|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 11:49 am
Kyoko Suomi Katka1989 Kyoko Suomi Mam nadzieję ,że nikt nie ma nic przeciwko temu, żebym sobie zapisała na kompie wasze fotki sweatdrop ja nie mam. A po co ci nasze fotecki :> ? Żebym wiedziała jak kto wygląda. A jest tu dwóch przystojniaków a których lubię czasem popatrzeć twisted uu farciarze ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 12:03 pm
Pisarz Kyoko Suomi Katka1989 Kyoko Suomi Mam nadzieję ,że nikt nie ma nic przeciwko temu, żebym sobie zapisała na kompie wasze fotki sweatdrop ja nie mam. A po co ci nasze fotecki :> ? Żebym wiedziała jak kto wygląda. A jest tu dwóch przystojniaków a których lubię czasem popatrzeć twisted uu farciarze ^^ ... A którzy to??? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 12:07 pm
herubinek Pisarz Kyoko Suomi Katka1989 Kyoko Suomi Mam nadzieję ,że nikt nie ma nic przeciwko temu, żebym sobie zapisała na kompie wasze fotki sweatdrop ja nie mam. A po co ci nasze fotecki :> ? Żebym wiedziała jak kto wygląda. A jest tu dwóch przystojniaków a których lubię czasem popatrzeć twisted uu farciarze ^^ ... A którzy to??? wink A zgadnij xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 12:19 pm
niezapisuj sobie mojej FACJATY naprawde niechce aby ktos sie potem przestraszyl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 12:26 pm
Kyoko Suomi herubinek Pisarz Kyoko Suomi Katka1989 Kyoko Suomi Mam nadzieję ,że nikt nie ma nic przeciwko temu, żebym sobie zapisała na kompie wasze fotki sweatdrop ja nie mam. A po co ci nasze fotecki :> ? Żebym wiedziała jak kto wygląda. A jest tu dwóch przystojniaków a których lubię czasem popatrzeć twisted uu farciarze ^^ ... A którzy to??? wink A zgadnij xp No niewiem... a nie chce zgadywać bo sobie pomyslicie że jestem samolubem ( [DARK HERUBINEK] Powiedział by że on lol ) wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 12:57 pm
herubinek Kyoko Suomi herubinek Pisarz Kyoko Suomi Katka1989 Kyoko Suomi Mam nadzieję ,że nikt nie ma nic przeciwko temu, żebym sobie zapisała na kompie wasze fotki sweatdrop ja nie mam. A po co ci nasze fotecki :> ? Żebym wiedziała jak kto wygląda. A jest tu dwóch przystojniaków a których lubię czasem popatrzeć twisted uu farciarze ^^ ... A którzy to??? wink A zgadnij xp No niewiem... a nie chce zgadywać bo sobie pomyslicie że jestem samolubem ( [DARK HERUBINEK] Powiedział by że on lol ) wink No to jak nie chcesz zgadywać to nie dowiesz się kto blaugh Nox, twojego zdjęcia jeszcze nie widziałam, bo za każdym razem jak wchodzę na link, to pokazuje się taki strasznie seksowny czerwony X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 1:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 1:38 pm
Kyoko Suomi herubinek Kyoko Suomi herubinek Pisarz Kyoko Suomi Katka1989 Kyoko Suomi Mam nadzieję ,że nikt nie ma nic przeciwko temu, żebym sobie zapisała na kompie wasze fotki sweatdrop ja nie mam. A po co ci nasze fotecki :> ? Żebym wiedziała jak kto wygląda. A jest tu dwóch przystojniaków a których lubię czasem popatrzeć twisted uu farciarze ^^ ... A którzy to??? wink A zgadnij xp No niewiem... a nie chce zgadywać bo sobie pomyslicie że jestem samolubem ( [DARK HERUBINEK] Powiedział by że on lol ) wink No to jak nie chcesz zgadywać to nie dowiesz się kto blaugh Nox, twojego zdjęcia jeszcze nie widziałam, bo za każdym razem jak wchodzę na link, to pokazuje się taki strasznie seksowny czerwony X a ja wiem blaugh Kyo, moge im powiedzieć?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 2:13 pm
Kyoko Suomi herubinek Pisarz Kyoko Suomi Katka1989 Kyoko Suomi Mam nadzieję ,że nikt nie ma nic przeciwko temu, żebym sobie zapisała na kompie wasze fotki sweatdrop ja nie mam. A po co ci nasze fotecki :> ? Żebym wiedziała jak kto wygląda. A jest tu dwóch przystojniaków a których lubię czasem popatrzeć twisted uu farciarze ^^ ... A którzy to??? wink A zgadnij xp oczywiście, że ja heart i mooj krewniak wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 2:29 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 2:42 pm
Ayumi90 a ja wiem blaugh Kyo, moge im powiedzieć? Ja ci pozwalam ...!!!! Serafin dawaj zdiecie !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:09 pm