|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2012 12:55 pm
Obi Aoi Selly1125 Úgy látom elég sokan fenn vagyunk. Csoportosulhatnánk. Ez az új vacok csapatmunka nélkül nem megy, és abból bizony nem sok van... confused Jaja smile Ha meg sokan kimennek és alig vannak ki kell menni és vissza és akkor teltebb szobába oszt. A másik: kiderült., hogy érdemes a zászlónál vízszintes sorban felsorakozni és akkor ha sikeresen feldönt a csúszó akkor kicsit elmozdul ferdén döntve az avid és kiírja hány pontot szerzett álatalad/összesen(?) elvileg. smile Többször kipróbáltuk a vonalba álklást és bevált. És csúszhatnak többen is de szerintem ne sárán néha látszólag beragadnak vízszintesen a baconön de volt aki azt mondta, hogy nincs ott tehát fura glitch ez... Hát nekünk az a sor valahogy sehogysem sikerült, ráadásul akárhányat is találok el, nekem csak 2 pontot ír. De ha eltalálnak, valóban elrepüsz egy csattanás keretében, amiért azt az öt pontot valószínűleg te kapod az összpontszámodba, hogy a bábuknak is legyen valami motiváló okuk, hogy beáljanak. Én pl sokkal több pontot kaptam bábuként, mint golyóként. A pontszámunk meg elvileg úgy jön ki, hogy 2 pont/fő, és ezért kell legalább 10 bábu. De akkor ezek szerint neked megvan már a 20 pont?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2012 1:12 pm
Selly1125 Obi Aoi Selly1125 Úgy látom elég sokan fenn vagyunk. Csoportosulhatnánk. Ez az új vacok csapatmunka nélkül nem megy, és abból bizony nem sok van... confused Jaja smile Ha meg sokan kimennek és alig vannak ki kell menni és vissza és akkor teltebb szobába oszt. A másik: kiderült., hogy érdemes a zászlónál vízszintes sorban felsorakozni és akkor ha sikeresen feldönt a csúszó akkor kicsit elmozdul ferdén döntve az avid és kiírja hány pontot szerzett álatalad/összesen(?) elvileg. smile Többször kipróbáltuk a vonalba álklást és bevált. És csúszhatnak többen is de szerintem ne sárán néha látszólag beragadnak vízszintesen a baconön de volt aki azt mondta, hogy nincs ott tehát fura glitch ez... Hát nekünk az a sor valahogy sehogysem sikerült, ráadásul akárhányat is találok el, nekem csak 2 pontot ír. De ha eltalálnak, valóban elrepüsz egy csattanás keretében, amiért azt az öt pontot valószínűleg te kapod az összpontszámodba, hogy a bábuknak is legyen valami motiváló okuk, hogy beáljanak. Én pl sokkal több pontot kaptam bábuként, mint golyóként. A pontszámunk meg elvileg úgy jön ki, hogy 2 pont/fő, és ezért kell legalább 10 bábu. De akkor ezek szerint neked megvan már a 20 pont? Igen nem mindig válik be de ammikor olyan 4-6an voltunk (kezdtünk fogyni) akkor egész jól ment a sorbaállásos módszer. Aztán kimentünk és vissza - mint említettem időnként már más szobába küldi az embereket gondolom egyforma időközönként. Lehet kevesen is maradni anélkül, hogy kimennénk végülis smile A másik, hogy szerintem még akkor döntenek el ha picit feljebb állsz a bacon rövid szélének közepéhez képest, volt hogy feljebb mentwm és úgy is eltaláltak párszor. Nekem bábuként csak szövegbuborékba írta hogy 5 pontot kaptam, csúszkálóként meg 14 a rekordom eddig. Igen ezért írtak 11 ember valószínűleg mert 2 pont/fő így 10 x 2 az 20 plusz a csúszkáló. Vannak akik a békást is jobbnak tartják de remélem helyreállítják a glitcheket (beragadt heverészés baconön pl). Nekem vicces valamiért xp Itt a screenshot a rekordról (lásd jobb felső sarok) smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2012 3:02 pm
Ez egy rakás FOS! Inkább megeszek egy kistál szart kiskanállal, mintsem, hogy mégegyszer játszakk ezzel a borzalommal, amíg nem módosítanak rajta. És csak a rend kedvéért: bassza szájba a kurva anyját a ravatalon az, aki kitalálta ezt az okádékot és szívből kívánom neki, hogy kapjon végbélsipolyt és vegyék ki a vastagbelét, hogy az élete végéig egy zacskóba szarjon az oldalán és etesse azzal a rühes fattyát, míg bele nem döglik!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2012 5:53 pm
