|
|
|
|
Posted: Sun Oct 16, 2011 2:09 pm
napsugar Ninja Zsu Élelmiszerrészlegnek felajánlhatok egy Halloween tortát. biggrin Köszönjük a felajánlást smile emotion_bigheart Workshoppal kapcsolatban nemsokára rakok fel lehetőségeket, amikből válogathattok smile A felhívások buborék aljában csináltam egy Workshop részt, oda majd betudod írni, amit gondolsz. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 16, 2011 11:25 pm
Malreni napsugar Ninja Zsu Élelmiszerrészlegnek felajánlhatok egy Halloween tortát. biggrin Köszönjük a felajánlást smile emotion_bigheart Workshoppal kapcsolatban nemsokára rakok fel lehetőségeket, amikből válogathattok smile A felhívások buborék aljában csináltam egy Workshop részt, oda majd betudod írni, amit gondolsz. smile Köszi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 1:32 am
Kiírtam a workshop lehetőségeket, kérlek jelezzétek vissza, hogy mire lenne igény, különben nem lesz semmi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 2:04 am
napsugar Kiírtam a workshop lehetőségeket, kérlek jelezzétek vissza, hogy mire lenne igény, különben nem lesz semmi wink Mind a négy szimpi smile Legjobban a quilling pillangó meg a mini csillag hajtogatás érdekelne. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 2:19 am
Bővítettem a felhozatalt egy programmal. Azt hiszem, ezzel igazán belerondítok majd az estébe. Remélem... cat_twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 3:15 am
Malreni Bővítettem a felhozatalt egy programmal. Azt hiszem, ezzel igazán belerondítok majd az estébe. Remélem... cat_twisted Gondolom ez az(?) Shobon no Akushon - Ultimate Tournament. Majd utánanézek milyen ez pontosan.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 4:20 am
Én csomózott karkötő készítést tanulnék szívesen, mert Chika-channak lógok egy karkötővel de olyan béna vagyok, hogy egyszerűen képtelen vagyok segítség nélkül összehozni valamit. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 5:52 am
Megyeeek biggrin Bár most nagy eséllyel nem viszek senkit... Ez lesz az első tali, hogy egyedül megyek D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 7:07 am
Gabessz Megyeeek biggrin Bár most nagy eséllyel nem viszek senkit... Ez lesz az első tali, hogy egyedül megyek D: Mert mi téged kiközösítünk, és mindig egyedül érzed magad a talikon.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 7:27 am
napsugar Gabessz Megyeeek biggrin Bár most nagy eséllyel nem viszek senkit... Ez lesz az első tali, hogy egyedül megyek D: Mert mi téged kiközösítünk, és mindig egyedül érzed magad a talikon..... Nem úgy gondoltam... Eddig mindig valakikkel mentem a talihelyre (Köki, Határ út) és most "egyedül" megyek oda ahonnan megyünk tovább közösen Macihoz.. Meg sem fordult a fejemben, hogy kiközösítetek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 7:45 am
Hime_Yura Én csomózott karkötő készítést tanulnék szívesen, mert Chika-channak lógok egy karkötővel de olyan béna vagyok, hogy egyszerűen képtelen vagyok segítség nélkül összehozni valamit. crying Valamennyire én is tudom ezt (két szál hímzőfonállal színenként, de csak vízszintes csíkosat csináltam eddig). Igaz, rég csináltam már ilyet...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 8:09 am
Gabessz napsugar Gabessz Megyeeek biggrin Bár most nagy eséllyel nem viszek senkit... Ez lesz az első tali, hogy egyedül megyek D: Mert mi téged kiközösítünk, és mindig egyedül érzed magad a talikon..... Nem úgy gondoltam... Eddig mindig valakikkel mentem a talihelyre (Köki, Határ út) és most "egyedül" megyek oda ahonnan megyünk tovább közösen Macihoz.. Meg sem fordult a fejemben, hogy kiközösítetek... Én is poénnak szántam :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 8:17 am
Hime_Yura Én csomózott karkötő készítést tanulnék szívesen, mert Chika-channak lógok egy karkötővel de olyan béna vagyok, hogy egyszerűen képtelen vagyok segítség nélkül összehozni valamit. crying Éééédes~ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 11:24 am
Malreni Shobon no Akushon - Ultimate Tournament Te. Állat. biggrin Ennél jobb RAGE indukálót keresve sem találsz. biggrin Pankráció lesz a barátságos taliból. xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 1:45 pm
Molylepke Malreni Shobon no Akushon - Ultimate Tournament Te. Állat. biggrin Ennél jobb RAGE indukálót keresve sem találsz. biggrin Pankráció lesz a barátságos taliból. xd xd De drága nyereményeket fogok osztani. cat_3nodding Lesz részvételi díj és annyi nyeremény, ahány pályát tud átvinni, hány élettel. Minden esetben a legjobb eredmény győz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|