|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 1:01 pm
Justinka *wprawnymi ruchami masuje jego jedrne posladki* i jak mistrzu?? no cudnie mistrzowsko mrgreen
opcy- zupełnie nie wiem czemu ... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 12:34 am
to ja nie bede przeszkadzac *wycofuje sei z godnoscia* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 4:01 am
Ryuukei oshii to ja nie bede przeszkadzac *wycofuje sei z godnoscia* wink ale wiesz- ja mam duży tyłek ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 9:41 am
Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii to ja nie bede przeszkadzac *wycofuje sei z godnoscia* wink ale wiesz- ja mam duży tyłek ;] wcalle nie masz :Stare:
i ak nie bede przeszkadzac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 11:45 pm
mazgaisz sie dziewczynko *wytrwale masuje* mozemy sie podzielic- ja wezme prawy posladek a ty lewy whee chyba ze chcesz odwrotnie-jestem otwarta na propozycje cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 2:40 am
bede miał super ujędrnione posladki ha! ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 6:44 am
O w dupe! Twoja kopia chodzi po moim miescie XD
Czy probowalam ja poderwac...? Tez pytanie XD Jasne! Xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 08, 2007 6:35 am
Rin_Youkai O w dupe! Twoja kopia chodzi po moim miescie XD Czy probowalam ja poderwac...? Tez pytanie XD Jasne! Xd jakto?! mowilem zeby moje eksperymenty medyczne sie nie rozchodzily! xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 08, 2007 8:41 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai O w dupe! Twoja kopia chodzi po moim miescie XD Czy probowalam ja poderwac...? Tez pytanie XD Jasne! Xd jakto?! mowilem zeby moje eksperymenty medyczne sie nie rozchodzily! xD no ja nie wiem :3 Mi to pasuje XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 5:23 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai O w dupe! Twoja kopia chodzi po moim miescie XD Czy probowalam ja poderwac...? Tez pytanie XD Jasne! Xd jakto?! mowilem zeby moje eksperymenty medyczne sie nie rozchodzily! xD no ja nie wiem :3 Mi to pasuje XD tylko traktuj go łagodnie- niektóre czesci mogą odpaść xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 8:55 am
Lavagetas_heqetai tylko traktuj go łagodnie- niektóre czesci mogą odpaść xD Mi to mowisz? Przeciez wiesz, ze jestem delikatna cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:43 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai tylko traktuj go łagodnie- niektóre czesci mogą odpaść xD Mi to mowisz? Przeciez wiesz, ze jestem delikatna cool wiem wiem- ale wiem tez jaka jestes gdy wpadasz w szał miłości xD lepiej kup super glue ;DD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 9:24 pm
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai tylko traktuj go łagodnie- niektóre czesci mogą odpaść xD Mi to mowisz? Przeciez wiesz, ze jestem delikatna cool wiem wiem- ale wiem tez jaka jestes gdy wpadasz w szał miłości xD lepiej kup super glue ;DD Ooo jak słodko <3333 * drapu drapu* ale... zapomniałes, że... ZE MNA SIE NIE DYSKUTUJE scream JAK MOWIE, ZE JESTEM DELIKATNA TO ZNACZY, ZE ZAWSZE JESTEM! mrgreen scream O ciu ciu ciu * pucia go* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 12:36 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai tylko traktuj go łagodnie- niektóre czesci mogą odpaść xD Mi to mowisz? Przeciez wiesz, ze jestem delikatna cool wiem wiem- ale wiem tez jaka jestes gdy wpadasz w szał miłości xD lepiej kup super glue ;DD Ooo jak słodko <3333 * drapu drapu* ale... zapomniałes, że... ZE MNA SIE NIE DYSKUTUJE scream JAK MOWIE, ZE JESTEM DELIKATNA TO ZNACZY, ZE ZAWSZE JESTEM! mrgreen scream O ciu ciu ciu * pucia go* whee 4laugh mrgreen
no tak, zapomniałem- zapomnialem też o twojej werbalnej subtelności i wysublimowanego języka mrgreen
>.< ojj bo jak złapie... za to i owo... ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |