|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2010 1:46 am
Csak úgy szólok, hogy tegnap este óta már a Shops menüpontban a boltokban is lehet cukrokat kapni percenként (15-ösével), mint tavaly, sejtettem hogy előbb-utóbb lesz! wink Így már Towns-ban nem nagyon fogom gyűjteni, inkább a boltokban, tavaly is főleg ott gyűjtöttem a cukrokat a cuccokért, plusz úgy egy kicsit gyorsabb. smile Az 1. lapfülön 2-3 percenként gyűjtök, 2. új lapfülön meg egyebeket csinálok a Gaia-n, tehát ott vagyok aktív. Szóval szép lassan, de biztosan jönnek az események egymás után napról napra, avagy óráról órára. Plusz idén is átalakítottam a profilom design-ját Halloween-esre, idén Halloween-esebb, mint tavaly és 1-2 jelmezt is terveztem megint, mint tavaly, néha váltogatni fogom és talán néha picit módosítani is. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2010 2:13 am
ÁÁÁÁ Rohadt jók a shopos eladók jelmezei biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2010 2:14 am
napsugar ÁÁÁÁ Rohadt jók a shopos eladók jelmezei biggrin whee nekem is nagyon tetszenek blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2010 4:08 am
Jaja, egész jók, az egyiknek egy klasszikus jelmeze van: Múmin. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2010 4:50 am
napsugar ÁÁÁÁ Rohadt jók a shopos eladók jelmezei biggrin Jaja jópofák smile Tetszik, hogy van, akire tényleges Gaia cucc is került (pl Ruby az angelic cuccokkal). A Shongoku-Ian meg nagyon vicces biggrin Képzelem mit szólnak a DBZ-rajongók hozzá. Vannak, akik mintha szintén valakinek öltöztek volna be, csak nem tudom, kinek, pl. Moira, Sam. Majd utánanézek és lementem a képeket smile (Tavalyiak is megvannak és néhány régebbi is).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2010 4:53 am
napsugar ÁÁÁÁ Rohadt jók a shopos eladók jelmezei biggrin Nekem is tetszenek. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2010 5:34 am
Moira a Ghost in the Shell-ből lett a főszereplő biggrin A treehouse-os csajszik meg nagyon édesek XD a Mumin, Watermeat a harmadik meg... nem tudom a nevét, de láttam már anime filmben.... Nagy esernyős szőrgombóc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2010 5:39 am
Nekem a Múminos tetszik a legjobban. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2010 5:47 am
napsugar Moira a Ghost in the Shell-ből lett a főszereplő biggrin A treehouse-os csajszik meg nagyon édesek XD a Mumin, Watermeat a harmadik meg... nem tudom a nevét, de láttam már anime filmben.... Nagy esernyős szőrgombóc biggrin Engem a baloldali lény is emlékeztet valamilyen animés fanartra... az egyik agoltopikban közzétettem egy listát, ?-el jelölve amit még nem tudok. Részben magamtól részben egyes angol posztokból derítettem ki. Ide is beteszem: !UPDATELT VÁLTOZAT! Ian - Son Goku (Dragon Ball Z), Rufus - V (V for Vendetto/V mint Vérbosszú), Moira - Motoko Kusanagi (Ghost in the Shell), Josie - Mary Poppins (Mary Poppins), Edmund - Batman (Batman), Louie - Ishida Uryuu (Bleach), Liam - önmaga focistaként valószínűleg, Carl - önmaga rémes kiadásban valószínűleg, Ruby - önmaga angelic cuccban, Peyo - Max (Where The Wild Things Are/Ahol a vadak várnak) Mirai - ??? Vanessa - Doctor Girlfriend (The Venture Bros.), Natasha - ??? (talán egy WOW nightelf, esetleg konkrét karakter?), Devin - valószínűleg sima ősember, Sam - Pris (Blade Runner/Szárnyas Fejvadászok), Nicolae - Alex (Clockwork Orange/Mechanikus Narancs), Rina - Kisitália/Chibitalia (Hetalia), Logan - valószínűleg Thor, Becky - Lady Gaga, Wing Scouts - Totoro (My Neighbor Totoro/Totoro - A Varázserdő Titka), Water Meat (Gaia) és Mumin (Mumin), Bildeau (robot) - cowboy, Ribateau (robot) - béka, Brennivin - Gyro Zeppeli (JoJo's Bizarre Adventure), Kanoko - Hermione Granger (Harry Potter), Radio Jack - Pikachu (Pokémon).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2010 5:59 am
