Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
Easter Event 2011! Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Melyik oldalt választottad?
Deidrich
36%
 36%  [ 12 ]
Easter Bunny
63%
 63%  [ 21 ]
Total Votes : 33

Sharoan

Friendly Trader

14,025 Points
  • Tycoon 200
  • Noble Shade 100
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri May 06, 2011 5:04 pm

Malreni
S lőn, a csodával határos módon, és három hét késéssel, de elindult az idei Easter Event a zOMG-ban.

Lényegében semmi új nincs. Nincsenek új elérhető jelvények, se új fajta Fluff-ok, a korai, nagyon valószínűnek tűnő spekulációval szemben. Ami van: tojásvadászat. Pont. Az egészet azzal fejelték meg, hogy van három új item, amihez egy új loot van. Továbbra is lehet kiscsibéket szerezni. De nem részletezem. Akit érdekel, keresse meg a tavalyi event leírását. A Kérdések és válaszok szubfórumban lett archiválva.

Jelenlegi állásom:
Hat óra alatt: 1 Golden egg, 21000 arany, 21 Easter Fluff ball, 2 Baby Blue Fluff Bunny Plushie recipe, 1 Peach Bunny Fluff Plushie recipe, néhány Cheepz és Bassketh'loo recipe és 6 csirke.

edit:
Majdnem elfelejtettem, hogy szereztem két jelvényt a gyűjtögetés közben.

User Image User Image

És még meg kéne jegyezni, hogy vannak új budik is. mrgreen
PostPosted: Fri May 06, 2011 11:06 pm

Mos járok két Golden egg-nél, nagyjából 75-80 ezer aranynál, 50 Easter Fluff ball-nál, és megszámlálhatatlanul sok recipe-nél.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Sharoan

Friendly Trader

14,025 Points
  • Tycoon 200
  • Noble Shade 100
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sat May 07, 2011 2:55 am

Tippek, amik jól jönnek GE vadászatkor:

-Valószínűleg van valami kiváltó ok, a leghihetőbb elképzelés a létszám. Magyar idő szerint hajnali egy és három között vannak fent a legtöbben, ekkor érdemes próbálkozni.
-Ha csak tojást gyűjtögetsz, akkor arra a legmegfelelőbbek a délelőtti és kora délutáni órák. Ilyenkor ugyanis az amcsik alszanak.
-Ha van a térképen GE, akkor valaki be fogja kiabálni.
-Ha belaggol a játék, valószínűleg GE van azon a térképen. Ha szerencsés vagy, a layer is stimmel.
-A GE mindig másik szerveren van.
-A GE mindig másik layer-en van.
PostPosted: Sun May 08, 2011 2:39 am

Azért mert többen vannak fent, nem jelenti azt, hogy akkor épp aranytojás is van,... Az bármikor lehet létszámtól függetlenül. Hát ja, ez logikus mikor nálunk délelőtt van, akkor Amerikában éjszaka van. De azért ilyenkor is vannak fent néhányan, hisz vannak akik éjjel is fent vannak, meg aztán nem mindenki él rajtunk kívül Amerikában. Az nem igaz, hogy az aranytojás mindig más szerveren és más rétegen van, mint ahol te vagy,... Tudod, van olyan is, hogy véletlenül összefutsz pont jó helyen az aranytojással. Nálam tavaly 2 alkalommal volt ilyen.

Én azóta összegyűjtöttem jó pár tavaly receptet, 2 nyuszi fluff receptet, 17 kék fluff ball-t (40-ért küzdök elsősorban, hogy legalább 1 nyuszi fluff-ot tudjak csinálni és 40 kell egyhez), jó néhány hínárt és a jelly bean-t a tavalyról maradtakhoz hozzáadva. Persze majd még vadászom. Nekem nem annyira célom az aranytojás, főleg mert néha nehéz találni és mert könnyen nagyon akad és akár fagyhat is a sok tojásölő Gaia-s miatt. Annyira nem éri meg. Remélem idén más cucc lesz az aranytojásban, mert főleg úgy van értelme.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

arisu23

PostPosted: Sun May 08, 2011 3:16 am

hátha valaki nézi ezt mostanában. a Brain Clam szerveren Village Greens-ben van egy Halloween Jack és egy Ghost Vase biggrin elég sok életpontjuk maradt még, viszont eszméletlenül laggol a pálya.
PostPosted: Sun May 08, 2011 11:45 am