Nemsokára hajnali három. Lassan hat órája próbálkozom, szinte megállás nélkül és 14 a legjobb eredményem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2012 9:24 pm
Reggel fél hét van. 2400 pontot szereztem próbálkozás közben. Semmi eredmény. Feladom. Tartsák meg a telibebaszott acsívmentjüket. Most lefekszem aludni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2012 10:33 pm
Azért ne túlozzunk, nem olyan rossz játék, csak legfeljebb kicsit nehéz és furcsa! Nekem egy ideig 18 pont volt, majd nem tudom, hogy hogyan csináltam, de valahogy mégis sikerült nemrég elérnem a 20-at. smile Az érte járó cuccot igyekszem eladni, ez most értékesebb (legalábbis még), mert nehezebb megszerezni. Az mondjuk tényleg igazságtalanság és kiszúrás, hogy csak az kaphat pontokat, aki üt, aki meg bábuként áll, az nem. Bár most úgy vettem észre, hogy végre már a bábuk is kapnak pontokat. Én legalábbis mint bábu kaptam. Én a 20 pontokra 2 ok miatt törekedtem, törekszem: 1. segítsek a saját csapatomnak, 2. megkapjam az érte járó cuccot és eladhassam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2012 12:13 am
Malreni Ez egy rakás FOS! Inkább megeszek egy kistál szart kiskanállal, mintsem, hogy mégegyszer játszakk ezzel a borzalommal, amíg nem módosítanak rajta. És csak a rend kedvéért: bassza szájba a kurva anyját a ravatalon az, aki kitalálta ezt az okádékot és szívből kívánom neki, hogy kapjon végbélsipolyt és vegyék ki a vastagbelét, hogy az élete végéig egy zacskóba szarjon az oldalán és etesse azzal a rühes fattyát, míg bele nem döglik! Juhúúú! Más is osztja a véleményem. whee Ez egy borzalom, ráadásul nekem minden esetben csak azt a 2 pontot adtja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2012 2:24 am
Ne harapjátok le virtuálisan se a fejem de nekem és néhány más embernek is összejött idővel a 20... Több dolog függvénye, de megértem ha nem érdekel, így nem is sorolom. Tegnap este még sokan beragadtak "látszólag" meg ilyenek, a bugok tényleg idegesítőek. Ma csak 1x láttam bugot... Ma délelőtt volt pár bartoni így délelőtt akik elég együttműködőek voltak smile De nekem se ez az 1. helyezett kedvencem, inkább a Space Drop... Én majd még a békánál próbálom összehozni a 20 pontot. (Megértem ha utáljátok amúgy...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2012 3:03 am
Na most az zavar össze, hogy akkor kapom-e a cuccot, ha a 20 pont megszerzése után kimegyek a towns 2-be és akkor frissítem az event page-t vagy nem... Legutóbb játékon belül és Towns 2-be kilépés után is frissítettem de semmi... (Én is eladnám).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2012 3:18 am
Obi Aoi Ne harapjátok le virtuálisan se a fejem de nekem és néhány más embernek is összejött idővel a 20... Több dolog függvénye, de megértem ha nem érdekel, így nem is sorolom. Tegnap este még sokan beragadtak "látszólag" meg ilyenek, a bugok tényleg idegesítőek. Ma csak 1x láttam bugot... Ma délelőtt volt pár bartoni így délelőtt akik elég együttműködőek voltak smile De nekem se ez az 1. helyezett kedvencem, inkább a Space Drop... Én majd még a békánál próbálom összehozni a 20 pontot. (Megértem ha utáljátok amúgy...) Jó, jó. Engem nem kell olyankor komolyan venni, amikor puffogok. Csak jól esik. 3nodding És általában ez nálam valami ómen, mert miután elkezdek szidni valamit, rögtön összejön. Épp úgy, ahogy ez is. wink Mondjuk ettől nem szerettem meg jobban, annál is inkább, hogy ehhez a játékhoz egyetlen dolog kell... piszoknagy mázli, hogy találj egy olyan csapatot, ahol a tagok türelmesek, lojálisak és figyelnek arra, hogy mit mond a másik. És miután a számlálóm végre ráébredt arra, hogy a kettesen kívül más szám is létezik, úgy már nekem is könnyebb volt a dolgom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2012 3:21 am
