Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Könyvmoly vagy-e? Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sun Dec 11, 2011 6:17 pm

Molylepke
Malreni
Hol volt benne sok kegyetlenkedés? Az utolsó 3 oldalon, kábé...

Öhm... Gyengébb idegzetűek ne olvassanak tovább. biggrin
Szóval... amikor a srác levágta egy mukinak a fülét, azt meg feldugta egy csaj puncijába, miközben körülöttük a fél bár le volt mészárolva, és az amerikai azt ecseteli, hogy az egész hogy cuppog meg minden, na az szerintem durva és kegyetlen volt, de nyugodtan nevezz báránylelkűnek, vagy aminek akarsz. :3

Ha meg rosszul emlékszem, akkor szólj... marha rég olvastam a könyvet... sweatdrop

Azt kihagytad, hogy a muki előtte kiszúrta a pasas szemeit, aztán öngyújtóval leégette az orrát. És ez szerintem puding.
PostPosted: Wed Jan 11, 2012 10:38 am

Most fejeztem be egy trilógiát Suzanne Collins-tól. Éhezők Viadala az első könyv címe. Úgy tudom idén készül belőle film is (bár nem tudom meg merem-e nézni, a film mindig rosszabb sweatdrop ) Az első rész nagyon elgondolkodtató volt, manapság főleg az lehet biggrin A második rész címe Futótűz, a harmadiké A kiválasztott.

Csokinyuszi

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Sun Jan 15, 2012 8:38 am

Kivégezve:
Fable: Kyra Eleison
The Walking Dead - 2. kötet

Folyamatban:
Suzanne Collins: Az éhezők viadala - A könyvet olvasva egyre jobban tartok a filmadaptációtól...
PostPosted: Sun Jan 15, 2012 9:32 am

Molylepke

Folyamatban:
Suzanne Collins: Az éhezők viadala - A könyvet olvasva egyre jobban tartok a filmadaptációtól...

Én is így voltam vele sweatdrop

Csokinyuszi

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Sun Jan 15, 2012 10:14 am

Csokinyuszi
Molylepke

Folyamatban:

Nem csodálom.
A trailer-t látva nem túl sok reményt fűzök az egészhez. Egyszerűen képtelenek voltak egy kis feszültséget vinni az előzetesbe. Olyan, mintha az egész ülne a levegőben. Nincs súlya az egésznek.

Pedig azért illene, hogy legyen...
PostPosted: Sun Jan 15, 2012 11:01 am

Molylepke
Csokinyuszi
Molylepke

Folyamatban:

Nem csodálom.
A trailer-t látva nem túl sok reményt fűzök az egészhez. Egyszerűen képtelenek voltak egy kis feszültséget vinni az előzetesbe. Olyan, mintha az egész ülne a levegőben. Nincs súlya az egésznek.

Pedig azért illene, hogy legyen...

Igen, nekem is elvette a kedvem az előzetes... Ezt sem azért filmesítik meg, mert értékes mondanivalója van, hanem a pénz miatt. Minél szélesebb körben eladhatóvá akarják tenni... stare

Csokinyuszi

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sun Jan 15, 2012 1:46 pm

Ezért kell, független, művészi filmeket nézni. (Nem művész, művészi.) cat_3nodding

Igen Andi, tudom, mostanában nagyon elmentem a művészi filmek felé...
PostPosted: Mon Jan 16, 2012 11:28 am

Malreni
Ezért kell, független, művészi filmeket nézni. (Nem művész, művészi.) cat_3nodding

OFF-oló modi!

Amúgy remélem a "művészi" jelzőt nem arra a reGOREakármicsodára érted, amit múltkor néztünk. Az nem művészi, hanem szimplán szar. 3nodding

De tudom, én vagyok a szar, szemét, szar alak, mert amerikai blockbustereket is szeretek nézni. whee
Meg amúgy is, OPINIONS. emotion_awesome

ON:
Ahhoz képest, hogy tegnap kezdtem el olvasni a Hunger Games-t, már csak 80 oldal van hátra. sweatdrop
Hát így necc, hogy szülinapra kérem a következő kötetet...

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon Jan 16, 2012 11:38 am

Molylepke
Malreni

OFF-oló modi!

Amúgy remélem a "művészi" jelzőt nem arra a reGOREakármicsodára érted, amit múltkor néztünk. Az nem művészi, hanem szimplán szar. 3nodding

De tudom, én vagyok a szar, szemét, szar alak, mert amerikai blockbustereket is szeretek nézni. whee
Meg amúgy is, OPINIONS. emotion_awesome

ON:
Ahhoz képest, hogy tegnap kezdtem el olvasni a Hunger Games-t, már csak 80 oldal van hátra. sweatdrop
Hát így necc, hogy szülinapra kérem a következő kötetet...

