Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Magyar Guild
Emlékül Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200
PostPosted: Fri Oct 15, 2010 2:33 am

PostPosted: Fri Oct 15, 2010 3:50 am

Bolyhoska
Én 7 éve ismertem meg Nikit(Bíbortetűt), egy iskolába jártunk, onnan datálódik barátságunk, ami inkább szinte testvéri szintű. Nagyon szerencsésnek érzem magamat, hogy megismerhettem egy olyan csodálatraméltó, érdeklődő, szeretetteljes, tehetséges, intelligens és határtalan akaraterővel rendelkező embert az ő személyében, ami pótolhatatlan, nem is létezik a valóságban. Nagyon sokat köszönhetek neki, amellett, hogy napi kapcsolatban voltunk, mindig volt egy jó szava, ő mindig felvidított, hihetetlen humorérzéke volt! Nem is tudom szavakba önteni őt és jellemzőit, lehetetlen.....ismertétek, olyan könnyen lehetett szeretni, mindig segítőkész, úgy szégyelltem magamat, ha éppen nem voltam toppon IQ-ban, de ő sosem tolt le, csak enyje-benyjézett és rögtön, türelmesen rávezetett a helyes útra, és még sorolhatnám a helyzeteket, amikor mellettem állt és bátorított, nagyon sokrétű volt. Tudom, hogy el kell őt engednem, és nemcsak nekem, de most még ez nagyon friss és még eltart egy darabig, míg visszajövök(jövünk) a sokkból, egyben azonban biztos vagyok,(nem tudom ki hogy és mennyire ismerte) hogy neki így a "legjobb"(fiatal kora és beleegyezése ellenére), hogy szenvedés nélkül távozhatott közülünk, és ő egy kis angyalként repült fel az égbe, hogy onnan szórhassa ránk tudását és szeretetét..........Nyugodj békében drága bíborunk, nagyon sok szeretettel gondolunk rád és örökre szívünkbe zártunk............ heart

ez nagyon szép volt confused eek emo

Tamcsi

Precious Nerd

40,340 Points
  • Cosmic Healer 200
  • Perfect Attendance 400
  • Grunny Harvester 150

Tamcsi

Precious Nerd

40,340 Points
  • Cosmic Healer 200
  • Perfect Attendance 400
  • Grunny Harvester 150
PostPosted: Fri Oct 15, 2010 3:51 am

Silphil
Sziasztok! Összevártam egy pár üzenetet, és egy folyamatosan bővülő képet csináltam emlékére. Be is tettem a fórum-megjelentítős micsodához!
Bíbor, nyugodj békében, tudd meg, mi mindig szeretni fogunk!

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
Szerk.: bocs a széthúzásért.. :

nagyon jó kép lett smile
PostPosted: Fri Oct 15, 2010 4:00 am

Bolyhoska amit irtar gyonoru volt cry

es tom nagyon nehez ezt feldolgozni de muszaly

jolly kati

3,400 Points
  • Window Shopper 100
  • Junior Trader 100
  • Gaian 50

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Oct 15, 2010 4:12 am

Andro666
R.I.P. bíbortetű. crying

Ha nem túl indiszkrét a kérdésem, lehet tudni, miben halt meg?

Ez a kérdés bennem is felmerült (semmi indiszkréció de tényleg). Amit észrevettem, az az, hogy utoljára október 1-jén jelentkezett be és az utolsó "my status" amit beírt: "beteg lettem". sad

