|
|
|
|
Posted: Thu Jun 18, 2009 10:31 am
bibortetu Tény Laura nem tudta mi van a csomagban. Igen, bármelyik pillanatban meghalhat valaki. gonk Véleményem szerint Laura sejti hogy mi van a dobozban Igen bárki meghalhat Csak én vettem észre Ella vágás az arcán?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 18, 2009 11:17 am
napsugar de am mi is meghalhatunk??? mert előző szériában is volt erről szó de nem történt velünk semmi..... gonk Igen. Volt erről szó, de akkor úgy döntöttem, hogy ez csak egy bemelgítés lesz. Mivel új volt a játék unfair lett volna, ha máris mészárlással indítok. De... Ennek határozottan vége. Mindenki veszélyben van immár!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 18, 2009 1:16 pm
Az idő ketyeg. Nos, mindenki egyetért abban, hogy Anne-t próbáljuk meg kikérdezni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 18, 2009 1:25 pm
*bólogat* jobb ötletem ugysincs.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 18, 2009 1:57 pm
Már egy jó ideje értetünk egyet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 18, 2009 2:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 1:26 am
Én is tudom, csak azóta többiek is felbukkantak. blaugh Tényleg van Ella arcán vágás. Az első fejezetben látottak alapján nem is olyan meglepő. Helen és családjának többi része felettébb erőszakos. Simán kinézem valamelyikből, hogy hozzávágott valamit a fejéhez, ami megsebezte. Szerintem rabszolgatartásra is képesek lennének. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 3:10 am
Meg a karkötő, az is valami védelmi vagy milyen talizmán lehet, vay ki tudja. Lehet , hogy annak is lesz szerepe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 4:23 am
Ebben is van valami. Nem megszokott, hogy egy cseléd ékszert viseljen. Talán Laura adta neki ajándékba, mert kedveli őt. De az is lehet, hogy Kevintől kapta, mert a szeretője volt. confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 6:07 am
az a baj h túl kevés dolog történt még és így igazából csak találgatni tudunk.... igazán történhetne már vmi....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 8:20 am
Valószínűleg valaki meg fog halni hamarosan ha várunk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 8:48 am
ez nem fair.... ahhoz képest h 10en jelentkeztünk hol vannak a többiek?? ha meg közülünk hal meg így vki az szívás.... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 9:02 am
Túl fiatal és szép vagyok a halálhoz (no meg egoista xd ) és szerintem is Anne-t kérdezzük meg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 9:13 am
Malreni Rich Mob Játékszabály: -Minden kör végén ki lehet választani egy NPC-t akivel lehet beszélgetni, ötletet lehet adni neki, esetleg, kérni tőle valamit. Viszont két feltételnek teljesülni kell!!! Ismerni kell az NPC pontos nevét! Állnév vagy becenév nem számít!!! És!!! A NPC-nek bele kell mennie! Ha nemet mond, akkor, abban a körben bukott az NPC kikérdezés!!!Anne Shelley-t szeretnénk kikérdezni smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|