Éééés... *dobpergés* BARTON VEZET!!! biggrin Immáron másodjára, és ismét csak öt ponttal, de vezetünk!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2012 3:32 am
Selly1125 Obi Aoi Ne harapjátok le virtuálisan se a fejem de nekem és néhány más embernek is összejött idővel a 20... Több dolog függvénye, de megértem ha nem érdekel, így nem is sorolom. Tegnap este még sokan beragadtak "látszólag" meg ilyenek, a bugok tényleg idegesítőek. Ma csak 1x láttam bugot... Ma délelőtt volt pár bartoni így délelőtt akik elég együttműködőek voltak smile De nekem se ez az 1. helyezett kedvencem, inkább a Space Drop... Én majd még a békánál próbálom összehozni a 20 pontot. (Megértem ha utáljátok amúgy...) Jó, jó. Engem nem kell olyankor komolyan venni, amikor puffogok. Csak jól esik. 3nodding És általában ez nálam valami ómen, mert miután elkezdek szidni valamit, rögtön összejön. Épp úgy, ahogy ez is. wink Mondjuk ettől nem szerettem meg jobban, annál is inkább, hogy ehhez a játékhoz egyetlen dolog kell... piszoknagy mázli, hogy találj egy olyan csapatot, ahol a tagok türelmesek, lojálisak és figyelnek arra, hogy mit mond a másik. És miután a számlálóm végre ráébredt arra, hogy a kettesen kívül más szám is létezik, úgy már nekem is könnyebb volt a dolgom. Semmi gond, ezt általánosságban gondoltam. Nem akartam leszólni se azokat, akik szidják a játékot de babusgatni se a játékot. Nekem elsőre vicces volt aztán tegnap többen folyton csúszni akart és volt aki néha beragadt ma délelőtt meg tök jól együtt működtünk, most már csak az bosszant, hogy nem emlékszem "mikor" kapom meg a cuccot 20 pont után de majd még próbálkozom. Nem a legjobb technikailag és nem a legkönnyebb, de nem is utáltam meg. Értem, az jó smile Most meg zsinórban 6-osok jöttek össze pl... Egy tipp: valószínűleg függ attól is, hogy mennyire állsz egy vonalban a "bábukkal" (függőlegesen számítva). Igen, Barton vezet smile Augusztus végén talán még jobban ingadozhat hogy ki vezet (addig tart az event az e-mailes hírlevél szerint legalábbis). A cucc a bacon bowlingért meg ez a cucc ha jól sejtem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2012 3:40 am
Obi Aoi A cucc a bacon bowlingért meg ez a cucc ha jól sejtem. Igen, az a cucc. Én miután megkaptam a 20 pontot, lefrissítettem az event page-t és rögtön megadta. Edit: Megnéztem, és asszongya, hogy a 80/100 eventpontért adja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2012 3:45 am
Selly1125 Obi Aoi A cucc a bacon bowlingért meg ez a cucc ha jól sejtem. Igen, az a cucc. Én miután megkaptam a 20 pontot, lefrissítettem az event page-t és rögtön megadta. Már van egy tippem miért nem kaptam meg. Békánál 19 a csúcsom és 79 az event pointom. Lehet, hogy csak kerekm event pointnál adja meg? Neked már 20 volt a maxod a békásnál amikor megkaptad a dzsekit?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2012 3:47 am
Obi Aoi Selly1125 Obi Aoi A cucc a bacon bowlingért meg ez a cucc ha jól sejtem. Igen, az a cucc. Én miután megkaptam a 20 pontot, lefrissítettem az event page-t és rögtön megadta. Már van egy tippem miért nem kaptam meg. Békánál 19 a csúcsom és 79 az event pointom. Lehet, hogy csak kerekm event pointnál adja meg? Neked már 20 volt a maxod a békásnál amikor megkaptad a dzsekit? Nah, pont egyszerre editeltem veled... Akkor once more: Megnéztem, és asszongya, hogy a 80/100 eventpontért adja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|