|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 12:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 12:27 am
HAHAHAHAHAHA!!!! I co panie porzeraczu kotow juz mam jednego ludzika po mojej stronie whee SUPER!!
Yaou jest the best ^o^ (I shounen tez ^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 6:10 am
huh... (ten szatanski smiech mnie przeraza x.x )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 6:22 am
Anzelmo huh... (ten szatanski smiech mnie przeraza x.x ) jaki??? i gdzie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 6:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 6:40 am
aaaaa.......
a chcesz zobaczyc super przesliczny obrazek to idz do mojego profilaka i tam jest chyba "coment my cutest pic" czy cos takiego i zastosuj sie do instrukcji....
a przy okazji czy jak wlazles do mego profilaka to multimediak dziala????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 6:46 am
renge_karen aaaaa.......
a chcesz zobaczyc super przesliczny obrazek to idz do mojego profilaka i tam jest chyba "coment my cutest pic" czy cos takiego i zastosuj sie do instrukcji....
a przy okazji czy jak wlazles do mego profilaka to multimediak dziala???? ta... multimediak dziala =^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 6:51 am
Anzelmo renge_karen aaaaa.......
a przy okazji czy jak wlazles do mego profilaka to multimediak dziala???? ta... multimediak dziala =^_^= I dobrze ^^ ach ten klimacik Elfen Lied ^^ uwielbiam te piosenke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 7:29 am
renge_karen I dobrze ^^ ach ten klimacik Elfen Lied ^^ uwielbiam te piosenke =^_^= to dobrze =^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 9:56 am
Anzelmo renge_karen I dobrze ^^ ach ten klimacik Elfen Lied ^^ uwielbiam te piosenke =^_^= to dobrze =^_^= a ty widze ze sobie terz trzasnoles elfen lieda na profilaku.... ty byku ty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 11:11 am
renge_karen a ty widze ze sobie terz trzasnoles elfen lieda na profilaku.... ty byku ty to zle? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 2:05 pm
Anzelmo renge_karen a ty widze ze sobie terz trzasnoles elfen lieda na profilaku.... ty byku ty to zle? stare *gryz go w noge* Yaoi jest złe xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 1:04 am
Autark Anzelmo renge_karen a ty widze ze sobie terz trzasnoles elfen lieda na profilaku.... ty byku ty to zle? stare *gryz go w noge* Yaoi jest złe xp Wclane ze nie scream Yaoi jest cudowne tylko wy faceci tego nie rozumiecie co sami nigdybyscie sie nie przyznali do takiej pieknej milosci jaka jest milosc dwoch merzszczyzn 4laugh heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 1:40 am
renge_karen Wclane ze nie scream Yaoi jest cudowne tylko wy faceci tego nie rozumiecie co sami nigdybyscie sie nie przyznali do takiej pieknej milosci jaka jest milosc dwoch merzszczyzn 4laugh heart heart hm ... a ja ciągle mam problem ze zrozumieniem czemu wszystkie dziłchy nie są homoseksualne ... Yaoi jest złe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 2:46 am
Autark renge_karen Wclane ze nie scream Yaoi jest cudowne tylko wy faceci tego nie rozumiecie co sami nigdybyscie sie nie przyznali do takiej pieknej milosci jaka jest milosc dwoch merzszczyzn 4laugh heart heart hm ... a ja ciągle mam problem ze zrozumieniem czemu wszystkie dziłchy nie są homoseksualne ... Yaoi jest złe a ktos powiedzial ze ja nie jestem???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|