Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
Halloween 2k12 Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Oct 22, 2012 10:20 am

Malreni
Obi Aoi
Malreni
KÉSZ! Amit meg lehet szerezni, az megvan. Most már jöhet a szórakozás. biggrin

Grat smile

Picit hiányolom a "mászkálást" valamiért (mint tavaly a bálnál)...

Igen, azt én is. A tavalyi retró térképes mászkálás nagyon jó volt. smile

Igen az is tetszett smile Meg azért a bálos mászkálás is (ahol hordtuk a maszkokat és összeszedtük az alkímiás hozzávalókat a maszkos kitűzőhöz).
PostPosted: Tue Oct 23, 2012 1:59 am

Felkerült két új oldal a mangából, a spoiler gomb alatti mangainfó frissítve.
A számláló most 1400-as számok helyett 1600 körülit mutat, ezért lehetségesnek tűnhet, hogy csak így tudják pár oldalanként bővíteni a manga fejezetet, ha a számlálót bekapcsolva hagyják, és azért hagyják ilyen nagy számon, mert 1. trollkodnak (majd meglátjátok, mikor frissül muhaha) vagy 2. ők maguk se tudják, mert az artistokon múlik esetleg?
Reméltem egyébként, hogy az event alatt vagy utána frissül. Bár lassan kezdtem elhinni, hogy karácsony táján folytatják csak... Mint egy folytatásos évadzáró epizódnál (to be continued)...

Itt is beteszem a manga Outcasts fejezetét meg a Him fejezet eddigi oldalait magyarul.

Outcasts (Számkivetettek) - az 1. oldal szándékosan maradt angol
1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal 5. oldal 6. oldal 7. oldal 8. oldal 9. oldal 10. oldal 11. oldal 12. oldal 13. oldal 14. oldal 15. oldal 16. oldal

Him (Ő)

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal 5. oldal 6. oldal

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Tue Oct 23, 2012 5:22 am

Még valami: mától (vagy azt hiszem holnaptól) csak akkor számítja be az attackot/heal-t a statjaidba, ha pontot szerzel a minigamekben.

Update: most estétől.
PostPosted: Wed Oct 24, 2012 9:03 am

Obi Aoi
Még valami: mától (vagy azt hiszem holnaptól) csak akkor számítja be az attackot/heal-t a statjaidba, ha pontot szerzel a minigamekben.

Update: most estétől.

Nagyon helyes!

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sat Oct 27, 2012 12:43 pm

Én végül lehet, hogy mégse tudom, mégse fogom megszerezni az összesen 1000 pontot, vannak különböző okai és ezen kívül valamiért valahogy kicsit a kedvem is elment tőle. Ez van.
PostPosted: Mon Oct 29, 2012 10:43 am

Na végül összejött az összesen 1000 pont (avagy valamivel több, ami persze nem baj), vele az achivement és a többi. smile Pontosabban:
Attacks: 28
Heals: 985
Általában nem vagyok achivement gyűjtő és nem is leszek, de ezt meg akartam szerezni, főleg a plusz hozzájáró dolgok miatt.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Lucia LeFay

Desirable Vampire

19,275 Points
  • Partygoer 500
  • Cool Cat 500
  • Perfect Attendance 400
PostPosted: Tue Oct 30, 2012 12:54 pm

Nekem majdnem egyenlő az attack-heal arány az achievemntnél,sőt gyilkolni picit jobban is szerettem. biggrin
Bár nem bántam volna hogyha towns-ban is lehet valamit gyűjtögetni mert ha végigmentél párszor a boltokon akkor annyi volt a trick or treat idén. :S
PostPosted: Thu Nov 01, 2012 2:37 am

Lucia Borgia
Nekem majdnem egyenlő az attack-heal arány az achievemntnél,sőt gyilkolni picit jobban is szerettem. biggrin
Bár nem bántam volna hogyha towns-ban is lehet valamit gyűjtögetni mert ha végigmentél párszor a boltokon akkor annyi volt a trick or treat idén. :S

Jah, muleokkal lehetett a Trick or Treatet "kompenzálni" max... De elvileg jövőre a Towns 2-ben már benne lesz a Halloween (ATA-s infók szerint legalábbis).
Lezárult az event, frissítettem a kronológiát és a spoiler gomb alá rakott manga leírást a Him fejezetről, ha érdekel (téged vagy bárki mást) smile Karácsonykor nagy eséllyel ez fog folytatódni (a manga története).

