|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 09, 2011 2:48 pm
Tegnap és ma voltam a Mondocon-on kiderült, hogy én vagyok a legjobb Just Dance táncos az összes induló között. Én meg mind a két nap indultam rajta és pofátlanul meg is nyertem mind a kettőt. twisted A nyereményeim: Sims 3 játék, Sims 3 "Luxus lakás" kiegészítő, hozzá sim pontok amikeket le vásárolhatok majd a neten, poszter valamilyen játékokról és oklevél. Mielőtt kérdeznétek ezekből 2 adag van mert mind a két versenyen ugyan az volt a nyeremény. twisted
Edit: Az egyik adagot Napsinak adtam. Részben neki akartam meg nyerni is.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 10, 2011 1:12 am
Mod power on emotion_donotwant takarítás befejezve
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 11, 2011 5:22 am
Elmaradt az első 2 órám, így csak 4 órám volt. Juhúúúú~ Edit: és találtam pár képet amiről egyből Mal jutott eszembe o.e MacsekMásodik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 11, 2011 11:37 am
Ma az történt, hogy először írtam a Guild-ba! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 12, 2011 8:22 am
Ma vettem sötétben foszforeszkáló gyurmát cat_twisted Készülök halloweenre biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 12, 2011 9:06 am
Hime_Yura Elmaradt az első 2 órám, így csak 4 órám volt. Juhúúúú~ Edit: és találtam pár képet amiről egyből Mal jutott eszembe o.e MacsekMásodikEz jól esett, köszönöm.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 12, 2011 10:49 am
Úh ma annyit "bűnöztem", hogy az csak na. Ettem egy sajtos stanglit, ittam forrócsokit, kakaót, ettem túrórudit, islert és Chio crispersből is ettem pár darabot crying pedig alig eszem... de ez ma valahogy jött o___o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 12, 2011 10:51 am
Ma segítettem egy rokonnak. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 12, 2011 10:56 am
Ma kaptunk csicsókát. Hogy minek, azt nem tudom. Ez nagypapám legújabb mániája... csicsókát akar termeszteni. Ohh... bolondos második gyerekkor...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 12, 2011 11:37 am
Engem ma az idegbaj kerülget...
Nem mondhatom le az informatika fakultációmat, mert új igazgatónk van, aki nem épp. Ma anya vett nekem egy fenyőfaszekrényt, hazaállított vele 5-kor és közölte, hogy na most lehet pakolni. Kijelentette az olaz tanárunk, hogy jövőre egy héten 4 olaszunk lesz... s**t happens. -_- Összekaptam legjobb barátnőmmel. Jaaa és a legjobb. Ma a kosáredzőnk közli, hogy ugye tudjuk, hogy 2 hét múlva meccs van a legjobb gimis csapat ellen, akiknek a terme 3x nagyobb mint a miénk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 12, 2011 11:43 am
Himemiya Chika Engem ma az idegbaj kerülget...
Nem mondhatom le az informatika fakultációmat, mert új igazgatónk van, aki nem épp. Ma anya vett nekem egy fenyőfaszekrényt, hazaállított vele 5-kor és közölte, hogy na most lehet pakolni. Kijelentette az olaz tanárunk, hogy jövőre egy héten 4 olaszunk lesz... s**t happens. -_- Összekaptam legjobb barátnőmmel. Jaaa és a legjobb. Ma a kosáredzőnk közli, hogy ugye tudjuk, hogy 2 hét múlva meccs van a legjobb gimis csapat ellen, akiknek a terme 3x nagyobb mint a miénk. Naaaaa Bubuka~ lesz ez még jobb is heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 12, 2011 11:47 am
Hime_Yura Naaaaa Bubuka~ lesz ez még jobb is heart Ugye nincs hari? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 12, 2011 11:50 am
Himemiya Chika Hime_Yura Naaaaa Bubuka~ lesz ez még jobb is heart Ugye nincs hari? crying Nincs hát 4laugh imádom a hülye fejedet és egy ilyen kis dolog miatt minek haragudjon az ember, nemde? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|