|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 12:27 am
Kagenoyami Jak wam sie podoba sygnaturka dla Rynnci? ^^'  Super, szkoda że ja tak nie umie rysowac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 7:04 am
Kage: moge cie troche usmarowac błotem? xP A więc, ta sygna z Rynn... Krew spływa nienaturanie (WYPRÓBOWAŁAM! xP), powinna spływać po łuku, po wypukłościach ciała. Kolana wyglądają, jakby zginały się w dwie strony troche. Nawet jak na styl zdeformowany, stopy za małe. Nos ma zadarty i złamany conajmniej w dwóch miejscach xP I tego, no, dłonie z deka pokrzywione. tzn. palce. I włoski się troche nienaturalnie układają - jak wszystkie prosto w dół, to wszystkie, a nie któreś sterczą do góry, a kilka opada łukiem....
I chyba tyle odemnie xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 8:03 am
Aque I włoski się troche nienaturalnie układają - jak wszystkie prosto w dół, to wszystkie, a nie któreś sterczą do góry, a kilka opada łukiem.... Że co? Widać, że nigdy mnie nie widziałaś rano, po zwleczeniu się z łóżka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 8:43 am
Ja bym się przyczepiła co najwyżej do nosa i rąk wink No i może oczy zbyt "nienaturalne" (jeśli tu w ogóle można móiwć o jakiej kolwiek normalności razz ) Po prostu zbyt prostokątne razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:05 am
Czarny Aque I włoski się troche nienaturalnie układają - jak wszystkie prosto w dół, to wszystkie, a nie któreś sterczą do góry, a kilka opada łukiem.... Że co? Widać, że nigdy mnie nie widziałaś rano, po zwleczeniu się z łóżka blaugh Nie wiem takie masz długie włosy, ale moje, niestety, po zwleczeniu się z łóżka, najczęściej stoją pod milionem różnych kątów. Chociarz wiesz, Rynn nie wygląda tu na świerzo powstałą z łoża.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:47 am
Nie mam wcale długich, ale już takie potrafią sterczeć, opadać, zwisać i nie wiadomo co jeszcze robić NARAZ! Więc nie pisz, że to nienaturalne ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 10:00 am
A jakie masz włosy? Suche? Zniszczone po farbowaniu? (xp) Rozdwajające się końcówki? Przetłuszczające się?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 10:09 am
no dobra mozecie teraz po oceniac moje prace przyjme wszystkie obelzywe sslowa w stosunku do tego c o narysowale ocena od 1 do 10 tez wskazana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 10:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 10:18 am
Aque Kage: moge cie troche usmarowac błotem? xP A więc, ta sygna z Rynn... Krew spływa nienaturanie (WYPRÓBOWAŁAM! xP), powinna spływać po łuku, po wypukłościach ciała. Kolana wyglądają, jakby zginały się w dwie strony troche. Nawet jak na styl zdeformowany, stopy za małe. Nos ma zadarty i złamany conajmniej w dwóch miejscach xP I tego, no, dłonie z deka pokrzywione. tzn. palce. I włoski się troche nienaturalnie układają - jak wszystkie prosto w dół, to wszystkie, a nie któreś sterczą do góry, a kilka opada łukiem.... I chyba tyle odemnie xP no bez przesady! zgodzic sie moge ze dlonie sa nie takie i oczy, kolana moga sie ofc wyginac w dwie strony( ja nawet siedze w takiej pozie nieraz *^^*) a wlosy sa normalne , nie wiem co w nich widzisz; ty chyba nie widzialas postaci z anime, ktorym to wlosy stercza na wszystkie strony swiata, wiec na tym rysunku sa ok a calosc mi sie bardzo podoba (jak zreszta zawsze) *^^*. Kage mi sie twoj styl okropnie podoba i nawet jak cos zle ci wyjdzie wyglada do nawet fajnie ;}
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 10:28 am
nox123 no dobra mozecie teraz po oceniac moje prace przyjme wszystkie obelzywe sslowa w stosunku do tego c o narysowale ocena od 1 do 10 tez wskazana  ok.... lewe oko Ci krzywo wyszlo, podbrudek takze (nawet nie musiales go tak pokazywac ze "on jest" ) no i najwazniejsze, bardzo rzucajace sie w oczy...MATERIAL! Nie umiesz rysowac materialow, zagiec. Popracuj sobie nad tym i nad cieniowaniem . Nyo to chyba wszystko....aha i chce widziec wiecej Twoich prac ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 10:37 am
Kagenoyami Akiko Tamashii Uber.Zer0 A Twoich prac nikt nie komentuje Akiko może dla tego , że my nędzni śmiertelnicy nie mamy praw komentować prac muzy wink Zer0!!!! Mam ci krzywde zrobic?! Nie wyglupiajcie sie ludzie Nie jestem zadna muza, artystka, nie mam tam jakiegos wielkiego talentu i moje rysunki maja duzo bledow, ale jak juz mowilam nie dostrzegam ich wszystkich ...przynajmnie mi sie tak wydaje, wiec umieszczam moje artki po to zeby uslyszec co jest nie tak ! Przeciez nie obraze sie za to ze ktos mi powie ze cos zle narysowalam ....ehh.... = =" dziekuje za uwage Zaraz, zaraz... to mam Ci nabluzgac na sile? Twoje rysunki BARDZO mi sie podobaja i staram sie to wyrazic w moich opiniach.. jak dotad w tych dwoch pracach nie zauwazylem zadnych wiekszych bledow wink Poza tym, szanuje Cie strasznie bo jestes wieksza artystka ode mnie... Aha, moglbym zamiescic twoje prace na gildiowej stronce? (link w odpowiednim temaciku na tym forum) Jezeli mialabys jeszcze jakies inne to tez bym nie pogardzil ^^ nie, nie o to mi chodzilo zeby bluzgac na sile ^^"". Ciesze sie ze Ci sie podobaja ^^. Oczywiscie ze mozesz je umiescic, a jak naprawia mojego kompa( bo mi sie zepsul i teraz na jakims starociu jade na ktorym tylko neta mam = =" ) to pokoloruje moje artki i je tu umieszcze wiec bedziesz mogl i je umiescic ;]...moze nawet jakies moje "starsze" prace ci przesle (ale sie zastanowie blaugh ).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 28, 2004 3:38 am
Dobra, bo sie troche pożremy z tymi włosami. Przyjżyjcie się grzywce i końcówkom włosów (tam z tyłu). Trochę dziwnie wg. mnie odstają. Ja wiem, to manga, tu można wszystko w zakresie włosów, ale mnie troszkę drażni... Jakby to ująć... hmmm... Że włosy nie poddają się prawom grawitacji. (I to, że wszystko ma być idealne. Co z tego, że ktoś wygląda jakby mu walec po nosie przejechał?! Może akurat mu przejechał? stare Dobra, nie w tym rzecz)
Nox: fakt, materiał to nie jest twoja mocna strona, następnym razem spróbuj nie porywać się na taką jedo ilość. Moja ogólna ocena dla tej pracy to... 4,5
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 28, 2004 9:16 am
dzieki za ocene i za celna krytyke ok to macie nastepnaq
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 28, 2004 9:19 am
mam jeszce w zanadzu 2 na serwerze jak tylko przywioze skaner to przesle jeszcze pare nowszych prac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|