Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Eladnál? Vennél? Ide postolj!
A sok Art megárt? Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

cica.....?
  Jól vagy?
View Results

Narcisz

PostPosted: Thu Feb 12, 2009 10:43 am

Akitta-chan
TOPIC REVIVE!!!

Kérdésem lenne topicon belül Nárcisz-hoz. Ha kipróbálok egy új stílust, de láthatólag nem megy, nincs hozzá tehetségem, kitartásom...akkor érdemes tovább próbálni?

O.O Nos, ez egy olyan kérdés amit magamnak kb naponta felteszek.Mivel csak hobbiból rajzolgatok nem nagyon értek ilyenekhez, de lőn:
Rövid válasz: Ha nagyon akarod rágörcsölsz, inkább hagyd, és rajzolj ahogy szeretsz és szoktál.
A hosszú válasz:
Ha nem megy egy stílus, annak sok oka lehet: A hangulatod milyat másra áll a kezed (nyáron sok happy tündér, most meg elmebajos pszichopata képeit rajzolok szabadidőben stare )
Nem érted, vagy ismered eléggé annak a felépítését. (mivel nem tudom hol állsz vagy mit akarsz nem tudok pontosabbat mondani)
Vagy lehet hogy nem nagyon illik hozzád alapból. Pl hiába imádom Yuki Kaori szemeit, nem tudom úgy csinálni mint ő, de minek is? szóval maradok a sajátomnál. Szerintem a legjobb, ha nem erőltetve próbál valaki valamilyen stílust megformálni magának, mert az csak maszk lesz. Egyszerűen rajzolni a legjobb, és ha sokat csinálod magadtól lassan egyéni vonások jellenek meg. Stílusváltás nem fog menni pár hét alatt legtöbször (kivéve ha valami vérprofi állat vagyXD) Az idegen stílushoz először bontsd le azt részekre. Mi tetszik benne? Miért? Ezeket a dolgokat rajzolgasd, csak úgy poénból, és közben értsd meg a felépítésüket. Majd ha ez megvan használd fel az eddgi munkáidba beleépítve. Így nem lesz idegen, furcsa, hanem a tied a stílus. És az sokkal értékesebb mint bármi más. Ha nem segítettem itt egy kis topic, ami segélyt tud nyújtani: akik többet tudnak nálam
PostPosted: Tue Mar 03, 2009 12:45 pm

User Image
Ez kéne teljesben

Ez 1600 gold

Ha kész fizetek cuccban/goldban, te választhatod ^^

Womi

6,200 Points
  • Citizen 200
  • Cart Raider 100
  • Full closet 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Mar 07, 2009 11:28 pm

Üdv. Jól rajzolsz Nárcisz smile Nekem is van Deviantart-oldalam 1ébként smile Majd valamikor kérek avatar-artot, most még nem. A Womisra kíváncsi leszek smile
PostPosted: Sun Mar 08, 2009 12:07 am

Narcisz
Akitta-chan
TOPIC REVIVE!!!

Kérdésem lenne topicon belül Nárcisz-hoz. Ha kipróbálok egy új stílust, de láthatólag nem megy, nincs hozzá tehetségem, kitartásom...akkor érdemes tovább próbálni?

O.O Nos, ez egy olyan kérdés amit magamnak kb naponta felteszek.Mivel csak hobbiból rajzolgatok nem nagyon értek ilyenekhez, de lőn:
Rövid válasz: Ha nagyon akarod rágörcsölsz, inkább hagyd, és rajzolj ahogy szeretsz és szoktál.
A hosszú válasz:
Ha nem megy egy stílus, annak sok oka lehet: A hangulatod milyat másra áll a kezed (nyáron sok happy tündér, most meg elmebajos pszichopata képeit rajzolok szabadidőben stare )
Nem érted, vagy ismered eléggé annak a felépítését. (mivel nem tudom hol állsz vagy mit akarsz nem tudok pontosabbat mondani)
Vagy lehet hogy nem nagyon illik hozzád alapból. Pl hiába imádom Yuki Kaori szemeit, nem tudom úgy csinálni mint ő, de minek is? szóval maradok a sajátomnál. Szerintem a legjobb, ha nem erőltetve próbál valaki valamilyen stílust megformálni magának, mert az csak maszk lesz. Egyszerűen rajzolni a legjobb, és ha sokat csinálod magadtól lassan egyéni vonások jellenek meg. Stílusváltás nem fog menni pár hét alatt legtöbször (kivéve ha valami vérprofi állat vagyXD) Az idegen stílushoz először bontsd le azt részekre. Mi tetszik benne? Miért? Ezeket a dolgokat rajzolgasd, csak úgy poénból, és közben értsd meg a felépítésüket. Majd ha ez megvan használd fel az eddgi munkáidba beleépítve. Így nem lesz idegen, furcsa, hanem a tied a stílus. És az sokkal értékesebb mint bármi más. Ha nem segítettem itt egy kis topic, ami segélyt tud nyújtani: akik többet tudnak nálam

Egyetértek smile Volt hogy valamire nagyon törekedtem hogy ezt-azt rajzolom le, nem nagyon ment, irányt váltottam az már simábban ment és az se lett rossz a végén smile
És még valami: nem, nem konkurencia leszek, kinek milyen stílus tetszik.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Sun Mar 08, 2009 6:29 am

Teljes 1300 gold
Chibi 600 gold

Hmmm lenne egy kis rendelésem....
Kérnék:
Egy Teljest és egy Chibit magamról.
Egy teljest veled, napsugárral és velem...
A teljest ahol egyedül vagyok ott csak egy normális beállást, a chibinél meg egy kacsintással együtt....
Ahol közösen vagyunk ott meg 2 apróság...hogy az alakod legyen olyan ahol még nem vagy hal, a többit meg rád bízom.... xp
Az árat ha jól számolom 3800 gold körülbelül majd szólj ha nem így van 3nodding whee
PostPosted: Wed Mar 11, 2009 5:18 pm

És itt van egy kérés is: Indulnál a rajz versenyen? Légyszíííí......

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Wed Mar 25, 2009 12:15 am

Nos? Hogy haladnak a rajzok?
PostPosted: Tue Mar 31, 2009 12:38 pm

Nos? Semmi haladás? Vagy túl sok a tanulni való?

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Thu Apr 02, 2009 1:31 pm

Nárcisz? Nos? CSak érdeklődök...
PostPosted: Thu Apr 09, 2009 1:50 pm

Nem is törődsz velem.... crying

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Wed Apr 15, 2009 1:41 pm

Medvelaszlo
Nem is törődsz velem.... crying

ű

crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying
PostPosted: Mon May 11, 2009 9:40 am

Sose kapom meg a meg rendelésemet? crying

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Sat May 30, 2009 3:52 pm

Sose kapom meg már....
PostPosted: Sat Jun 20, 2009 1:12 pm

Eltemetem magamat......Még írni sem ír.....

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Womi

6,200 Points
  • Citizen 200
  • Cart Raider 100
  • Full closet 200
PostPosted: Sun Jun 21, 2009 2:38 am

Nekem se ír vissza... crying

Am meg inkább erről kérek teljeset, és chibit:
User Image

Plusz rólam, Tamcsiról, Kottyerről, Zoleee-ről, Tomi3-ról, és reka33-ról egy csoportosat smile

Ez összesen 1300x2+600+910x5=7750
Reply
Eladnál? Vennél? Ide postolj!

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas