|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2012 7:42 am
Yuki Naoto Sikeresen nekikezdtél már? Medvelaszlo Yuki mivel te voltál az egyetlen induló te kapod meg a főnyereményt, de csak hogy isazságos legyek várok kicsit hátha befut a többi is. meddig várunk? Bocsánat, még mindig nem, elcsúsztam sweatdrop Le fogom most menteni az avikat (akik "modellek" akarnak lenni).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2012 8:16 am
No nekikezdtem. Photoshop, eddig 2 emberrőlk megvan a skicc és mindegyik vállig érő lesz ha nem gond. Begyűjtöttem néhány avit az első és utolsó oldalakról. Egy Tawura nevű fiú is kérte hadd legyen benne de a mostani avija kicsit bonyolult, néha lehet, hogy egyszerűsítek, vagy kihagyok. Most felskiccelek mindenkit, aztán javítok/színezek, bár még nem tudom hogy mangásan fekete-fehér szürkeárnyalatos, vagy színes legyen. Vagy esetleg halvány színes. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2012 8:18 am
Obi Aoi Yuki Naoto Sikeresen nekikezdtél már? Medvelaszlo Yuki mivel te voltál az egyetlen induló te kapod meg a főnyereményt, de csak hogy isazságos legyek várok kicsit hátha befut a többi is. meddig várunk? Bocsánat, még mindig nem, elcsúsztam sweatdrop Le fogom most menteni az avikat (akik "modellek" akarnak lenni). Szerintem már felesleges. Már rég túlléptük a határidőt. Majd a következőre kéne mert ez már nagyon erőltetett.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2012 8:31 am
Hime_Yura Obi Aoi Yuki Naoto Sikeresen nekikezdtél már? Medvelaszlo Yuki mivel te voltál az egyetlen induló te kapod meg a főnyereményt, de csak hogy isazságos legyek várok kicsit hátha befut a többi is. meddig várunk? Bocsánat, még mindig nem, elcsúsztam sweatdrop Le fogom most menteni az avikat (akik "modellek" akarnak lenni). Szerintem már felesleges. Már rég túlléptük a határidőt. Majd a következőre kéne mert ez már nagyon erőltetett. Azért a skicceket majd megmutatom... Ha nem gond smile Nem erőltetve rajzoltam őket bár néha picit nehéz másolni de szabadosabban csinálom. Mostanra 3-mat vázoltam fel, itt van Napsi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 09, 2012 3:20 pm
Yuki Naoto Sikeresen nekikezdtél már? Medvelaszlo Yuki mivel te voltál az egyetlen induló te kapod meg a főnyereményt, de csak hogy isazságos legyek várok kicsit hátha befut a többi is. meddig várunk? Csak vasárnapig 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2012 1:06 am
Medvelaszlo Yuki Naoto Sikeresen nekikezdtél már? Medvelaszlo Yuki mivel te voltál az egyetlen induló te kapod meg a főnyereményt, de csak hogy isazságos legyek várok kicsit hátha befut a többi is. meddig várunk? Csak vasárnapig 3nodding 2 vasárnap is eltelt 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2012 12:35 pm
Yuki Naoto Medvelaszlo Yuki Naoto Sikeresen nekikezdtél már? Medvelaszlo Yuki mivel te voltál az egyetlen induló te kapod meg a főnyereményt, de csak hogy isazságos legyek várok kicsit hátha befut a többi is. meddig várunk? Csak vasárnapig 3nodding 2 vasárnap is eltelt 3nodding Sorry my bad sweatdrop sweatdrop sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2012 12:13 am
Esetleg most vasárnapig? Bár szombaton nem fogok ráérni... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2012 2:59 am
Jéééé biggrin ezt csak most vettem észre biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2012 4:51 am
napsugar Jéééé biggrin ezt csak most vettem észre biggrin Pedig már korábban felraktam. blaugh Meg Maci és Oni van még ha jól emlékszem, azok is ilyen skiccek még. Vagy kidolgozom ezt a 3-at vagy skicc lesz mindenkiről. Az is lehet, hogy szürkén árnyékoltak lesznek. 3nodding Ha lehet vasárnapig még. Vagy akkor majd versenyen kívül fejezem be.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2012 9:35 am
80,000 posztig van a határidő vagy mi a jó isten?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2012 11:12 am
Hime_Yura 80,000 posztig van a határidő vagy mi a jó isten? Az már egy másik project 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2012 11:17 am
Medvelaszlo Hime_Yura 80,000 posztig van a határidő vagy mi a jó isten? Az már egy másik project 3nodding Köszönöm a nyereményt!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2012 12:57 pm
Yuki Naoto Medvelaszlo Hime_Yura 80,000 posztig van a határidő vagy mi a jó isten? Az már egy másik project 3nodding Köszönöm a nyereményt! Én köszönöm a türelmedet sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|