|
|
Népszámláló |
Itt jártam :) |
|
100% |
[ 54 ] |
|
Total Votes : 54 |
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 09, 2011 12:30 pm
DjMcAnimae Utálom a nyarat, de azért próbálkozom smile Alkoss akkor arról, hogy miért utálod biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 10, 2011 1:58 am
Rendben, az menni fog, talán xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 10, 2011 2:09 am
Támadt egy ötletem, bár a megvalósítás valószínűleg nem lesz rövid... És most tényleg! sweatdrop wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 04, 2011 11:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2011 8:29 am
Csináltam egy picit gyors művet, ha még lehet, majd PM-ben elküldöm Napsi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2011 12:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 24, 2011 7:56 am
Hát, ez nem tartott sokáig. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 08, 2011 10:42 am
okami_hu Hát, ez nem tartott sokáig. ^^ így van
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2011 12:16 am
Szeptemberre már nincs? Megjött a kedvem és még lenne 2 napom. Vagy esetleg ötlet következő hónapra~? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2011 2:48 am
Én anno küldtem egy rajzot Napsi, esetleg egy pót-pályázatfogadási idő nem lenne rossz (nyári téma), VAGY októberi pályázat hirdetés majd.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 01, 2011 3:01 am
Mindenkitől szeretnék elnézést kérni, akik neveztek, de nem sikerült elég aktivitást mutatnom a versenyben.
Ha az megfelel mindenkinek, akik eddig küldtek képet, de nem lettek elbírálva, azoknak egy jelképes összeget küldenék engesztelésül, és egy ígéretet, miszerint megpróbálom rendesen vinni a versenyt újult erővel és lelkesedéssel.
És ha mindenkinek megfelel el is indítok egy megújult, októberi témát: Én, mint szuperhős A nyeremény ismételten 50.000 gg
Jó alkotást mindenkinek!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 01, 2011 3:11 am
napsugar Mindenkitől szeretnék elnézést kérni, akik neveztek, de nem sikerült elég aktivitást mutatnom a versenyben.
Ha az megfelel mindenkinek, akik eddig küldtek képet, de nem lettek elbírálva, azoknak egy jelképes összeget küldenék engesztelésül, és egy ígéretet, miszerint megpróbálom rendesen vinni a versenyt újult erővel és lelkesedéssel.
És ha mindenkinek megfelel el is indítok egy megújult, októberi témát: Én, mint szuperhős A nyeremény ismételten 50.000 gg
Jó alkotást mindenkinek! És mint már párszor említettem ez nem kimondottan rajzverseny. Ha valaki nagy fotóbolt bajnok, akkor azzal is lehet nevezni, vagy ha valaki szobrászkodni szokott, akkor arról is jöhet kép biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 01, 2011 3:32 am
Nevezek, nevezek! smile
Meddig lehet beadni a munkákat? :O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 01, 2011 3:48 am
Himemiya Chika Nevezek, nevezek! smile
Meddig lehet beadni a munkákat? :O Mindig hó végéig cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 01, 2011 3:50 am
napsugar Himemiya Chika Nevezek, nevezek! smile
Meddig lehet beadni a munkákat? :O Mindig hó végéig cat_3nodding Ezt jó hallani, de szerintem én még a hétvégén kész leszek! :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|