Néhányat én sem tudok, bár látom, van aki többet tud nálam. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2010 6:00 am
Obilia napsugar ÁÁÁÁ Rohadt jók a shopos eladók jelmezei biggrin Jaja jópofák smile Tetszik, hogy van, akire tényleges Gaia cucc is került (pl Ruby az angelic cuccokkal). A Shongoku-Ian meg nagyon vicces biggrin Képzelem mit szólnak a DBZ-rajongók hozzá. Vannak, akik mintha szintén valakinek öltöztek volna be, csak nem tudom, kinek, pl. Moira, Sam. Majd utánanézek és lementem a képeket smile (Tavalyiak is megvannak és néhány régebbi is). Dragonball Fanként ÖRÜLÖK! Obilia, javítalak.: az SON GOKU. Nem ShonGoku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2010 6:07 am
III_Kisrajczy_III Obilia napsugar ÁÁÁÁ Rohadt jók a shopos eladók jelmezei biggrin Jaja jópofák smile Tetszik, hogy van, akire tényleges Gaia cucc is került (pl Ruby az angelic cuccokkal). A Shongoku-Ian meg nagyon vicces biggrin Képzelem mit szólnak a DBZ-rajongók hozzá. Vannak, akik mintha szintén valakinek öltöztek volna be, csak nem tudom, kinek, pl. Moira, Sam. Majd utánanézek és lementem a képeket smile (Tavalyiak is megvannak és néhány régebbi is). Dragonball Fanként ÖRÜLÖK! Obilia, javítalak.: az SON GOKU. Nem ShonGoku Oké, bocsi sweatdrop A japán kiejtés átírásból indultam ki (vagy angolul/japánul sz-el ejtik, hogy szon goku?) Időközben kaptam valamennyi infót, de még vannak kérdésesek. A posztot mindjárt átjavítom. Napsi: Totoro a neve a lénynek mint kiderült.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2010 6:09 am
Louie szerintem Ishida a Bleach-ből...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2010 6:21 am
napsugar Louie szerintem Ishida a Bleach-ből... Igen, azóta más is ezt mondta smile Kaptam még infót, updatelem megint. Márcsak 3 kérdéses maradt: Natasha (WOW de nem biztos), Mirai és Logan (Thor de nem biztos, vagy csak 1 viking).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2010 6:25 am
Obilia III_Kisrajczy_III Obilia napsugar ÁÁÁÁ Rohadt jók a shopos eladók jelmezei biggrin Jaja jópofák smile Tetszik, hogy van, akire tényleges Gaia cucc is került (pl Ruby az angelic cuccokkal). A Shongoku-Ian meg nagyon vicces biggrin Képzelem mit szólnak a DBZ-rajongók hozzá. Vannak, akik mintha szintén valakinek öltöztek volna be, csak nem tudom, kinek, pl. Moira, Sam. Majd utánanézek és lementem a képeket smile (Tavalyiak is megvannak és néhány régebbi is). Dragonball Fanként ÖRÜLÖK! Obilia, javítalak.: az SON GOKU. Nem ShonGoku Oké, bocsi sweatdrop A japán kiejtés átírásból indultam ki (vagy angolul/japánul sz-el ejtik, hogy szon goku?) Időközben kaptam valamennyi infót, de még vannak kérdésesek. A posztot mindjárt átjavítom. Napsi: Totoro a neve a lénynek mint kiderült. Segítek.: japánul így ejtik ---> szan gokuto ... =) Fura, de így van. =) =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|