|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 9:45 am
Ozzwald kukus do tej pory czuje smak tego ostatniego drina a w zasadzie co w nim było, bo nie pamiętam? woodka, piwo, resztki martini i cola?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 9:46 am
Kukus Delein *wchodzi nieśmało* Czy tu sie pije? Tak? O, to dobrze trafiłam! *wyciąga z torby dwa Bolsy* komu komu bo idę z tym do domu i sama obalę XD zadajesz dziwne pytania... jasne, że jadziem te Bolsidła No to masz *daje bolsiki* Kolejny dobry uczynek....ach, bo wpadnę w samozachwyt...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 9:47 am
Kukus Ozzwald kukus do tej pory czuje smak tego ostatniego drina a w zasadzie co w nim było, bo nie pamiętam? woodka, piwo, resztki martini i cola? i sok jabkowo miętowy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 9:48 am
Ozzwald Kukus Ozzwald kukus do tej pory czuje smak tego ostatniego drina a w zasadzie co w nim było, bo nie pamiętam? woodka, piwo, resztki martini i cola? i sok jabkowo miętowy tak już pamiętam... włąśnie mi się tym odbiło... dobra rzecz blaugh i w capke pizga
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 9:49 am
Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald kukus do tej pory czuje smak tego ostatniego drina a w zasadzie co w nim było, bo nie pamiętam? woodka, piwo, resztki martini i cola? i sok jabkowo miętowy tak już pamiętam... włąśnie mi się tym odbiło... dobra rzecz blaugh i w capke pizga ale jakiego kaca po tym miałem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 9:49 am
Ozzwald Kukus Ozzwald kukus do tej pory czuje smak tego ostatniego drina a w zasadzie co w nim było, bo nie pamiętam? woodka, piwo, resztki martini i cola? i sok jabkowo miętowy no to ladnie ladnie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 9:50 am
dest Ozzwald Kukus Ozzwald kukus do tej pory czuje smak tego ostatniego drina a w zasadzie co w nim było, bo nie pamiętam? woodka, piwo, resztki martini i cola? i sok jabkowo miętowy no to ladnie ladnie razz to był akt desperacji bo nic innego z % nieznaleźliśmy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 9:51 am
Delein Kukus Delein *wchodzi nieśmało* Czy tu sie pije? Tak? O, to dobrze trafiłam! *wyciąga z torby dwa Bolsy* komu komu bo idę z tym do domu i sama obalę XD zadajesz dziwne pytania... jasne, że jadziem te Bolsidła No to masz *daje bolsiki* Kolejny dobry uczynek....ach, bo wpadnę w samozachwyt... *bierze z jej ręki buptelkę i ucieka do kibla by uchronić ją przed rozpracowaniem z miejsca przez ekype* Chłopaky... trza to przechować do 19...damy rade...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 9:52 am
Kukus Delein Kukus Delein *wchodzi nieśmało* Czy tu sie pije? Tak? O, to dobrze trafiłam! *wyciąga z torby dwa Bolsy* komu komu bo idę z tym do domu i sama obalę XD zadajesz dziwne pytania... jasne, że jadziem te Bolsidła No to masz *daje bolsiki* Kolejny dobry uczynek....ach, bo wpadnę w samozachwyt... *bierze z jej ręki buptelkę i ucieka do kibla by uchronić ją przed rozpracowaniem z miejsca przez ekype* Chłopaky... trza to przechować do 19...damy rade... co ty... gadasz jakiego 19
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 9:52 am
Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald kukus do tej pory czuje smak tego ostatniego drina a w zasadzie co w nim było, bo nie pamiętam? woodka, piwo, resztki martini i cola? i sok jabkowo miętowy tak już pamiętam... włąśnie mi się tym odbiło... dobra rzecz blaugh i w capke pizga ale jakiego kaca po tym miałem stare to nie był kac... to była Hiroshima w pigułce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 9:53 am
Kukus Delein Kukus Delein *wchodzi nieśmało* Czy tu sie pije? Tak? O, to dobrze trafiłam! *wyciąga z torby dwa Bolsy* komu komu bo idę z tym do domu i sama obalę XD zadajesz dziwne pytania... jasne, że jadziem te Bolsidła No to masz *daje bolsiki* Kolejny dobry uczynek....ach, bo wpadnę w samozachwyt... *bierze z jej ręki buptelkę i ucieka do kibla by uchronić ją przed rozpracowaniem z miejsca przez ekype* Chłopaky... trza to przechować do 19...damy rade... Jeszcze 15 minut XD Jak zabraknie to dajcie znać...*klepie torbę*...mam też wyciągi z ziółek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 9:53 am
Ozzwald Kukus Delein Kukus Delein *wchodzi nieśmało* Czy tu sie pije? Tak? O, to dobrze trafiłam! *wyciąga z torby dwa Bolsy* komu komu bo idę z tym do domu i sama obalę XD zadajesz dziwne pytania... jasne, że jadziem te Bolsidła No to masz *daje bolsiki* Kolejny dobry uczynek....ach, bo wpadnę w samozachwyt... *bierze z jej ręki buptelkę i ucieka do kibla by uchronić ją przed rozpracowaniem z miejsca przez ekype* Chłopaky... trza to przechować do 19...damy rade... co ty... gadasz jakiego 19 godziny 19... masochista nie jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 9:56 am
ja sie doczekam tej zagrychy w koncu bo mi moją Finlandie obalicie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 9:58 am
Pisarz ja sie doczekam tej zagrychy w koncu bo mi moją Finlandie obalicie XD przecie stoi bajzel na stole... bierzcie i żrycie z tego wszyscy... albowiem ja już to obśliniłem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 9:59 am
Kukus Ozzwald Kukus Delein Kukus Delein *wchodzi nieśmało* Czy tu sie pije? Tak? O, to dobrze trafiłam! *wyciąga z torby dwa Bolsy* komu komu bo idę z tym do domu i sama obalę XD zadajesz dziwne pytania... jasne, że jadziem te Bolsidła No to masz *daje bolsiki* Kolejny dobry uczynek....ach, bo wpadnę w samozachwyt... *bierze z jej ręki buptelkę i ucieka do kibla by uchronić ją przed rozpracowaniem z miejsca przez ekype* Chłopaky... trza to przechować do 19...damy rade... co ty... gadasz jakiego 19 godziny 19... masochista nie jestem ja nie dotrwam ide znowu spać bo się nie wyspałem... narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|