|
|
|
|
Posted: Mon Oct 15, 2007 9:04 am
No co ty! Takie akcje ci tylko poprawią fryza! Będziesz oryginalna!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 7:22 am
Bardziej mi odpowiada obecny styl ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 7:47 am
Wiedzminka Ciri Bardziej mi odpowiada obecny styl ^^ Mi się tam jedna rzecz szybko nudzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 1:46 pm
Tayria Yajo Ja! O moich bosko kształtnych udach. Modlić sie można 4laugh *składa pokłon* No, to rozumiem *głaszcze po głowce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 1:48 pm
kamilka3d Wiedzminka Ciri Yajo Jak z marmuru to gładziutkie i bialutkie, jak snieg i jak aksamit. Ano, chyba że w takim pojęciu xd *zwraca honor ("oddaje", nie "wymiotuje")* Ta druga opcja byłaby śmieszniejsza. twisted twisted Ej ej, Ty tu o moim honorze moim honorowatych ud gadasz, więc daj na wstrzymanie, bo Ci sie jeszcze na szyi zakleszczę cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 1:51 pm
kamilka3d Yajo Wiedzminka Ciri Ekhem! Nie mnie oceniać damskie jędrne tyłki stare Jak Cię to pocieszy, to Ci powiem, że własnego też nie akceptuję confused Nie jakies tam demskie, jędrne dupy tylko moje jedyne, boskie, cudowne, alienowate ciałko jak z marmuru exclaim scream Alienku,nie denerwuj się - złość urodzie szkodzi. Mi nic nie szkodzi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 2:33 pm
Yajo Tayria Yajo Ja! O moich bosko kształtnych udach. Modlić sie można 4laugh *składa pokłon* No, to rozumiem *głaszcze po głowce* mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 17, 2007 9:45 am
Grzeczna Tayria, grzeczna ^^ Chcesz ciasteczko? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 17, 2007 10:41 am
Yajo Grzeczna Tayria, grzeczna ^^ Chcesz ciasteczko? ^^ *kradnie te ciastka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 6:25 am
*dochodzi do sis* *konspiracyjnymk szeptem ninja *A jakie są? Są może z migdałami i kokosem question ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 7:29 am
Runya_EithelNar *dochodzi do sis* *konspiracyjnymk szeptem ninja *A jakie są? Są może z migdałami i kokosem question ninja Też. *daje jej wymienione rodzaje ciastek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 7:54 am
Wam tylko ciastka w głowie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 7:54 am
Wiedzminka Ciri Wam tylko ciastka w głowie xD A co, to źle?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 7:56 am
Bo ja wiem? Ja tylko stwierdzam fakty x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 2:28 am
eeeeeeeeeeeeee gonk gdzie moje CIASTECZKA?? scream
*biega tu i ówdzie w poszukiwaniu kamilki złodziejki ciasteczek, rozszarpując pazurami to i owo* evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|