|
|
|
|
Posted: Thu Apr 26, 2007 5:37 pm
o grrrrr chyba... mniaaaaaam *___*te cieple udka XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 11:40 pm
O mato... na jaki temat się tu dyskusja ciągnie... *przerażenie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 6:19 am
No juz bez przesady, seks ludzka rzecz, nie wierzę, że ktoś przez całe życie tego nie robił/nie zrobi =P A mało tego, nie wierzę, że komuś by się to nie podobało =P No chyba, że.... zły dotyk boli przez całę zycie.... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 11:48 am
Mylenka No juz bez przesady, seks ludzka rzecz, nie wierzę, że ktoś przez całe życie tego nie robił/nie zrobi =P A mało tego, nie wierzę, że komuś by się to nie podobało =P No chyba, że.... zły dotyk boli przez całę zycie.... rolleyes znam osoby ktore nie lubia sexu :] powaznie... ja ta lubie, ale kiedys wolalem bardziej niz teraz... czlek sie starzeje i tyle :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 12:02 pm
Zakonnice chyba. A ja też znam księdza proboszcza =P
Gags, przecież miałęś być stary, ale jurny =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 12:11 pm
Mylenka Zakonnice chyba. A ja też znam księdza proboszcza =P Gags, przecież miałęś być stary, ale jurny =P stary w realu jurny w legendach XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 12:44 pm
przecietny Mylenka Zakonnice chyba. A ja też znam księdza proboszcza =P Gags, przecież miałęś być stary, ale jurny =P stary w realu jurny w legendach XD rotfl XD dzieki biggrin idealnie mnie podsumowales biggrin jurny jestem, tylko hmmm nie zawsze :] aaaa przecietny - gadu mi zdechlo... :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 12:49 pm
Gagarin rotfl XD dzieki biggrin idealnie mnie podsumowales biggrin jurny jestem, tylko hmmm nie zawsze :] aaaa przecietny - gadu mi zdechlo... :/ zawsze do uslog. razz to przemysl co masz przemyslec jak podejmiesz decyzje to wyslij PM
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 29, 2007 6:24 pm
przecietny Gagarin rotfl XD dzieki biggrin idealnie mnie podsumowales biggrin jurny jestem, tylko hmmm nie zawsze :] aaaa przecietny - gadu mi zdechlo... :/ zawsze do uslog. razz to przemysl co masz przemyslec jak podejmiesz decyzje to wyslij PM mysle ze trza zapytac o zdanie reszte... ale na pewno jest jakis sposob, zeby to przeniesc wszystko :/ ostatnio przeciez sie dalo :/ za duzo informacji ucieknie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 4:59 am
Gagarin przecietny Gagarin rotfl XD dzieki biggrin idealnie mnie podsumowales biggrin jurny jestem, tylko hmmm nie zawsze :] aaaa przecietny - gadu mi zdechlo... :/ zawsze do uslog. razz to przemysl co masz przemyslec jak podejmiesz decyzje to wyslij PM mysle ze trza zapytac o zdanie reszte... ale na pewno jest jakis sposob, zeby to przeniesc wszystko :/ ostatnio przeciez sie dalo :/ za duzo informacji ucieknie! jak by sie dalo to bym nie marudzil ino to zrobil. szyfruja baze i dostajesz sieczke nie dane.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 8:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 8:48 am
Jak rozumiem wypowiedz w kontekscie mojego ostatniego posta? Jesli dobrze interpretuje spiesze doniesc iz jest to wewnetrzna sprawa rodzinny i nie wszyscy musza wiedziec "o co loto". XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 9:04 am
Nie, to się odnosiło do całej konwersacji =P Zdałam soebie sprawę, że to Wasze prywatne sprawy top secret, inaczej to bym przeciez wiedziała o co cho =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 9:17 am
Mylenka Nie, to się odnosiło do całej konwersacji =P Zdałam soebie sprawę, że to Wasze prywatne sprawy top secret, inaczej to bym przeciez wiedziała o co cho =P Aha. razz BTW bedziemy sie tak ganiac po czterech topicach caly czas? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 3:43 am
Ja tam piszę tylko w trzech =P Dlaczego by nie? Zabawnie jest =P I oryginalnie =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|