Kérni, kérheted.
PostPosted: Tue Jan 17, 2012 12:36 pm

Malreni
Kérni, kérheted.

Kérni is fogom. Már le lett adva a rendelés keresztapámnak. whee

Mondjuk azok után, hogy tegnap kiolvastam; előre látom, hogy tele lesz TEENAGE DRAMA-val, de nem gáz. Ha tényleg csak 3 kötetes, akkor mindenképpen szeretném befejezni. 3nodding

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Jan 17, 2012 3:04 pm

Molylepke
Malreni
Kérni, kérheted.

Kérni is fogom. Már le lett adva a rendelés keresztapámnak. whee

Mondjuk azok után, hogy tegnap kiolvastam; előre látom, hogy tele lesz TEENAGE DRAMA-val, de nem gáz. Ha tényleg csak 3 kötetes, akkor mindenképpen szeretném befejezni. 3nodding

Lehet, hogy majd én is elkunyerálom, ha filmet látva látok potenciált a könyvben. Bár, előbb a többi könyvvel kéne végeznem, amit kaptam vagy ajándékba vagy kölcsön. Amerikai Pszicho? Hmm? Kéred?
PostPosted: Wed Jan 18, 2012 12:49 pm

Malreni
Lehet, hogy majd én is elkunyerálom, ha filmet látva látok potenciált a könyvben. Bár, előbb a többi könyvvel kéne végeznem, amit kaptam vagy ajándékba vagy kölcsön. Amerikai Pszicho? Hmm? Kéred?

Nem volt rossz könyv, de tinilány szemszögből van írva, amit időnként nehezen toleráltam. Nem vészes a dolog, csak vannak részek, amikor a csaj nekiáll drámázni egy keveset. 3nodding

Sokan a Battle Royale-hoz hasonlítják, de azon kívül, hogy gyerekeket küldenek egy arénába, hogy egymást öldököljék, elég más a két könyv.
Mondjuk szerintem a legtöbben azért szeretik jobban a BR-t, mert az kegyetlenül valósághű, míg a HG (Hunger Games) legtöbbször átmegy tudományos fantasztikumba, így egy kicsit súlytalabb lesz az egész. confused

A Pszicho meg jöhet, de az O-nak jobban örülnék. biggrin

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon Feb 20, 2012 5:19 am

Három trilliárdszor mondtam már, hogy az O története nem az enyém, ezért nem tudom kölcsönadni.

Most fejeztem be H. S. Thompson-tól a Rumnaplót. Nem volt nagy szám, de rossz sem volt. Azoknak ajánlom akik szeretik az olyan könyveket, amik nem szólnak semmiről.
PostPosted: Mon Feb 20, 2012 10:53 am

Malreni
Három trilliárdszor mondtam már, hogy az O története nem az enyém, ezért nem tudom kölcsönadni.

Én meg három trilliárdszorra is megkérdem, mert hátha egyszer végül beadod a derekad. whee

ON:
Elkezdtem újból a Dekameront, de valszeg passzolom, mert bár így is muris, de még mindig emlékszem, hogy mi fog történni a kis sztorikban...
+ előkaptam a Stendhal Vörös és feketéjét, oszt' ha arra is emlékszem, akkor lapát, ha nem, akkor újból végigolvasom. whee

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Riguna

PostPosted: Tue Feb 21, 2012 5:41 am

Csokinyuszi
Most fejeztem be egy trilógiát Suzanne Collins-tól. Éhezők Viadala az első könyv címe. Úgy tudom idén készül belőle film is (bár nem tudom meg merem-e nézni, a film mindig rosszabb sweatdrop ) Az első rész nagyon elgondolkodtató volt, manapság főleg az lehet biggrin A második rész címe Futótűz, a harmadiké A kiválasztott.

*____* Karácsonyra megkaptam az első részt tesómtól, azóta teljesen rá vagyok kattanva. Már kiolvastam az első két részt kétszer, és ha minden jól megy, ma hozza bátyám a harmadik részt heart

A filmet azért várom, mert hátha nem lesz olyan rossz. Jennifer Lawrence kicsit furcsa Katnissnek, de nincs vele komolyabb bajom. Viszont úgy hallottam igyekeztek "befogadhatóbbá" tenni az arénában történtteket a fiatalabb korosztály számára is, aminek annyira már nem örülök. Hát meglátjuk, mi lesz belőle.
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces