|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 30, 2011 10:55 am
Molylepke Doctor InkyHands Én csak azért nem szoktam írogatni, mert (a való életben is) általában senki sem kíváncsi a mondanivalómra, és ha néha mondok valamit, akkor hülyét csinálok magamból és mindenki röhög rajtam... de majd igyekszem, ha egy kicsit több időm lesz, valamiket írni... Ohh, egy lélektárs. biggrin Anno én is nagyon így gondolkodtam, de aztán sikerült tökélyre emelnem a "leszarom-faktoromat" (copyright hozzám biggrin ), és azóta - mint a nevéből is kiderül - már nem érdekel, ha hülyét csinálok magamból (sőt, magamon tudok a legjobbakat röhögni xd ). Ha már témánál vagyunk, itt hívnám fel az emberek figyelmét arra, hogy itt BÁRKI BÁRMIRŐL beszélgethet és topic-ot nyithat! Ha bármi félelmetek van ezzel kapcsolatban, bátran keressétek fel az egyik Modit, ő biztos kisegít titeket. 3nodding Ha teszem azt vámpíros lányregényekről akartok beszélgetni, azt is lehet, ne ijesszen meg titeket néhány tag reakciója. biggrin
Nem harapunk, gyertek bátran. 3nodding köszi heart jó hallani, hogy nem csak én vagyok félős... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 30, 2011 12:09 pm
III Slash III Az most igazából mindegy, hogy másfajta közösségi oldal. Myspace, iwiw, myvip (lol) mind a facebook miatt dögledezik. Saját magamon is észrevettem, hogy a facebook időt rabol el a gaiatól burning_eyes de természetesen GAIA RULZ! scream sokat köszönhetek ennek az oldalnak. Teljesen egyetértek veled! Én is rettentő sokat köszönhetek Gaianak (életem szerelmét is itt ismertem meg, több barátom is van itt) És igen, nekem is rengeteg időmet elviszi a facebook, pedig csak 1-2 játékkal játszok igazán, meg Mackómmal is ott tudok normálisan beszélgetni (az msn nem küldi el amiket írunk... -__-)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 30, 2011 12:39 pm
Doctor InkyHands köszi heart jó hallani, hogy nem csak én vagyok félős... biggrin Ha ez megnyugtat, az emberek többsége ilyen a valóságban. 3nodding Itt a guild-ben meg pláne. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 01, 2011 2:07 am
Sziasztok mostanában én sem voltam túlzottan aktiv ezért utólag is elnézést kérek... sad De ha egy kicsivel is de igenis segitek hogy fennmaradjunk mert túl jó ez az összeszokott csapat!!! Lásd a találkozók!!!!!!!!! 3nodding Szoval csak annyit a végére, hogy kicsit összekapom magam... legalábbis megprobálom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 01, 2011 4:18 am
Sziasztok A részemről én azért nem vagyok aktív tag, mert 12 órában dolgozom. gonk Találkozókra azért nem megyek, mert úgy véltem, már kissé idős vagyok hozzá, annak ellenére, hogy a manga műfajt már 14 éve szeretem. sweatdrop Próbáltam egyszer feldobni, hogy akinek van facebookja, jelöljük be egymást, hogy monster galaxy-n könnyebben menjenek azoknak a dolgai, akik játszanak vele, de senki sem reagált rá. cry Én csak a játék miatt regisztráltam a facebookra... Igaz, jómagam is, csupán heti egy alkalommal, ha tudok vele játszani. De ez van. Olyannyira nincs időm, hogy a barátaimmal, vagy a családommal is max. az internet segítségével tudom tartani a kapcsolatot, de az is csak szabadnapjaimon, így valamikor egy hétre is eltűnök mindenki számára. Az évek alatt az emberek szép lassan felnőtté válnak, elköltöznek, új életet kezdenek, munkába állnak, és már nincs idejük a kikapcsolódásra. Szeretem a gaiat. Sok örömöt leltem benne, és igyekszem nap mint nap pár percre feljönni, megnézni a dögöket a monster galaxyn, megetetni a halakat, felmarkolni a jutalmakat, hogy aztán örülhessek azoknak a dolgoknak, amiket majd veszek belőle a karimnak, és amiket már rég szerettem volna neki megszerezni. A gaiaról először valami manga újságban olvastam, és utána néztem. Szerintem úgy lehetne aktív résztvevőket gyűjteni, ha ismét valaki feldobná a témát valahol, és megcélozná azt a korosztályt, aki még ráér arra, hogy itt ápolja a kapcsolatokat, életet vigyen a guildbe. Én sajnos nem tudom megígérni azt, hogy aktív leszek, hiszen a saját való életemben sem tudom megvalósítani azokat a dolgokat, amiket szeretnék, mert vagy időm nincs rá, vagy energiám. Külön élek a szüleimtől, albérletet tartok fenn, dolgozok, és háztartást vezetek. Esténként meg a laptoppal az ölemben alszom el. xp És bár tudom, hogy én nem fogok tudni hozzájárulni a guild ezen felvirágzásához, azért szívből kívánom, hogy sikerüljön! Mert szerintem a gaia aranyos dolog, és engem az egész nagyon megfogott anno, és azóta sem untam rá! heart Olyan ez, akár egy életvitel, vagy életérzés 4laugh Puszi mindenkinek /És írtam ezt még két itt fenntartott karakterem nevében/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 01, 2011 4:41 am
