|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 7:08 am
Andareen -> Evil podzieliła się niepotrzenymi itemami (dziękuję heart ) jakas ty rozowa xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 7:18 am
EvilYuki Andareen -> Evil podzieliła się niepotrzenymi itemami (dziękuję heart ) jakas ty rozowa xD lepiej to wyglada, niz tamte wlosy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 7:19 am
Andareen EvilYuki Andareen -> Evil podzieliła się niepotrzenymi itemami (dziękuję heart ) jakas ty rozowa xD lepiej to wyglada, niz tamte wlosy stare butki Ci nie pasuja, powiedz, jakie chcesz buty to Ci kupię.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 7:26 am
EvilYuki Andareen EvilYuki Andareen -> Evil podzieliła się niepotrzenymi itemami (dziękuję heart ) jakas ty rozowa xD lepiej to wyglada, niz tamte wlosy stare butki Ci nie pasuja, powiedz, jakie chcesz buty to Ci kupię. jeszcze idzie dostawa butow z mojego drugiego mulka, wiec zobacze czy jakies nie beda pasowaly... jak nie, to poszukam czegos pasujacego i wtedy mi kupisz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 7:47 am
mysle, ze te klapeczki moga byc, nie chce cie za bardzo wykorzystywac pienieznie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 10:26 am
a ja sie ciesze, bo zrobilam kolejny dobry uczynek i pozbylam sie wszystkich swoich ticketsow na rzecz Yuki 4laugh heart
Oh jak cudowanie jest dawac *__*
zaraz...czy ja wzielam dzis juz swoje leki...? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 10:29 am
kurczę, mam jakieś ticketsy, ale na tamtym koncie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 10:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 10:37 am
w takim razie... Starych nie ma, chata wolna Oj bedzie bal! Oj bedzie bal! Oj bedzie bal! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 11:48 am
Rin_Youkai a ja sie ciesze, bo zrobilam kolejny dobry uczynek i pozbylam sie wszystkich swoich ticketsow na rzecz Yuki 4laugh heart Oh jak cudowanie jest dawac *__* zaraz...czy ja wzielam dzis juz swoje leki...? XD no, jak pisalam na ogolnym, sie ciesze, bo Rinek-Rodzynek dała mi Ticketsy, łahaha biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 2:00 pm
-> Ikke oddała mi Ruki'ego biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 2:14 pm
..ale sie okazało,że to tylko sen dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 2:16 pm
Kikuchiyu ..ale sie okazało,że to tylko sen dramallama -> ale potem sie przyznala znowu, ze oddala mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 2:20 pm