|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2012 8:13 am
Megnéztem az eddig kész rajzaidat, egész jók és ahhoz képest olcsók is. wink Igaz, én digitális géppel készített rajzokat jobban szeretem, de a papíron rajzoltak is jók. Szóval félreértés ne essék, nem nézem le, nem vagyok a papíron rajzoltak ellen, csupán a digitálisan készületeket jobban szeretem, ennyi az egész. Igaz, már láttam papíron és digitálisan rajzoltak között rosszakat is, tehát igazából mindenfélét.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2012 5:10 am
Sztyanime heart ~~NYITVA~~ heart rendelni lehet, csak időben nem tudom odaadni Szió! Szeretnék rendelni egy színes aviartot! az avi a mostani avim, egy jó ideig nem fogok változtatni rajta, de azért idebiggyesztek egy tektek-es avitCsak a tektek-es avin kívül van a Giacamo's Charm-os ing, másban nem különbözik 3nodding és érdeklődnék, hogy a fizetés mikor esedékes? előre is köszönöm whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2012 8:51 am
Hallo hallo~ A mostanimat lerajzolnad? Ha kell TekTek, szolj smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 14, 2012 9:18 am
Yuki Naoto Sztyanime heart ~~NYITVA~~ heart rendelni lehet, csak időben nem tudom odaadni Szió! Szeretnék rendelni egy színes aviartot! az avi a mostani avim, egy jó ideig nem fogok változtatni rajta, de azért idebiggyesztek egy tektek-es avitCsak a tektek-es avin kívül van a Giacamo's Charm-os ing, másban nem különbözik 3nodding és érdeklődnék, hogy a fizetés mikor esedékes? előre is köszönöm whee először is köszi a rendelést. heart szólok ha készen leszek vele, deviantartra rakom fel, fizetni a készért kell wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 14, 2012 9:21 am
gergopasztor Hallo hallo~ A mostanimat lerajzolnad? Ha kell TekTek, szolj smile köszönöm nekes is. igen, jó lenne tektek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 14, 2012 10:18 am
Sztyanime gergopasztor Hallo hallo~ A mostanimat lerajzolnad? Ha kell TekTek, szolj smile köszönöm nekes is. igen, jó lenne tektek. Okay smile Oi...kérdés, nem lehet egy Couple picture-d kérnék?  és  A pose lehetne az hogy a barna áll with a smug smirk, egyik kéz a kabátjában, másik a fekete fején? És lehetne hogy a fekete ül és a smoke comes out of his mouth? Egy szines kontur, és egy kontur, ha lehetne, és ez kijon 3000 aranyra... Köszi for the consideration!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 15, 2012 9:36 am
gergopasztor Sztyanime gergopasztor Hallo hallo~ A mostanimat lerajzolnad? Ha kell TekTek, szolj smile köszönöm nekes is. igen, jó lenne tektek. Okay smile Oi...kérdés, nem lehet egy Couple picture-d kérnék?  és  A pose lehetne az hogy a barna áll with a smug smirk, egyik kéz a kabátjában, másik a fekete fején? És lehetne hogy a fekete ül és a smoke comes out of his mouth? Egy szines kontur, és egy kontur, ha lehetne, és ez kijon 3000 aranyra... Köszi for the consideration! persze, megoldható biggrin köszi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 15, 2012 11:26 am
Sztyanime gergopasztor Sztyanime gergopasztor Hallo hallo~ A mostanimat lerajzolnad? Ha kell TekTek, szolj smile köszönöm nekes is. igen, jó lenne tektek. Okay smile Oi...kérdés, nem lehet egy Couple picture-d kérnék?  és  A pose lehetne az hogy a barna áll with a smug smirk, egyik kéz a kabátjában, másik a fekete fején? És lehetne hogy a fekete ül és a smoke comes out of his mouth? Egy szines kontur, és egy kontur, ha lehetne, és ez kijon 3000 aranyra... Köszi for the consideration! persze, megoldható biggrin köszi smile Koszi szépen smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 15, 2012 12:36 pm
Akkor, szerintem én is rendelek. (Ha már ajándékbe nem kapok mástanában.) xd Mondjuk, ez betudható bályos modoromnak. smile
Fullextrásan kérem, kontúrral, kiszínezve. Valami borongós hangulatú képet. Cicánként fizetek plusz egy ezrest. :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 16, 2012 10:20 am
Kivancsi vagyok milyen lesz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 16, 2012 2:36 pm
Malreni Akkor, szerintem én is rendelek. (Ha már ajándékbe nem kapok mástanában.) xd Mondjuk, ez betudható bályos modoromnak. smile OFF bá jos. /OFF Tudom, az iróniát az i-nél találom...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 16, 2012 4:06 pm
Molylepke Malreni Akkor, szerintem én is rendelek. (Ha már ajándékbe nem kapok mástanában.) xd Mondjuk, ez betudható bályos modoromnak. smile OFF bá jos. /OFF Tudom, az iróniát az i-nél találom...Én sem lehetek tökéletes. A mai napig hadilábon állok néhány J-s és LY-s szóval...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2012 10:05 am
Én legtöbbször a "nyavalyás" szót láttam "ly" helyett "j"-vel írva, mely bosszantóan nem helyes és a "muszáj" szót "j" helyett "ly"-al írva, mely szintén bosszantóan helytelen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 19, 2012 7:24 am
Malreni Akkor, szerintem én is rendelek. (Ha már ajándékbe nem kapok mástanában.) xd Mondjuk, ez betudható bályos modoromnak. smile Fullextrásan kérem, kontúrral, kiszínezve. Valami borongós hangulatú képet. Cicánként fizetek plusz egy ezrest. :3 Köszi szépen, meglesz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 05, 2012 2:26 am
Yuki Naoto Szió! Szeretnék rendelni egy színes aviartot! az avi a mostani avim, egy jó ideig nem fogok változtatni rajta, de azért idebiggyesztek egy tektek-es avitCsak a tektek-es avin kívül van a Giacamo's Charm-os ing, másban nem különbözik 3nodding és érdeklődnék, hogy a fizetés mikor esedékes? előre is köszönöm whee Kész van! itt letöltheted smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|