Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
Gaia X-Mas Event 2011 Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sun Dec 25, 2011 8:11 am

Molylepke
Lehet, hogy egyedül vagyok, de azért nekem hiányoznak azok az eventek, amik még nem gold-sinknek indultak... sweatdrop

Csak okosan kell csinálni... Be kell vásárolni Starter Item-ekből, amik darabja 2 arany. Ha veszel 1000 darabot, az még mindig csak 2000 arany összköltség. Az egy Booty-ból megvan. Ráadásul elég sűrűn dob tárgyakat ez a buzi... Van egy raklap Bao-m, aminek darabja 30k. Szóval, abszolút nem pénznyelő ez az event.
PostPosted: Sun Dec 25, 2011 9:08 am

Malreni
Molylepke
Lehet, hogy egyedül vagyok, de azért nekem hiányoznak azok az eventek, amik még nem gold-sinknek indultak... sweatdrop

Csak okosan kell csinálni... Be kell vásárolni Starter Item-ekből, amik darabja 2 arany. Ha veszel 1000 darabot, az még mindig csak 2000 arany összköltség. Az egy Booty-ból megvan. Ráadásul elég sűrűn dob tárgyakat ez a buzi... Van egy raklap Bao-m, aminek darabja 30k. Szóval, abszolút nem pénznyelő ez az event.

Jó, így belegondolva nem, de akkor is hiányzik a régi "megküzdök az itemekért", nem pedig ez a "kiürítem az inventory-mat, hogy kapjak egy formulát".

Valahogy elveszett a varázsa a dolognak.

Edit:
Nem tudom, hova írjam, úgyhogy ideböffentem:

Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun Dec 25, 2011 9:27 am

Molylepke
Malreni
Molylepke

Jó, így belegondolva nem, de akkor is hiányzik a régi "megküzdök az itemekért", nem pedig ez a "kiürítem az inventory-mat, hogy kapjak egy formulát".

Valahogy elveszett a varázsa a dolognak.

Edit:
Nem tudom, hova írjam, úgyhogy ideböffentem:

Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!

Pedig kicsit hasonlít pl a 2009-es karácsonyra, amikor a Sentinelék hajóját működtető boldogság (cheer) gyűjtő gépbe kellett cuccokat adogatni.
A 12 napos cucckiosztás viszont nem rossz szerintem és az se rossz, hogy néha kapunk pár ezret érő cuccokat adakozás közben.
Bár csupán 1 cuccért lehet egyelőre "megküzdeni" (a Gary's Island Adventure ugye), az viszont egy csipetnyi változás, hogy elvileg EI-ről van szó. Viszont a Gaiás hírlevélben írták, hogy a 12 karácsonyi cuccot be lehet majd váltani valami értékesebbre, gondolom holnap. Lehet, hogy ez is alchemy lesz, talán egyszerűbb, mint a Gary-s.

Köszönjük, neked is Kellemes Ünnepeket smile
PostPosted: Sun Dec 25, 2011 12:52 pm

Az nem North kitten star Kisrajczy, az sima sárga kitten star, amit házba dekorációként lehetett kapni. A North kitten star a fehér színű kék szemekkel, keverted a kettőt. Persze semmi baj, csak gondoltam szólok.

A visszaszámlálós nekem is tetszik. Az végülis jó ötlet, amit Malreni írt az olcsó cuccok beadásával kapcsolatban, úgy tényleg sokkal jobban megéri. Talán fogom alkalmazni, még meglátom. razz

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Pumpkin dad

Feral Hunter

PostPosted: Mon Dec 26, 2011 1:25 am

Na már 600 tárgy adományon vagyok túl. Egyébként eléggé kiegyensúlyozatlanul dobálja az alkímia komponenseket.. Ja és bedobta 6k goldot is.
PostPosted: Mon Dec 26, 2011 4:51 am

Én 115 itemmel és 50 golddal járok 31%-nál...
Fura, mert nekem nem annyira dobott eddig rendes item-eket. 2 fenyő és 2 kabát jött eddig, ezek is inkább az első napon.

És asszem már csak 1 vagy 2 kör carolingolás, és megvan az első szettnyi shop-os cuccom. whee

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Mon Dec 26, 2011 9:41 am

Bevásároltam 2 goldos cuccokból, de mikor megnyitom az adakozós oldalt nem látom ott a cuccokat -___- Nah erre varrjatok gombot.... burning_eyes

Edit: Megoldottam biggrin túl sok a cuccom, és a végét nem jelenítette már meg, hát fogtam és a kupac elejére pakoltam őket biggrin
PostPosted: Mon Dec 26, 2011 10:30 am

napsugar
Bevásároltam 2 goldos cuccokból, de mikor megnyitom az adakozós oldalt nem látom ott a cuccokat -___- Nah erre varrjatok gombot.... burning_eyes

Edit: Megoldottam biggrin túl sok a cuccom, és a végét nem jelenítette már meg, hát fogtam és a kupac elejére pakoltam őket biggrin

Úgy vettem észre, hogy ha veszel valamit, akkor azt nem jelzi ki rögtön, várni kell valamennyit, míg megjelenik az adakozós oldalon (És nem csak vásárolt itemeknél igaz, bárminél, amit kapsz vagy nyersz)

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Pumpkin dad

Feral Hunter

PostPosted: Mon Dec 26, 2011 12:14 pm

Yuki Naoto
napsugar

Úgy vettem észre, hogy ha veszel valamit, akkor azt nem jelzi ki rögtön, várni kell valamennyit, míg megjelenik az adakozós oldalon (És nem csak vásárolt itemeknél igaz, bárminél, amit kapsz vagy nyersz)

Erről már írtam, hogy olyan fél óra 1 óra a frissítési idó, de van amikor már 20 perc után is kimutatja.
PostPosted: Tue Dec 27, 2011 12:17 am

Van 2 új formula a Treehouse-ban, Silver Sable Coat (Ezüst cobolyprém kabát, 8 matrica) és Peppermint Stripe Apron (Borsmenta Csíkos Kötény, 4 matrica).

A Silver Sable Coat-hoz a 12 karácsonyi cucc, plusz 5 Pine Needles, 2 Present Bow és egy Candy Cane Powder kell. Kb 150k-t ér most a marketen, nekem tetszik smile Az apron 25k most ott.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Wed Dec 28, 2011 2:29 am

Frissült az első oldal.
PostPosted: Wed Dec 28, 2011 4:35 am

Malreni
Frissült az első oldal.

Jó lett 3nodding Egy pici hiba becsúszott miattam az egyik mondatba (az eredeti posztban az 5. sor második felében van kb.)
Úgy tűnik, hogy Pete-t hatalmába kerítette azt, melyet a legtöbbünk... az Ünnep Szellemének nevez.
"Az" lett volna, nem "azt" sweatdrop

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Wed Dec 28, 2011 9:43 am

Obi Aoi
Malreni
Frissült az első oldal.

Jó lett 3nodding Egy pici hiba becsúszott miattam az egyik mondatba (az eredeti posztban az 5. sor második felében van kb.)
Úgy tűnik, hogy Pete-t hatalmába kerítette azt, melyet a legtöbbünk... az Ünnep Szellemének nevez.
"Az" lett volna, nem "azt" sweatdrop

Kijavítottam.
PostPosted: Wed Dec 28, 2011 12:02 pm

Ó, csak megjegyezném, tegnap megcsináltam a formulát. Kíváncsian várom milyen lesz majd.

Pumpkin dad

Feral Hunter

Reply
Archívum

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out