|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:48 am
Agria _b_u_r_a_k_ jak zwykle za niewinnosc crying przynajmniej nie slucham mandaryny ani Blog 27 dobre dziecko *poklep ja po glowce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:50 am
_b_u_r_a_k_ Agria _b_u_r_a_k_ jak zwykle za niewinnosc crying przynajmniej nie slucham mandaryny ani Blog 27 dobre dziecko *poklep ja po glowce* no widzisz...(tak 3maj) razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 1:05 am
tan topic sluzy do przedstawiania sie a nie do rozmow prywatnych xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 2:09 am
Owiec tan topic sluzy do przedstawiania sie a nie do rozmow prywatnych xp *tan=ten
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 6:51 am
Wiek: 18 lat (w grudniu będzie 19 mrgreen ) Poziom wyksztalcenia: niepełne średnie (już za rok matuuuuraaa...) zainteresowania: Dir En Grey, j-music (tak, pisze oddzielnie, po prostu musze, no musze... Diru jest dla mnie zbyt wspaniałe, zeby nie wymienic oddzielnie 4laugh ), kultura Japonii i Finlandii, rock&metal, horrory, wampiryzm, piercing (mam 9 kolczyków)... lubie - Kyo z Dir En Grey, jeść ryż pałeczkami, pić na imprezach mrgreen , siedzieć po nocach w necie, metroseksualistów, zachwycać się Japończykami *__* nie lubie - zupy pomidorowej, niedomytych facetów (szczególnie w upały mad ), Blog 27, r'n'b, nachalnych facetów (jak kobieta mówi nie, to nie zawsze oznacza to "może" lub "tak, ale się boję powiedzieć") imie: Paulina Amelia miejsce zamieszkania - 100lnica cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 7:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 12:50 pm
wiek: 11...(malo, malo) poziom wyksztalcenia: w podstawowce zainteresowania: manga, anime, gra na gitarze i muzyka lubie: spac, obijac sie mrgreen nie lubie: mocnego makijazu i panienek, ktore maluja sie... talk2hand , watrobki imie: Tomek miejsce zamieszkania: zadupie zwane Nowiak(Nowy Dwor Maz.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 1:44 pm
Witam Wszystkich wink Mam na imie Hubert, mam 19 lat, czekam na wyniki z matur... Jestem ogolnie spoko wyluzowany ziomek, ktory przybyl do Was po 2letniej przerwie ;] Kiedys sie w to troche bawilem hehe, teraz mam ta strone i ta gildie jako miejsce do podzielenia sie uwagami i dobrej zabawy xd Ogolnie lubie sport, muzyke, zeglowanie, flirty wink , ludzie charaktery badac ;> , i palic cos zielonego z ziomkami xp Jak jakies pytani i uwagi to mi jakos przekazac ;] WITAJCIE exclaim exclaim exclaim ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 10:57 pm
wahmbulance wahmbulance wahmbulance
A Wtac witac ! rofl Wiek:16 Wykształcenie:3 lata żulenia w plastyku domokun Zainteresowania:M&A,Japonia, kotowate,fantazy,bimbrownictwo, lubie-"Osiedle Swoboda", Punkrock, rock, homoseksualistów nie lubie: pewnego Radja znanego i babcinego przywódcy duchownego,dresów i skinów,słonca budzacego mnie o 10 po impezie skad:piekne miasto Wrocław Powiazania na Gaii: Sistra ZebraDeath heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 3:42 pm
Witam ninja
wiek: 16 wyksztalcenie: czeka mnie 1 kl. liceum stare zainteresowana: ... nie mam zadnych konkretnych lubie: spac nie lubie: wstawac
raszta jest tajna ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 2:54 pm
Hmmm.. aha... rozumie.... neutral tylko poco jeśli mam to w profilu, jeśli chcecie to zajrzyjcie dodajcie kommentarz (jeśli mi sie niespodoba to będzie dym i man in blue jeśli wiecie co mam na myśli. Nie wolno głaskać mojego Coco kitty zjada martwe płody... ciebie też może zjeść stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 2:56 pm
Seta_Kawaii Hmmm.. aha... rozumie.... neutral tylko poco jeśli mam to w profilu, jeśli chcecie to zajrzyjcie dodajcie kommentarz (jeśli mi sie niespodoba to będzie dym i man in blue jeśli wiecie co mam na myśli. Nie wolno głaskać mojego Coco kitty zjada martwe płody... ciebie też może zjeść stare Jeśli uraziłem kogoś uczucia to niech wyśle mi messaga... Będe mógł się pośmiać z niego stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 3:25 pm
Seta_Kawaii Hmmm.. aha... rozumie.... neutral tylko poco jeśli mam to w profilu, jeśli chcecie to zajrzyjcie dodajcie kommentarz (jeśli mi sie niespodoba to będzie dym i man in blue jeśli wiecie co mam na myśli. Nie wolno głaskać mojego Coco kitty zjada martwe płody... ciebie też może zjeść stare przeczytaj regulamin patafianie to moze zczaisz motyw stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|