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Nov 02, 2012 3:58 am

Egyik fejlemény: kaptunk megint levelet és cuccot (zászlós csont trónszék, illetve gyászoló karszalag) és a jelvények már nem boundosak. Frissítettem a kronológiát és a cucclistát.

Másik: a legújabb dev alertbe kirakták az eredményeket, statisztikákat 3nodding A második képen pedig az első 10 legtöbbet támadó és gyógyító játékos neve látható a két oldalról.
Úgy látom a Kuro párti játékosok elsősorban a gyógyítási pontszám miatt kerekedtek felül pontszámban a Von Helson párti játékosokon, mely úgy lett kikalkulálva, hogy a Kuro oldali gyógyítások összpontszámát elosztották az aktív gyógyítók (10-nél többet gyógyítók) számával (perjel utal rá a rublikában).
Leellenőriztem, tényleg úgy jött ki: 1.249.526 / 6614 = 188 (Igaz a számológép 188,9-et adott ki, valamiért lefele kerekítették).

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
PostPosted: Fri Nov 02, 2012 5:39 am

Hogy a picsába tudott a Kuro gang győzni? Ja, hogy direkt ÚGY alakították a számolást, hogy ők nyerjenek. Már mindent értek. De én vagyok a farok, hogy még mindig felhúz, hogy Gaia úgy alakítja az event-ek eredményét, ahogy neki tetszik. Hét éve... több, mint hét éve csinálják ezt és még mindig fel tudom idegelni magam rajta...

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Lucia LeFay

Desirable Vampire

19,275 Points
  • Partygoer 500
  • Cool Cat 500
  • Perfect Attendance 400
PostPosted: Fri Nov 02, 2012 5:54 am

Malreni
Hogy a picsába tudott a Kuro gang győzni? Ja, hogy direkt ÚGY alakították a számolást, hogy ők nyerjenek. Már mindent értek. De én vagyok a farok, hogy még mindig felhúz, hogy Gaia úgy alakítja az event-ek eredményét, ahogy neki tetszik. Hét éve... több, mint hét éve csinálják ezt és még mindig fel tudom idegelni magam rajta...

Tökéletesen együttérzek... classified_fu
PostPosted: Fri Nov 02, 2012 9:53 am

Lucia Borgia
Malreni

Tökéletesen együttérzek... classified_fu

Engem meg meglepett, hogy csupán a healben voltak a statisztikáik szerint jobbak a Kurosok, minden másban a Von Helson birtokolt nagyobb számokat (támadók, aktív támadók, tagok száma stb.). Csak a points of healers és a total points az, amiben a Von Helsonoknak kevesebb van a táblázat szerint. Tényleg fura...

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri Nov 02, 2012 12:25 pm

Ha szerettek és szeretnétek meghálálni a sok éves Guild moderátori munkám, akkor küldjetek nekem ajándékba sok-sok ilyet!

User Image
Sacred Leaf

PostPosted: Fri Nov 02, 2012 12:38 pm

Malreni
Ha szerettek és szeretnétek meghálálni a sok éves Guild moderátori munkám, akkor küldjetek nekem ajándékba sok-sok ilyet!

User Image
Sacred Leaf

Fogok 3nodding

Felnéztem reapersun tumblr oldalára, és ezt találtam (gondoltam mivel köze volt az eventhez, megosztom itt) :

User Image

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri Nov 02, 2012 3:20 pm

Malreni

User Image
Sacred Leaf

Köszönöm! smile
Reply
Archívum

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items