|
|
|
|
Posted: Tue Feb 10, 2009 8:41 am
Kész az új,kibővitett,50%-ban japán házam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 10, 2009 1:43 pm
Nekem naon tecik de mitt keres a DVDlejátszó az íróasztalon?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 10, 2009 1:54 pm
Hát fölötte van a TV razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 11, 2009 8:10 am
Azt látom de kitörik a nyakad ha nézni próbálod. xd Nah én beszélek akinek a hűtőn van a TV-je... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 11, 2009 9:45 am
Nem törik az ki az ágyból fekve pont jó smile Amúgy kezdek ideges lenni az ajtó meletti lámpák buggosak és ha áthelyezem őket és rányomok a save-ra midnen jól működik de aztán ha belépek vagy visszalépek ugyanolyan mint régen scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 12, 2009 9:42 am
Jó sok a bug a lakberendezésben és nagyon úgy néz ki hogy már nem is fejlesztik mert az átlag az hogy 500-600 ember van csak a townsban és enyi ember miadt nem érdemes... Hülye zOMG mindent elront. crying Sztem a zOMG nem egy nagy szám ráadásul még lasu is...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 12, 2009 11:05 am
Ha mondjuk lenne zOMG magyar felirattal és nem lenne laggos király lenne,de így ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 12, 2009 1:31 pm
Nazgoor Ha mondjuk lenne zOMG magyar felirattal és nem lenne laggos király lenne,de így .... Magyar felirat? Tanulj meg angolul. de ha már szóba került... ÉN wow-os vagyok elég nekem az....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 13, 2009 12:20 am
Tudok angolul valamennyire de mégis élvezhetőbb lenne magyar felirattal. És énis wowozom am. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 14, 2009 1:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 14, 2009 4:34 am
Én ismerek egy embert aki abba hagyta a wow-ot mert már végig játszotta a történetet. ninja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 14, 2009 9:22 am
Annak a fickónak aztán kemény lehetet az akaratereje de ezt én leginkább egyedi esetként könyvelném el. Elég ritka az ilyen, vagy abbahagyja a wowot azt belekezd valami más MMORPG-be...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 14, 2009 9:38 am
Hát én igaz hogy wow-ozok de csak néha ha nincs más..... Itt is van a kicsikém.....Azóta csak annyi a külömbség hogy már 171-es vagyok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 14, 2009 10:40 am
Én meg Dekaronban MMORPGzek az is jó smile Ott varázslólány vagyok.
Aki akarja nézze meg a profilomat és a dream avijaimat főleg a cicásat az a legolcsóbb... Nem kunyizok, az adakozzon aki akar. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 14, 2009 12:55 pm
Ez nemhogy a topic témájához de még a beszélgetés menetéhez sem illik szal kérlek ezt ne ide! Köszönöm.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|