Tényleg gyönyörű, amit írtál, Bolyhoska. Közülünk te ismerted a legjobban...
PostPosted: Fri Oct 15, 2010 6:28 am

nyugodj békében!:/ crying

cute pite

3,450 Points
  • V-Day 2011 Event 100
  • Happy Birthday! 100
  • Junior Trader 100

kalifa_kitty

PostPosted: Fri Oct 15, 2010 6:39 am

Isten veled crying
PostPosted: Fri Oct 15, 2010 8:35 am

Nyugodj békében Bíbor! : (

Az Timmy

Kind Miko

Bolyhoska

PostPosted: Fri Oct 15, 2010 9:25 am

Köszönöm mindenkinek, de csak az igaz érzelmeimet írtam le nektek, és tudom miben távozott el közülünk........ Nem akarom feltárni a részleteket, mivel a szülei nem járultak hozzá, így nem is részletezném.Csak annyit mondhatok, hogy tüdőgyulladás. Nagyon szép lett a kép, viszont enyhén hiányoltam magamat eek
PostPosted: Fri Oct 15, 2010 9:55 am

Obilia
Andro666
R.I.P. bíbortetű. crying

Ha nem túl indiszkrét a kérdésem, lehet tudni, miben halt meg?

Ez a kérdés bennem is felmerült (semmi indiszkréció de tényleg). Amit észrevettem, az az, hogy utoljára október 1-jén jelentkezett be és az utolsó "my status" amit beírt: "beteg lettem". sad

Tényleg gyönyörű, amit írtál, Bolyhoska. Közülünk te ismerted a legjobban...

Ezt én is szeretném megtudni, mitől halt meg. Sajnálom Bolyhoska emo

Érte szóljon ez a gyönyörű szám: Youtube - Requiem for a dream

Silphil

5,150 Points
  • Team Edward 100
  • Friendly 100
  • Befriended 100

Amalysa

Romantic Fairy

PostPosted: Fri Oct 15, 2010 10:12 am

Sajnos én sem vagyok rendszeresen aktív tagja a guild-nek, de ez a szomorú dolog engem is megrázott. Egyszerűen felfoghatatlan hogy egy fiatal ember elmegy, akire még annyi minden várt volna az életben. Ez nem igazságos. És annyira jó volna, ha vissza lehetne hozni valahogyan, akiket szeretünk. A hiánya az örökre ott lesz bennünk. Sosem fogjuk elfelejteni.

Nyugodj békében Bíbor, emléked szeretettel fogjuk őrizni!
PostPosted: Fri Oct 15, 2010 10:19 am

Bolyhoska
Köszönöm mindenkinek, de csak az igaz érzelmeimet írtam le nektek, és tudom miben távozott el közülünk........ Nem akarom feltárni a részleteket, mivel a szülei nem járultak hozzá, így nem is részletezném.Csak annyit mondhatok, hogy tüdőgyulladás. Nagyon szép lett a kép, viszont enyhén hiányoltam magamat eek

Tüdőgyulladás?????? Úristen.... gondolom több van a dolog mögött, de ez borzasztó! Ez most komolyan megrázott... És részvétem Bolyhoska... bele sem merek gondolni, hogy érezheted most magad...

Yui-chan12

Friendly Member

10,300 Points
  • Marathon 300
  • Streaker 200
  • Loiterer 100

Silphil

5,150 Points
  • Team Edward 100
  • Friendly 100
  • Befriended 100
PostPosted: Fri Oct 15, 2010 10:23 am

Bolyhoska, tudom, hogy nem láttad magad a képen, de most olvastam azt az üzeneted, meg még írtak, ezért elkészítettem a kövi képet:
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
PostPosted: Fri Oct 15, 2010 11:17 am

Köszönöm az együttérző szavakat, és tényleg jó ötlet volt a kép! Szerintem biztosan mosolyog rátok(ránk) fentről, és tudom, hogy jólesne neki, hogy ennyien szeretik! Én amondó vagyok, hogy ne legyünk feketében, ő sem szeretné, hogy így gyászoljuk, imádta a pinket, rózsaszínt, minden formátumban, szeretném indítványozni, ha ti is helyeslitek: legyünk pinkben, vagy viseljünk valami pinket, tudom, hogy örülne neki heart sweatdrop emo  

Bolyhoska

Reply
Magyar Guild

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas