Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 5:58 pm
Heh! Moje ukochane ksiazki??? sapkowskiego, tolkiena, zajdla, lovecrafta i kuttnera..... Schninkiel mi sie baaaardzo podobal, Thorgal tez do pewnego momentu.... Sailor Moon i Evangelion z mangi.....
ale chyba moja ukochana jest moja wlasna, Lev Thanned... (3 Jaskolki). Knizka jest pokazna..... momentami nudna, ale momentami sama siebie zaskakiwalam, jak to potem czytalam..... Moja ksiazka jest o 3 dziewczynach: Wojowniczce, Bardce i Czarodziejce. Sa detektywami, terrorystkami (czasem), w ogole maja mase przygod. Ech, naprawde czuje sentyment do tej ksiazki, pisalam ja poltora roku, skonczylam 4 latka temu i od tego czasu czytam co wakacje..... To jest wlasnie moja ukochana ksiazka. Nigdy jej nie przeczytacie.... (moze to i lepiej wink ) A obecnie jestem na etapie ksiazki panow Hallidaya i Resnicka: Fizyka 2. To jest dopiero jazda razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 10:25 am
jesli chodzi o mnie, to manie czytania zapoczatkowały książki pani rowling. Lubie też ttpowe książki młodzieżowe, takie jak seria "szpieg mimo woli", "pamietnik księżniczki" czy "byłem kosmitą z 6 klasy". Ale naprawde polecam książki anthonego horowidza (chyba tak sie pisze) "upiorna szkoła" i "nieświęty graal"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 12:31 pm
Aaaa!!!!! gonk Do wtorku (4 stycznia) musze przeczytać "Pana Tadeusza"!!! gonk A jestem dopiero w 3 księdze!!! gonk Do tej pory lubilem czytać Rowling, Pratchetta i Nixa... domokun A teraz... JUŻ NIE LUBIE CZYTAĆ stressed xp domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 4:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 6:25 am
Ostanio czytalam Rekreacje Mikolajka to jest dopiero cos... POLECAM
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 5:46 am
Łoooł !Nawet nie mialam nadzieji ze moj topik przetrwa biggrin (zmienilam sobie nick).Teraz czytam sobie 3 czesc Artemisa biggrin jest poprostu swietna !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:53 am
blaugh ja jestem na etapie Salvadora Dali "Moje Sekretne Życie" ;] nu i oczywiscie podrecznikow do Liceum :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 6:31 am
a ja czytam wlasnie "Krzywe eliptyczne w kryptografii" bo jestem w trakcie pisania pracy inżynierskiej stare a czas ucieka gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 6:27 am
Hmm ja ogolnie czytam polska fantastyke (Sapkowski, Dębski, Brzezińska, Kossakowska, Pilipiuk razz i innych)
Ale poza tym oczywiście orientuje sie mniej wiecej w swiatowej smile (mistrz Tolkien, Rice, Norton, Gaiman, Hearn no i Rowling razz etc.)
Oprocz fantastyki lubie poczytac troche ksiazek sensacyjnych, chociazby np. Kod Leonarda Da Vinci czy Piąta Profesja Morrella - w tym stylu smile
A do tego czasem napada mnie ochota na literature wojenną czy historyczną smile
Ha! I pomyslec ze kilka lat wstecz brzydziłam się książke do reki wziać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 8:52 am
Ja niedawno skonczylem czytac "Na glinianych nogach" a teraz zaczynam "Widzmikolaj". Ogulnie to zeby zasnac musze cos czytac. Dlatego wchlaniam ksiazki masowa wink xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:28 am
Toolek Ja niedawno skonczylem czytac "Na glinianych nogach" a teraz zaczynam "Widzmikolaj". Ogulnie to zeby zasnac musze cos czytac. Dlatego wchlaniam ksiazki masowa wink xp Tez lubie Pratchett'a ^^(i nigdy nie pamietam, gdzie ma byc podwojne "t" vv') teraz siedze z mitologia japonska i Silmarillionem, ile tam imion i nazw xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:04 am
Ja teraz czytam 3 ksiązki naraz "Dziewczyna z Pomanańczami", "Pobby i Dingan" no i ostatnia książka pt. "Opiekun snu" :] jak juz przeczytam to napisze czy ciekawe sa razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:28 am
Paolka1990 Ja teraz czytam 3 ksiązki naraz "Dziewczyna z Pomanańczami", "Pobby i Dingan" no i ostatnia książka pt. "Opiekun snu" :] jak juz przeczytam to napisze czy ciekawe sa razz dziewczyna z pomaranczami czytalam ^^ troche dziwne no ale moze byc, poby i dingam czytalam chyba rok temu ^^ i strasznie mi sie ta ksiazka podobala wink ja niedawno skonczylam czytac moje tak zwane zycie i myslalam ze zasne nad ta ksiazka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:33 am
Prinee dziewczyna z pomaranczami czytalam ^^ troche dziwne no ale moze byc, poby i dingam czytalam chyba rok temu ^^ i strasznie mi sie ta ksiazka podobala wink ja niedawno skonczylam czytac moje tak zwane zycie i myslalam ze zasne nad ta ksiazka... a pamietam jak sie podniecałas ta Dziewczyną z Pomarańczami biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:37 am
Paolka1990 Prinee dziewczyna z pomaranczami czytalam ^^ troche dziwne no ale moze byc, poby i dingam czytalam chyba rok temu ^^ i strasznie mi sie ta ksiazka podobala wink ja niedawno skonczylam czytac moje tak zwane zycie i myslalam ze zasne nad ta ksiazka... a pamietam jak sie podniecałas ta Dziewczyną z Pomarańczami biggrin taaa...? widzisz biggrin a teraz ty sie podniecasz dovnie biggrin hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|