|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 08, 2010 12:19 pm
Végre! rofl Minden megvan a sundae sweetshez! És csak a kalózcsibe hiányzik! Azt hiszem sikeres napom volt blaugh szerintetek megéri most eladni a sundae sweets, vagy inkább fél év múlva, amikor hiány lesz belőle? nem tudom eldönteni... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 08, 2010 1:16 pm
én tuti nem adom el őket most.... inkább várok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 09, 2010 12:58 am
Végre találtam aranytojást. smile Nekem 1 siker bőven elég, nem akarok rekordot dönteni, mint páran. Kíváncsi leszek április 11-e után mi kell majd ki belőle, gondolom ti is várjátok, akinek már van aranytojásuk. És már mind a 3 tartalék figurámnál befejeztem az oldalon lévő összes tojásgyűjtési adagokat is. wink A legtöbb azokért kapott cuccokat persze eladtam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 10, 2010 8:58 am
Azóta fogtam még néhány csibét. Valóban tapasztaltam néha, hogy főleg akkor van nagy esély csibét elfogni és kapni, ha egyedül van, 2-3 alkalommal tuti tapasztaltam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 10, 2010 9:14 am
Én meg megvárom mi "kel ki" majd az aranytojásból "nem sokkal az event vége után" ahogy a zomg szerverlista baloldalán írták.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 10, 2010 4:37 pm
ááá ez mekkora volt XD tegnap már sikerült kinyírnom egy arany tojást a fórum segítségével... erre ma megyek fel... gondoltam vadászok pár tojglit... bejelentkezek zOMG-be erre ott ahol utoljára voltam pont egy arany tojásba futottam... még senki nem volt ott, így mozgósítottam az egész fórumot... szinte végig csak /invite név /invite név nyomogattam xp de ez így tetszett biggrin sikerült egyet nekem is felfedezni 4laugh
bár azt hozzá teszem, hogy hajnali 2 van kb XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 11, 2010 2:01 am
Természetesen én is megvárom mi kell ki majd április 11-e után az aranytojásból, tehát nem adtam el és nem is fogom. Nyilván engem is eléggé érdekel mi fog belőle kikelni. Persze ha olyan lesz a kikelő lény, ami nem annyira tetszik, akkor majd nagy valószínűséggel eladom. Kíváncsi vagyok, hogy vajon a kikelő lény ugyanolyan, vagy hasonló értékű lesz-e a Marketplace-en, mint az aranytojás, vagy drágább, vagy olcsóbb. Ez majd nyilván függ az eladóktól és a mennyiségtől, na meg hogy majd mennyire veszik.
Na az szép napsugar, gratuláció! wink Tuti azért botlottál belépésnél megint aranytojásba, mert akkor is pont ott volt, mikor előtte legutóbb az 1. aranytojásodat lőtted, így véletlen szerencsével pont megint ott volt egy aranytojás. Akkor jó kis hívogatásokat hajthattál végre. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 11, 2010 1:26 pm
Mivel a Húsvéti event nemsokára véget ér, ezért ez a topic át lesz helyezve hamarosan!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 12, 2010 4:04 am
Hát igen, már vége a húsvéti eseményeknek. Ma délelőtt tök véletlenül találtam megint egy aranytojást, ez volt a 2. aranytojásom. smile A Clutch szerveren belül az Old Aqueduct-ban találtam, jó sokan öltük akkor már, annyira hogy eléggé akadozott is. De túléltem, szerencsére nem fagyott ki. Tudom, hogy 1-nél több aranytojást nem kaphatunk, így többször öléseknél csak gold járt. De nem baj, az is valami, egy kis bónusz. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 12, 2010 11:39 am
Nah, a tojást még nem lehet kinyitni : Van hír arról, hogy mikor lehet ezt megtenni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 12, 2010 11:50 am
Womi Nah, a tojást még nem lehet kinyitni : Van hír arról, hogy mikor lehet ezt megtenni? Nem tudni, amúgy szerintem magától fognak kinyílni, mint pl az MC borítékok. Azt írták, hogy nem sokkal az event vége után fognak kinyílni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 14, 2010 10:36 am
Még nincs hír róla, majd kiderül, én is várom, hogy mi kell ki az aranytojásból. Bár őszintén szólva kicsit megfeledkeztem róla nemrég, de most újra eszembe jutott. Meglátjuk, szerintem lesz róla announcement, bár nem biztos.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 16, 2010 1:15 am
Na azóta elkezdett repedezni az aranytojás, bár állítólag még nem mindenkinél. Az enyém is már repedt, úgy vettem észre, hogy épp a Barton shop-ban nézegettem a receptcuccokat, majd alul a cuccoknál láttam meg, hogy az aranytojás már repedezik, meglepődtem és örülök is egyben. smile Néhány napon belül most már csak kikel. wink Most már kíváncsibb vagyok mikor és milyen lény kel ki belőle. Ha érdekes és/vagy cuki és/vagy egyedi lesz, akkor nagy valószínűséggel megtartom. De nem biztos, majd kiderül.
Azóta én egy 2. epres Sundae Sweets-et is összeállítottam, az elsőt még korábban eladtam 160-170.000-ért. Ezt a másodikat egyenlőre én is megtartom, lehet hogy néhány hónap múlva, vagy még később hátha tényleg felmegy az értéke, amikor érdemesebb eladni. Hordani addig legfeljebb csak ritkán fogom, ha fogom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 16, 2010 4:23 am
Megnéztem, az enyém is repedezik már smile Én is csak akkor adom el, ha esetleg nem nagyon vagy egyáltalán nem tetszik. De nem így állok hozzá persze, egyelőre várok smile
Ja és a marketplace-n is repedezett.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|