Kayaima Nashika Sziasztok A részemről én azért nem vagyok aktív tag, mert 12 órában dolgozom. gonk Találkozókra azért nem megyek, mert úgy véltem, már kissé idős vagyok hozzá, annak ellenére, hogy a manga műfajt már 14 éve szeretem. sweatdrop Próbáltam egyszer feldobni, hogy akinek van facebookja, jelöljük be egymást, hogy monster galaxy-n könnyebben menjenek azoknak a dolgai, akik játszanak vele, de senki sem reagált rá. cry Én csak a játék miatt regisztráltam a facebookra... Igaz, jómagam is, csupán heti egy alkalommal, ha tudok vele játszani. De ez van. Olyannyira nincs időm, hogy a barátaimmal, vagy a családommal is max. az internet segítségével tudom tartani a kapcsolatot, de az is csak szabadnapjaimon, így valamikor egy hétre is eltűnök mindenki számára. Az évek alatt az emberek szép lassan felnőtté válnak, elköltöznek, új életet kezdenek, munkába állnak, és már nincs idejük a kikapcsolódásra. Szeretem a gaiat. Sok örömöt leltem benne, és igyekszem nap mint nap pár percre feljönni, megnézni a dögöket a monster galaxyn, megetetni a halakat, felmarkolni a jutalmakat, hogy aztán örülhessek azoknak a dolgoknak, amiket majd veszek belőle a karimnak, és amiket már rég szerettem volna neki megszerezni. A gaiaról először valami manga újságban olvastam, és utána néztem. Szerintem úgy lehetne aktív résztvevőket gyűjteni, ha ismét valaki feldobná a témát valahol, és megcélozná azt a korosztályt, aki még ráér arra, hogy itt ápolja a kapcsolatokat, életet vigyen a guildbe. Én sajnos nem tudom megígérni azt, hogy aktív leszek, hiszen a saját való életemben sem tudom megvalósítani azokat a dolgokat, amiket szeretnék, mert vagy időm nincs rá, vagy energiám. Külön élek a szüleimtől, albérletet tartok fenn, dolgozok, és háztartást vezetek. Esténként meg a laptoppal az ölemben alszom el. xp És bár tudom, hogy én nem fogok tudni hozzájárulni a guild ezen felvirágzásához, azért szívből kívánom, hogy sikerüljön! Mert szerintem a gaia aranyos dolog, és engem az egész nagyon megfogott anno, és azóta sem untam rá! heart Olyan ez, akár egy életvitel, vagy életérzés 4laugh Puszi mindenkinek /És írtam ezt még két itt fenntartott karakterem nevében/ A korral kapcsolatban: akik talira járósok nagy többségben elmúltak 20-ak biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 01, 2011 7:19 am
Valóban? cool Ez így meggondolandó számomra a jövőben. Csak az a gáz, hogy kereskedelemben dolgozok, számomra nincs, olyan, hogy szabad hétvége, vagy csak ritkán, és a talik többnyire pont olyankor voltak, amikor dolgoztam. De majd ha lesz lehetőségem úgy, akkor majd elnézek egy ilyenre, mert még sosem voltam! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 01, 2011 3:26 pm
Nem tudom miért nem szeretek annyira fóumozni,de lehet azért mert csak kevésszer irtam jó helyre...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 01, 2011 3:37 pm
Jó magam is egyike vagyok aki nagyon sokat köszönhet a Gaia Online-nak. (többek között szerelmemet Napsit heart továbbá legjobb barátomat Malreni-t) Az aktivitásomat le csökkentette a vizsgákra való felkészülésem. ebben a hónapban (október) fogok le vizsgázni gyógymasszőrből és utána megint visszatér hozzátok a Magyar Guild kabalája! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 02, 2011 10:08 am
Az, az keményen öregszünk biggrin crying Nos igen Gaia Online-nak én is sok barátot és egyebeket is köszönhetek. 4laugh A kövi találkozóra remélem, sokan leszünk, én biztosan jövök. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 02, 2011 10:34 am
Én is sokat köszönhetek a Gaia-nak. smile Sok barátot (pl.: Medvelaszlo, dark_boy_xXx, Xanvie, Tibor0803 és még sorolhatnám) , ellenséget nem, sok goldot és sok buktát is. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 02, 2011 2:33 pm
