gdzie najczesciej nosisz bielizne... |
na... pupie |
|
28% |
[ 6 ] |
na glowie XD bo jest "hardkorowo" |
|
33% |
[ 7 ] |
na spodniach jak Jas ; * |
|
4% |
[ 1 ] |
w bucie/skarpetce, coby sie nie zagubila ; p |
|
4% |
[ 1 ] |
nie nosze, bo robie haki XD |
|
9% |
[ 2 ] |
O.o a co to sa gacie??? o.O |
|
19% |
[ 4 ] |
|
Total Votes : 21 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 15, 2005 2:12 am
dzis nie zalozylam jeszcze stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 7:01 am
Ridsu dzis nie zalozylam jeszcze stare Chciałem sie pochwalic ze kupiłem sobie super niewygodne boxerki ... ciska kuja i sa do dupy ... Dziekuje za uwage
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 4:44 am
BeeWolf_san Ridsu dzis nie zalozylam jeszcze stare Chciałem sie pochwalic ze kupiłem sobie super niewygodne boxerki ... ciska kuja i sa do dupy ... Dziekuje za uwage a ja kupilam ostatnio niewygodne tanie stringi... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 5:02 am
Raticiel BeeWolf_san Ridsu dzis nie zalozylam jeszcze stare Chciałem sie pochwalic ze kupiłem sobie super niewygodne boxerki ... ciska kuja i sa do dupy ... Dziekuje za uwage a ja kupilam ostatnio niewygodne tanie stringi... neutral poka poka!!!!!!!!!!! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 06, 2005 12:04 am
opcy Raticiel BeeWolf_san Ridsu dzis nie zalozylam jeszcze stare Chciałem sie pochwalic ze kupiłem sobie super niewygodne boxerki ... ciska kuja i sa do dupy ... Dziekuje za uwage a ja kupilam ostatnio niewygodne tanie stringi... neutral poka poka!!!!!!!!!!! mrgreen przykro mi nie mam skanera... takie ot zwykle stringi z Geanta, byly w promocji niedawno... 3nodding 1.90zl. bodajze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 8:13 am
Raticiel opcy Raticiel BeeWolf_san Ridsu dzis nie zalozylam jeszcze stare Chciałem sie pochwalic ze kupiłem sobie super niewygodne boxerki ... ciska kuja i sa do dupy ... Dziekuje za uwage a ja kupilam ostatnio niewygodne tanie stringi... neutral poka poka!!!!!!!!!!! mrgreen przykro mi nie mam skanera... takie ot zwykle stringi z Geanta, byly w promocji niedawno... 3nodding 1.90zl. bodajze... Proponuje powołać do zycia ruch propagujacy wygodne majtki a walczacy z tandeta i ucieskiem jader i pachwin.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 12:27 am
BeeWolf_san Proponuje powołać do zycia ruch propagujacy wygodne majtki a walczacy z tandeta i ucieskiem jader i pachwin. popieram!!!!! biggrin you've got to fight... for your right... dla zdrowych genitaliow scream blaugh biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 1:57 pm
ja mam dzis szare bokserki w simsonow na desce mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 11:51 pm
endo21 ja mam dzis szare bokserki w simsonow na desce mrgreen i chuj mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 2:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 7:14 am
a ja mam w "pracyjace krooliczki"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:27 am
disco misio a ja mam w "pracyjace krooliczki"
i chuj
a ja mam nowe z garfieldem.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 7:33 am
ladne jakie ? cos czym general moze sie zainteresowac ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 9:05 am
revcat disco misio a ja mam w "pracyjace krooliczki" i chuj a ja mam nowe z garfieldem.... mrgreen ninja oddasz je podobroci czy pod przymusem mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 11:41 am
Twisted_Exile revcat disco misio a ja mam w "pracyjace krooliczki" i chuj a ja mam nowe z garfieldem.... mrgreen ninja oddasz je podobroci czy pod przymusem mrgreen twisted heart
nie ma takiej mozliwosci...Bacznosc..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|