mi się to, basta! stare ja tez, zaplacilam, pisalam tu i jestem na tej liscie.... jest zaznaczone jeszcze kto nie potwierdzil trada, wszystko co jest pod : smile oznacza kto ile losow kupil. poprawilam wszystko na poprzedniej stronie i mam nadzieje ze teraz jest wszystko jasne. jesli nie prosze o pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|