napsugar Kayaima Nashika Sziasztok A részemről én azért nem vagyok aktív tag, mert 12 órában dolgozom. gonk Találkozókra azért nem megyek, mert úgy véltem, már kissé idős vagyok hozzá, annak ellenére, hogy a manga műfajt már 14 éve szeretem. sweatdrop Próbáltam egyszer feldobni, hogy akinek van facebookja, jelöljük be egymást, hogy monster galaxy-n könnyebben menjenek azoknak a dolgai, akik játszanak vele, de senki sem reagált rá. cry Én csak a játék miatt regisztráltam a facebookra... Igaz, jómagam is, csupán heti egy alkalommal, ha tudok vele játszani. De ez van. Olyannyira nincs időm, hogy a barátaimmal, vagy a családommal is max. az internet segítségével tudom tartani a kapcsolatot, de az is csak szabadnapjaimon, így valamikor egy hétre is eltűnök mindenki számára. Az évek alatt az emberek szép lassan felnőtté válnak, elköltöznek, új életet kezdenek, munkába állnak, és már nincs idejük a kikapcsolódásra. Szeretem a gaiat. Sok örömöt leltem benne, és igyekszem nap mint nap pár percre feljönni, megnézni a dögöket a monster galaxyn, megetetni a halakat, felmarkolni a jutalmakat, hogy aztán örülhessek azoknak a dolgoknak, amiket majd veszek belőle a karimnak, és amiket már rég szerettem volna neki megszerezni. A gaiaról először valami manga újságban olvastam, és utána néztem. Szerintem úgy lehetne aktív résztvevőket gyűjteni, ha ismét valaki feldobná a témát valahol, és megcélozná azt a korosztályt, aki még ráér arra, hogy itt ápolja a kapcsolatokat, életet vigyen a guildbe. Én sajnos nem tudom megígérni azt, hogy aktív leszek, hiszen a saját való életemben sem tudom megvalósítani azokat a dolgokat, amiket szeretnék, mert vagy időm nincs rá, vagy energiám. Külön élek a szüleimtől, albérletet tartok fenn, dolgozok, és háztartást vezetek. Esténként meg a laptoppal az ölemben alszom el. xp És bár tudom, hogy én nem fogok tudni hozzájárulni a guild ezen felvirágzásához, azért szívből kívánom, hogy sikerüljön! Mert szerintem a gaia aranyos dolog, és engem az egész nagyon megfogott anno, és azóta sem untam rá! heart Olyan ez, akár egy életvitel, vagy életérzés 4laugh Puszi mindenkinek /És írtam ezt még két itt fenntartott karakterem nevében/ A korral kapcsolatban: akik talira járósok nagy többségben elmúltak 20-ak biggrin az életkorról inkább ne beszéljünk sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 02, 2011 2:40 pm
stranger12 az életkorról inkább ne beszéljünk sweatdrop Hát nem is jársz talikra cat_stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 04, 2011 7:06 am
Volt időszak amikor nekem is tele volt a batyum, hogy meghirdettem a guild-ba a sok tintákkal való csere-bere eladásos történetet, amire van 2-3 hónapot vártam mire lett vevőm, egyszer feljövök és azt veszem észre hogy már 1 hónapja írt nekem valaki hogy szeretne tintát beadni pénzért, akkor lelkiismeret furdalás gyötört hogy valakiket akik még fontosak voltak nekem mint te Malreni, elhanyagoltam, nemcsak téged vagy magát a guild közösségünket, hanem már sokan másokat is, akiknek a neten vagy vhol ígértem valamit aztán feledésbe merült és nem tartottam be. A Facebook-on is utólag 2 hónapra rá köszöntem meg mindenkinek hogy felköszöntöttek a születésnapomon. Volt ember akivel már régen dumáltam már van 5. éve hogy nem beszéltem vele és azt hitte mindenki hogy meghalt az illető és szomorúak voltunk emiatt és rá másfél évre kiderült hogy él, semmi baja, iszik eszik, mulat és szívja a friss tengeri levegőt. Az egész guild-tól bocsánatot szeretnék kérni hogy még csak fel se dugtam a képemet a guildba még véletlenül se. De talán ma már megérné nekem csere-bere topicot nyitni mert több az időm is, meg amióta rátaláltam a Zomg-ra sokkal többet érek az itt léttel is mert naponta 50K befolyik nem úgy mint régen hogy 1 hétig kellett küzdjek mire összegyűlt 10K és így már az outfit-es felosztás az avatárba is értelmet nyert. Sok minden pozitívat én se tudok felhozni minthogy rengeteg embert ignoráltam a saját önző kis monoton világomba mindez azért mert rengeteget kellett csalódnom mert millió egyen átvágtak jó csúnyán és már az a világnézetem hogy mindenki aki magyar egy mocsok szemét, de lehet hogy ez nem igaz mert a jó magyarok azok pont hogy ide menekülnek ilyen kis közösségekbe mert máshogy nem tudják egymást értékelni és azok még vágynak arra hogy történjen velük valami érdekes ami sikerélményt és örömöt nyújthat számukra. Ezentúl többet leszek fent én is és írok is a topic-okba. Remélem hogy a környezetem nem tesz nekem keresztbe és tudok időt szánni rátok. Emlékszem Malreninek a jó kis zsákbamacskás játékára is és nagyon tetszett mégha nem is nyertem valami húúú de klassz itemet maxa eladtam, még a rizikó dobozkák is elnyerték a tetszésemet. Úgyhogy csak támogatni tudom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|