|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2010 4:26 am
Már aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalig várjuk. =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2010 6:17 am
Én már megkaptam, hogy kinek kell ajándékoznom. wink Már küldtem is neki ajándékot. Mindenkinek Boldog Karácsonyt és előre is Boldog Új Évet kívánok!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2010 7:11 am
Nah sikerült mindenkinek elküldenem a nevet, és így akkor még itt is Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok, szerencsés újévet, és akinek aktuális még egy sikeres vizsgaidőszakot XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2010 11:41 am
Kaptam is, küldtem is. Köszönjük Napsi neked is smile jaj vizsgaidőszak.. emlékszem... sweatdrop blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2010 12:40 pm
Váááááá...minden tiszteletem az ajándékozóé. Konkrétan eltalálta, amire vágytam ^^ Nagyon szépen köszönöm és remélem én is tudtam örömet okozni, mert őt kaptam meg biggrin
Napsugár, köszi ezt a játékot. Nekem nagyon jól esett ez az event. Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2010 1:21 pm
FancyFahey Váááááá...minden tiszteletem az ajándékozóé. Konkrétan eltalálta, amire vágytam ^^ Nagyon szépen köszönöm és remélem én is tudtam örömet okozni, mert őt kaptam meg biggrin Napsugár, köszi ezt a játékot. Nekem nagyon jól esett ez az event. Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok! ^^ Azt néztem is ,hogy egymást kaptátok XD Igazán nincs mit ^^ örültem, hogy végre moderátorként sikerült letenni valamit az asztalra.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2010 3:20 pm
Nevet megkaptam, ajándékot el is küldtem. whee Boldog Karácsonyt Mindenkinek! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2010 2:16 am
Úgyszint, márcsak arra várok, hogy megkapjam az adott személytől az ajándékot. Már alig várom. ^^
I wish you a F@ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2010 2:19 am
Ééééés most következik az ígért sorsolás!
Dobpergés........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
napsugar generated a random number between
1 and 21 ...
15!
|
Posted: Sat Dec 25, 2010 2:20 am
ÉS A NYERTES: Xanvie
Gratulálok. A nyereményed pedig egy Apprentice Charm 3rd Gen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2010 3:07 am
napsugar ÉS A NYERTES: Xanvie
Gratulálok. A nyereményed pedig egy Apprentice Charm 3rd Gen VAZZEG! Olyan Yo lenne nekem is ... kivinne engem a fél millás álomból ... az 1 millás álom fele. =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2010 5:08 am
napsugar ÉS A NYERTES: Xanvie
Gratulálok. A nyereményed pedig egy Apprentice Charm 3rd Gen Wow szép smile Gratulálok Xanvie smile Ó tehát számgenerálás volt a sorsolás smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2010 5:27 am
Köszönöm szépen a nyereményt, már megkaptam! smile Ritka szerencse. wink Láttam a sorszámaink alapján volt a sorsolás.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|