|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2007 11:04 am
Lady Revania -> wkurzają mnie pewne osoby na pewnym forum >.< omg mam nadzieje ze nie ja i nie na tym forum Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2007 11:06 am
Rishi-san Lady Revania -> wkurzają mnie pewne osoby na pewnym forum >.< omg mam nadzieje ze nie ja i nie na tym forum Oo nie, chodzi o forum www.jmusic4ever.fora.pl, o osoby o nickach marron i Księżniczka von Niuuuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2007 11:11 am
Lady Revania Rishi-san Lady Revania -> wkurzają mnie pewne osoby na pewnym forum >.< omg mam nadzieje ze nie ja i nie na tym forum Oo nie, chodzi o forum www.jmusic4ever.fora.pl, o osoby o nickach marron i Księżniczka von Niuuuuu aha... no zrozumiale to oczywiscie... mnie zawsze ktoś na jakims forum wkurza xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2007 11:44 am
wkurza mnne moja mama crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2007 11:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2007 12:50 pm
a dzin dybry(i to mnie nie wkorza)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 12:22 am
śmierdzace skarpetki brata ,które są porozrucane po całym pokoju stare no i oczywiscie to,że marron nie dopisala na mojego posta dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 10:15 pm
Wkurza mnie to, że chłop odwołał randkę, bo ma teorię na prawo jazdy. Ja rozumiem, że on ma teorię, rozumiem także, że takie rzeczy się zdarzają, ale nim spośród tylu dni wybrał dogodny moment, to mógł wszystko przemyśleć, bo tylko ja teraz cierpię.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 2:38 am
Ksieżniczka i jego mądrości evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 3:34 pm
WK&^%$^ mnie anemia umysłowa u niektorych okazów gatunku ludzkiego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 10:10 pm
Ayah_TheMetalMania WK&^%$^ mnie anemia umysłowa u niektorych okazów gatunku ludzkiego przeciez to naturalne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 10:29 pm
wkurza mnie to, że nie mogę znaleźć glanów >_< to wyjątkowo wkurzające... ; . ; przez to spóźnię się do szkoły albo w ogóle nie pójde, bo nie mam w czym... TT
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 11:02 pm
wkurza mnie,ze jestem chora w tedy kiedy zalezy mi by być zdrową evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 10:40 am
wkurza mnie, kiedy facet od chińskiego każdą lekcję robi różnej długości, i w środy nigdy nie wiem, czy dziś skończę o 16.40 czy o 18 evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|