Jó nehéz GE-t találni.... sweatdrop

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200
PostPosted: Sun May 08, 2011 12:42 pm

Még mindig vannak Easter Egg-ek ZOMG-ben. És végre megvan Churpy is. XD
PostPosted: Sun May 08, 2011 2:10 pm

arisu23
hátha valaki nézi ezt mostanában. a Brain Clam szerveren Village Greens-ben van egy Halloween Jack és egy Ghost Vase biggrin elég sok életpontjuk maradt még, viszont eszméletlenül laggol a pálya.

mindkettőt megöltük, semmit nem kaptunk a végén de az a 3 óra amíg tartott mindennél jobb volt xd

stranger12

Invisible Sweetheart

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sun May 08, 2011 11:51 pm

A... picsába... fasza, hogy én is pont ilyenkor tudok rosszul lenni...

(Még mielőtt megkérditek: Az elmúlt héten nem túl sokat aludtam és a szívem szombatra félrevert, majdnem elájultam, és kettős látásom volt és úgy amblok nagyon rosszul lettem, úgyhogy aludnom kellet...)
PostPosted: Tue May 10, 2011 1:51 am

Molylepke
Jó nehéz GE-t találni.... sweatdrop
Hát, ha nem mostad volna kt óráig a hajad, most beljebb lennél egy tojással. biggrin

Apropó, én most tartok 5 GE-nél, 120+ E. Fluff Ball-nál és 30+ csirkénél.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Tue May 10, 2011 12:53 pm

Yay, megvan az első aranytojásom! ^^
Majdnem elmentem előtte, aztán néztem nagyokat, hogy "várivárivári, az MI volt?" és mikor visszamentem láttam, hogy vázz aranytojgli! xd

Teljes az event. whee
PostPosted: Sat May 14, 2011 10:31 am

Végül én is találtam véletlenül egy aranytojást. smile De nem itt, hanem az egyik tartalék figurámnál zOMG-s daily chance-ek felszedése közben a Bill's Ranch tetején. Érdekes módon a kiírt gold a végén nem járt (gondolom hiba miatt), de az aranytojás csomag az igen. És készítettem 2 nyuszi fluff-ot, az egyiket eladtam, szedtem fel néhány egyedül mászkáló csibét cuccként. wink

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

bogcsa1013

6,025 Points
  • Fusion Apprentice 100
  • That One Hero 500
  • Frozen Sleuth 100
PostPosted: Sat May 14, 2011 11:08 am

Ez nem lehet igaz! csak én lehetek ilyen szerencsétlen, hogy nem találtam Easter Fluff Ballt?! crying
PostPosted: Mon May 16, 2011 1:43 am

Ne legyél nagyon elkeseredve bogcsa! Legyél türelmesebb, nézz körül jobban erre-arra és persze legyél figyelmesebb is! Sok sikert és kitartás, biztos szerzel te is kék fluff ball-okat!

Tök jó, végre egy ritkán egyedül kóborló kalóz csibét találtam és felszedtem. smile Először sikerült, tavaly se volt szerencsém kalóz csibéhez úgy, hogy fel is tudtam volna szedni. Plusz mostanában gyakrabban kaptam még több kék fluff ball-okat. wink

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Thu May 19, 2011 1:26 am

Ahogy látom, a Húsvét event-nek vége lett a zOMG-n nemrég. Főleg onnan jöttem rá, hogy sehol se láttam már csibéket, tojásokat meg pláne nem. De nem baj, egyszer mindennek vége. Jó volt amíg volt. wink Azóta egy 3. nyuszi fluff-ra valót is össze tudtam vadászni és eladtam. smile Csak 4 kék fluff ball-om maradt, amit egyenlőre megtartok 2012 Húsvétjáig, de talán 2 cheepz-t is csinálok belőle, még meglátom. Persze a jelly bean-ekből és hínárokból jóval több maradt, főleg mert tavalyról is marad jó pár és idén is sokat szedtem fel belőlük, talán többet is a tavalyiaknál. wink
Reply
Archívum

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces