|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 03, 2010 9:07 am
Az se rossz. Az újaknak könnyebb már felfejlődni, mert ontja az orobokat. Mi régiek nem voltunk ilyen szerencsések. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 05, 2010 1:38 am
Én 10.0 vagyok, már vagy egy féléve... :S Várom a második chaptert, ahol már Lvl 20-asnak kéne lenni... Endbossnál már voltam jó párszor, 3x, 4x is, de vagy mennem kellett, vagy nem sikerült. Mikor megkönnyebbítették és könnyű volt legyőzni, akkor meg már elkéstem. Most állítólag nehezebb, mint volt, de nem tudom, mert már több hónapja nem voltam fent. (utoljára a halloweeni eventen)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 10:24 am
jah hat akor teleg jol le kested en egyebkent 10.0 vagyok ha akarod segitlek de meg mondja itt valaki,hogy lehet tobb cl leni mont 10.0? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 7:13 am
Jelenleg nem lehet CL10-nél erősebb lenni. (Kivéve egy maroknyi ember, akik Mr. Fluff-okat kifogták és elég szerencsések voltak, hogy kaptak erős gyűrűket.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 7:10 am
en en nem fogtam ki crying [lagalab tudom mert lattam egy 11.o cl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 8:14 am
Ne búsulj, neked tuti nem ment volna, mert túl gyenge lettél volna, hogy gyűrűt szerezz. A CL10-es játékosok is csak csoportosan power up-okkal voltak képesek leverni őket. A gyengébb játékosokat rögtön kiütötték a szörnyek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 20, 2010 12:20 pm
3.7 ... lassúsááág ... vmit nagyon rosszul csinálok... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 27, 2010 3:11 pm
csoppke 3.7 ... lassúsááág ... vmit nagyon rosszul csinálok... sweatdrop Akkor valahol Zen Garden-ben lehetsz, igaz? biggrin Szólj ha kell segítség, emlékszem anno én is csoporttal csináltam meg a 3 hidas questet. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2010 1:13 pm
Molylepke csoppke 3.7 ... lassúsááág ... vmit nagyon rosszul csinálok... sweatdrop Akkor valahol Zen Garden-ben lehetsz, igaz? biggrin Szólj ha kell segítség, emlékszem anno én is csoporttal csináltam meg a 3 hidas questet. 3nodding Mit??? ja egyébként 4.6 vagyok már... csak még mindig túl bénák a gyűrűim ahhoz h basken laken öljek crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2010 2:44 am
bibortetu Beolvasztottam pár szerzett gyűrűt, így CL 9,4 lettem. hogy érted,h beolvasztottad?XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2010 12:31 pm
dalma12 bibortetu Beolvasztottam pár szerzett gyűrűt, így CL 9,4 lettem. hogy érted,h beolvasztottad?XD Bocs, h én válaszolok, de legalább ezzel az egy alkalommal fontosnak érezhettem magam... (önbizalom hiányos) Szóval, ha van egy győrőd és nem kell, mert már mondjuk már megvan, akkor arrow bemész null chamberbe ott a ringjeidhez mész és van ott az upgrade gomb alatt egy salvage gomb, ha arra rákattintasz akkor kiadja h a kapott gyűrűd hány orbot ér... és hogyha akarod akkor mondhatod neki h olvossza be... így kapsz annyi orbot amennyit ért és abból pedig fejlesztheted a többi gyűrűd... Remélem érthető voltam... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2010 12:55 pm
4.8!!! nem tudom h csináltam, mert amikor legutoljára megnéztem (kilépés előtt) 4.7 volt és azóta nem erősítettem gyűrűt, se semmit... biztos vmilyen maó csinált vmit... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|