Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
Magyar Guild Húsvét 2011 Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

bogcsa1013

6,025 Points
  • Fusion Apprentice 100
  • That One Hero 500
  • Frozen Sleuth 100
PostPosted: Tue Apr 26, 2011 6:47 am

Szirmocska
Kicsit megkésve, de boldog nyulat nektek! smile
Nekem unokahúgot tojt idén a húsvéti nyuszi biggrin

Gratula hozzá smile Akkor gondolom lesz babázás smile
PostPosted: Tue Apr 26, 2011 9:37 am

bogcsa1013
Szirmocska

Gratula hozzá smile Akkor gondolom lesz babázás smile

Köszi! whee
Naná, csak jöjjenek haza a kórházból biggrin

Szirmocska

5,000 Points
  • Person of Interest 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200

Szirmocska

5,000 Points
  • Person of Interest 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200
PostPosted: Tue Apr 26, 2011 9:40 am

Rhysaleine
Szirmocska

Ó, gratulálok, nem mindennapi nyulas ajándék! biggrin

Köszönöm! xd
Majd azzal nyaggatom, hogy a nyuszi tojta biggrin
PostPosted: Tue Apr 26, 2011 1:22 pm

Tojásvadászat!!! Senki??? 100k a nyeremény confused

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Apr 26, 2011 11:06 pm

napsugar

Bármiért is megdolgozni? Itt? Ugyan...
PostPosted: Wed Apr 27, 2011 8:23 am

Malreni
napsugar

Bármiért is megdolgozni? Itt? Ugyan...
Jah... bocsi... kicsit naiv vagyok.....

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Wed Apr 27, 2011 10:46 am

Én egy ideig néha kerestem a guild-ban tojásokat itt-ott, de sehol nem találtam egyet se.
PostPosted: Wed Apr 27, 2011 11:04 am

Xanvie
Én egy ideig néha kerestem a guild-ban tojásokat itt-ott, de sehol nem találtam egyet se.
Pedig nem lehetetlen dolog. Sőt... Molylepkének fél óra se kellett a dologhoz biggrin

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Wed Apr 27, 2011 11:08 am

Oké napsugar, elhiszem és örülök, hogy ő mindet megtalálta majdnem fél óra alatt. Talán neki több türelme volt hozzá. Nekem volt is hozzá türelmem, meg nem is. Nem tudom meddig tart a játék, talán majd még néha újra próbálkozom.
PostPosted: Wed Apr 27, 2011 11:25 am

én beléptem a guildba és az első oldal összes topikját megnyitottam utána nekem se volt több türelmem... és igazából kérdeztem h hány tojás van de válaszolni....
meg szerintem a guild többsége nem lóg napi szinten az oldalon

Csokis_Muffin

6,150 Points
  • Signature Look 250
  • Person of Interest 200
  • Citizen 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Wed Apr 27, 2011 11:32 am

Mivel a feladat rész AZ IS, hogy a tojások VALÓS SZÁMÁT megmondjátok, ezért MIÉRT KÉNE REAGÁLNI? Főleg, mert KIHANGSÚLYOZTAM, hogy figyelmesen OLVASSÁTOK EL azt a sok szart, amit leírtunk Napsival.

kthxbai
PostPosted: Wed Apr 27, 2011 11:41 am

ok ...akkor a lottón is csak 3 számot mondjanak meg? aztán lehet megvan az összes lehet h nem :O
lehet nyertél 10 millát lehet h nem :O
lehet valaki órákon át keresgélte a tojásokat és pl talált 20-at... elküldte a számára helyesnek hitt választ...visszaírod neki h NemJó! folytatja a keresést erre beelőznek és pákkk! cumi az egésznek... akkor mi értelme volt? kap 100 000 goldot? annál azért csábítóbb volt a bagoly... és el is megy az illető kedve az egésztől.
jójó tudom most jön az h csak xy keresgélt tojásokat és más lusta volt...de szerettem volna elmondani a véleményemet... és jó lenne ha nem kapnád föl a vizet hiszen te találtad ki ezt az egészet és nem halsz bele h elkel magyaráznod még 1x-er esetleg 2x-er.

Csokis_Muffin

6,150 Points
  • Signature Look 250
  • Person of Interest 200
  • Citizen 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Wed Apr 27, 2011 11:51 am

Basszál már le, mert van aki rááldozza a szaros szabadidejét, hogy nektek rittyentsen valami szart, hogy jól érezzétek magatokat. Ebbe nem gondoltál bele? Mi a faszomat vártok egyáltalán? A szőrt is le kéne csókolnotok a picsáinkról, hogy egyáltalán vesszük a fáradtságot és kreálunk valamit nektek és nem kérünk cserébe semmi! Sőt, lófasz! Még adunk is! Ha nem nektek állna feljebb, akkor esetleg jobban törnénk magunkat. Mert az, kurvára megy mindenkinek, hogy mocskolódjon, hogy ez így nem jó, az így nem jó, hát kurvára leszarom a véleményeteket. Annyit sem ér a szememben, mint egy apró kis pattanás a seggemen! Abba nem gondoltál (gondoltatok) bele, hogy egy köszönöm vagy valami pozitív szó jól esne? Nem? Annyira nem mély az értelem? Mellesleg milliós nagyságrendben osztottunk ki tárgyakat. Elhiheted, arra sem a madár hordta össze az aranyat.

Remélem érthetően fogalmaztam.

Akinek meg nem tetszik, amit leírtam, nincs annyi gerinc, hogy magába szálljon, az szóljon nyugodtan. Úgy kibaszom a Guildből, hogy a szaros lába sem éri a földet!

És egy kis adalék a végére: Molylepke 20 perc alatt megtalálta az összes tojást. Szóval, nem a játékkal van a baj...
PostPosted: Wed Apr 27, 2011 11:52 am

Csokis_Muffin
ok ...akkor a lottón is csak 3 számot mondjanak meg? aztán lehet megvan az összes lehet h nem :O
lehet nyertél 10 millát lehet h nem :O
lehet valaki órákon át keresgélte a tojásokat és pl talált 20-at... elküldte a számára helyesnek hitt választ...visszaírod neki h NemJó! folytatja a keresést erre beelőznek és pákkk! cumi az egésznek... akkor mi értelme volt? kap 100 000 goldot? annál azért csábítóbb volt a bagoly... és el is megy az illető kedve az egésztől.
jójó tudom most jön az h csak xy keresgélt tojásokat és más lusta volt...de szerettem volna elmondani a véleményemet... és jó lenne ha nem kapnád föl a vizet hiszen te találtad ki ezt az egészet és nem halsz bele h elkel magyaráznod még 1x-er esetleg 2x-er.
Basszu... kevesled azt a rohadt 100kt-?? OKé.... ezek után lóf*szt se vagyok felkínálni ezekért a játékokért... véglis.... én csak ülök és terem nálam is a pénz amit felajánlottam nektek, mint nyeremény... amúgy meg fogod összeírod, hol taléltál tojást, elküldöd, közlöm, hogy van még pár, nézed tovább azokat a topikokat ahol még nem jártál. nem olyan rohadt nehéz megtalálni őket.... csak a szemedet szúrják ki az első postokban.... még csak végig se kell lapozni egy-egy topik össze oldalát :@ de ha ti ennyire nem becsülitek meg azt, hogy mi itt próbálunk mindig kitalálni valami újat akkor közöljétek, és nem vesződünk többet :@

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100