|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 11:41 am
Nie mam nic do waszych adopcji, ale ograniczcie to słowo na 's', bo mi sie takie cztery przypominają od których mi niedobrze stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 25, 2007 6:06 am
Wiedzminka Ciri Nie mam nic do waszych adopcji, ale ograniczcie to słowo na 's', bo mi sie takie cztery przypominają od których mi niedobrze stare Chodzi ci o "sis"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 25, 2007 12:00 pm
Aż tak ten Koci Kwartet Ci dopiekł question sad *tuli ZelCiri*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 1:43 am
*podaje herbatkę i jeżyki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 1:53 am
Runya_EithelNar Aż tak ten Koci Kwartet Ci dopiekł question sad *tuli ZelCiri* Powiedzmy, że mieliśmy na pieńku wink kamilka3d *podaje herbatkę i jeżyki* Kamilko, ozłocę Ciebie za te jeżyki whee *dokłada swoje żelki, ptasie mleczko z Milki i bąbelkową czekoladę* No, to ucztę czas zacząć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 10:36 am
*ze swej strony dodaje wafle, kokosanki, ciasto z delicjami i duuuuużo (promocja w Idolu wink ) Pepsi biggrin * *a, i jeszcze słony popcorn, chipsy, paluszki z makiem, popcorn z masełkiem i tosty z topionym serem oraz foundue z przeróżnych gatunków sera twisted *
TERAZ możemy zacząć ucztę twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 11:10 am
*patrzy na potrawy, które sama przygotowała*
Ermmmm....to może ja jeszcze...tego no... wyskoczę do Kiosku Ruchu po lizaki? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 12:40 am
*zanim Zetka zdążyła się ruszyć wyjęła ze swojego słynnego worka tonę lizaków, cukierków i innych słodyczy*
No, to tera możemy zaczynać!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 1:10 am
To się nazywa być przygotowanym na wszystko O__O Strach pomyśleć, jak wygląda Twoje szkolne drugie śniadanie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 2:54 am
"Po co nam faceci? Mamy przecież lody!" (Ally McBeal, jakby się ktoś pytał wink )
*przywołuje czarami wielgachną lodówkę wypełnioną wszelkimi maści lodami - od tymi na patyku i rożkami po te w dużych opakowanach - szarlotkowe, mniam heart *
To kiedy zaczynamy imprezę question twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 4:56 am
Haaaaahhhhhhh.... eek *reakcja na widok lodówki*
Jeżeli o mnie chodzi, to już możemy *wchodzi do lodówki, zatrzaskuje się od środka uprzednio zostawiając liścik na drzwiach: "Wyjdę jak mnie żołądek zacznie boleć"*
Nie wydaje Wam się, że my z tego forum prywatne gg robimy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 8:22 am
*patrzy z uznaniem na lodówkę*
Zetko, kochanie, ja nie jadam drugich śniadań. Na takich imprezach jem na zapas, także mi wystarczy. A co do GG... To chyba coś w tym jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 4:06 am
Mnie ot usprawiedliwia, bo własnego mieć nei mogę, ale postarajmy sie już przestać offtopować. Sama gonię takich, co na temat nic nie piszą i mi trochę niesmacznie, gdy zachowuję się tak jak oni sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 12:56 pm
Szkoda sad
Trudno się rozmraża kotlety z kurczaka - są niewiarygodnie tłuste i skolwiek z nimi zrobić, by nie poplamić czegoś....ale kotlety z kurczaka są najlepsze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 1:18 am
Wiedzminka Ciri Mnie ot usprawiedliwia, bo własnego mieć nei mogę, ale postarajmy sie już przestać offtopować. Sama gonię takich, co na temat nic nie piszą i mi trochę niesmacznie, gdy zachowuję się tak jak oni sweatdrop Ale czemu? Toż to taka fajna zabawa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|