|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 1:29 am
Andareen EvilYuki Andareen a ja nie mam lasu, mieszkam w Warszawie stare ja tez mieszkam w Warszawie i mam las xDD a masz w nim konwalie? watpie rolleyes tez tak sadze xD ale gdzies tam kiedys rosly, nie w lesie a chyba na terenie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 3:38 am
To ja Wam powiem, że można się któregoś dnia do pobliskiego lasu wybrać na wycieczkę, nawet samochodem, jak las nie taki pobliski, zebrac konwalie, wsadzić do ogródka czy na działkę i będziecie mieć konwalie w Warszawie =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 5:59 am
EvilYuki Andareen EvilYuki Andareen a ja nie mam lasu, mieszkam w Warszawie stare ja tez mieszkam w Warszawie i mam las xDD a masz w nim konwalie? watpie rolleyes tez tak sadze xD ale gdzies tam kiedys rosly, nie w lesie a chyba na terenie. jakbys znalazla, to wiesz gdzie mieszkam ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 10:32 am
Dzięki za taką wiosnę! scream Właściwie to lato się niedługo zaczyna...a tu co...DESZCZ...kurwa stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 12:24 pm
BlackFriend Dzięki za taką wiosnę! scream Właściwie to lato się niedługo zaczyna...a tu co...DESZCZ...kurwa stare wole deszcz, niz upal, nienawidze upalow rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 5:36 am
Andareen BlackFriend Dzięki za taką wiosnę! scream Właściwie to lato się niedługo zaczyna...a tu co...DESZCZ...kurwa stare wole deszcz, niz upal, nienawidze upalow rolleyes Ja wole jak jest tak akurat....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 8:58 am
Deszcz też jest OK, ale nie na wiosnę. Teraz to powinno słoneczko świecić i wszystko powinno być zielone i kwitnące, a ludzie chodzić na majówki i inne pikniki... A tu nie ma jak =( Ble.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 1:50 am
Andareen BlackFriend Dzięki za taką wiosnę! scream Właściwie to lato się niedługo zaczyna...a tu co...DESZCZ...kurwa stare wole deszcz, niz upal, nienawidze upalow rolleyes A ja z koleji wolę upały niż deszcz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 6:16 am
Niech będą upały po 30 stopni, tylko niech nie będzie deszczu codziennie, bo już szlag mnie na to trafia -_-"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 11:53 am
Gveir Niech będą upały po 30 stopni, tylko niech nie będzie deszczu codziennie, bo już szlag mnie na to trafia -_-" POPIERAM!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 3:45 pm
Gveir Niech będą upały po 30 stopni, tylko niech nie będzie deszczu codziennie, bo już szlag mnie na to trafia -_-" a ja wole deszcz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 8:28 am
Andareen Gveir Niech będą upały po 30 stopni, tylko niech nie będzie deszczu codziennie, bo już szlag mnie na to trafia -_-" a ja wole deszcz... Dlaczego??? Deszcz (o ile nie ma piorunów) jest nudny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 8:47 am
kamilka3d Andareen Gveir Niech będą upały po 30 stopni, tylko niech nie będzie deszczu codziennie, bo już szlag mnie na to trafia -_-" a ja wole deszcz... Dlaczego??? Deszcz (o ile nie ma piorunów) jest nudny... bo jak jest 25 stopni to dla mnie jest to upal nie do wytrzymania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 9:00 am
Andareen kamilka3d Andareen Gveir Niech będą upały po 30 stopni, tylko niech nie będzie deszczu codziennie, bo już szlag mnie na to trafia -_-" a ja wole deszcz... Dlaczego??? Deszcz (o ile nie ma piorunów) jest nudny... bo jak jest 25 stopni to dla mnie jest to upal nie do wytrzymania eek eek eek eek Żartujesz??? Dla mnie zeszłe wakacje to był raj... Jak ty je zniosłaś???? Skoro nie znosisdz upałów...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 4:17 pm
kamilka3d Andareen kamilka3d Andareen Gveir Niech będą upały po 30 stopni, tylko niech nie będzie deszczu codziennie, bo już szlag mnie na to trafia -_-" a ja wole deszcz... Dlaczego??? Deszcz (o ile nie ma piorunów) jest nudny... bo jak jest 25 stopni to dla mnie jest to upal nie do wytrzymania eek eek eek eek Żartujesz??? Dla mnie zeszłe wakacje to był raj... Jak ty je zniosłaś???? Skoro nie znosisdz upałów... przez cały lipiec siedziałam w domu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|