|
|
|
|
Posted: Tue Oct 21, 2008 7:42 am
ILikeGreenChickenLegs Trzeba było iśc na Marketing i Zarządzanie sweatdrop . no dobra, zła rada. Jako wykładowca? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 21, 2008 9:49 am
ILikeGreenChickenLegs Trzeba było iśc na Marketing i Zarządzanie sweatdrop . no dobra, zła rada. przecież studiowałam na Akademii Ekonomicznej przez niecałe pół roku (Informatykę i Ekonometrię) xp Alem nawiała. Justinka: a, rozważałam to. twisted Czy znajdę u Ciebie poparcie w czasie rewolucji? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 21, 2008 11:01 am
ZebraDeath a'propos halloweenu - obchodzicie na żywo? mialam isc, ale nie wiem, co na to moje rodzice :/ jeszcze zobacze, ech.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 21, 2008 12:28 pm
Daedhel Justinka: a, rozważałam to. twisted Czy znajdę u Ciebie poparcie w czasie rewolucji? xd Bezkorupcyjnie moge cie poprzec jesli bede mogla robic ci manicure i pedicure co czwartek mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 21, 2008 1:24 pm
Daedhel ILikeGreenChickenLegs Trzeba było iśc na Marketing i Zarządzanie sweatdrop . no dobra, zła rada. przecież studiowałam na Akademii Ekonomicznej przez niecałe pół roku (Informatykę i Ekonometrię) xp Alem nawiała.
mój ojciec wziął studiował to zło. ale był zdolny i w połowie stal się pomocnikiem wykładowcy :O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 21, 2008 2:17 pm
Justinka Daedhel Justinka: a, rozważałam to. twisted Czy znajdę u Ciebie poparcie w czasie rewolucji? xd Bezkorupcyjnie moge cie poprzec jesli bede mogla robic ci manicure i pedicure co czwartek mrgreen Stoi! Prestiżowa posada manikiurzystki i pedikiurzystki Babuni Dyktator jest Twoja! cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 21, 2008 2:20 pm
ILikeGreenChickenLegs Daedhel ILikeGreenChickenLegs Trzeba było iśc na Marketing i Zarządzanie sweatdrop . no dobra, zła rada. przecież studiowałam na Akademii Ekonomicznej przez niecałe pół roku (Informatykę i Ekonometrię) xp Alem nawiała.
mój ojciec wziął studiował to zło. ale był zdolny i w połowie stal się pomocnikiem wykładowcy :O
łaaaał... ja w sumie nie nawiałam, bo było mi zbyt trudno, tylko po prostu wszystko, co mogło, to mi się nie podobało (albo prawie wszystko - było beznadziejnie, ale smaczne żarcie było w jadłodajniach na kampusie xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 21, 2008 2:42 pm
Daedhel ILikeGreenChickenLegs Daedhel ILikeGreenChickenLegs Trzeba było iśc na Marketing i Zarządzanie sweatdrop . no dobra, zła rada. przecież studiowałam na Akademii Ekonomicznej przez niecałe pół roku (Informatykę i Ekonometrię) xp Alem nawiała.
łaaaał... ja w sumie nie nawiałam, bo było mi zbyt trudno, tylko po prostu wszystko, co mogło, to mi się nie podobało (albo prawie wszystko - było beznadziejnie, ale smaczne żarcie było w jadłodajniach na kampusie xd ) o, to wiem gdzie studiowac, aby się dobrze wyżywić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 22, 2008 1:36 am
Daedhel Justinka Daedhel Justinka: a, rozważałam to. twisted Czy znajdę u Ciebie poparcie w czasie rewolucji? xd Bezkorupcyjnie moge cie poprzec jesli bede mogla robic ci manicure i pedicure co czwartek mrgreen Stoi! Prestiżowa posada manikiurzystki i pedikiurzystki Babuni Dyktator jest Twoja! cool a mogę być Twoją, o Babciu ! generałem armady? @Jukatan - ja Halloween obchodzę razem z urodzinami, bo tylko dwa dni je dzielą, więc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 22, 2008 1:45 am
Daedhel Justinka Daedhel Justinka: a, rozważałam to. twisted Czy znajdę u Ciebie poparcie w czasie rewolucji? xd Bezkorupcyjnie moge cie poprzec jesli bede mogla robic ci manicure i pedicure co czwartek mrgreen Stoi! Prestiżowa posada manikiurzystki i pedikiurzystki Babuni Dyktator jest Twoja! cool Dobra , umowa stoi mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 22, 2008 2:59 am
ILikeGreenChickenLegs Trzeba było iśc na Marketing i Zarządzanie sweatdrop . no dobra, zła rada. ja jestem na Zarzadzaniu.. i nie jest tak zle xd (na razie..)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 22, 2008 9:51 am
A już jutro się event zaczyna! Ciekawe o czym będzie manga biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 22, 2008 1:50 pm
ILikeGreenChickenLegs Daedhel ILikeGreenChickenLegs Daedhel ILikeGreenChickenLegs Trzeba było iśc na Marketing i Zarządzanie sweatdrop . no dobra, zła rada. przecież studiowałam na Akademii Ekonomicznej przez niecałe pół roku (Informatykę i Ekonometrię) xp Alem nawiała.
łaaaał... ja w sumie nie nawiałam, bo było mi zbyt trudno, tylko po prostu wszystko, co mogło, to mi się nie podobało (albo prawie wszystko - było beznadziejnie, ale smaczne żarcie było w jadłodajniach na kampusie xd ) o, to wiem gdzie studiowac, aby się dobrze wyżywić. ale ta AE to we Wrocku jest. A gdzie Twój tato studiował? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 22, 2008 1:53 pm
ZebraDeath Daedhel Justinka Daedhel Justinka: a, rozważałam to. twisted Czy znajdę u Ciebie poparcie w czasie rewolucji? xd Bezkorupcyjnie moge cie poprzec jesli bede mogla robic ci manicure i pedicure co czwartek mrgreen Stoi! Prestiżowa posada manikiurzystki i pedikiurzystki Babuni Dyktator jest Twoja! cool a mogę być Twoją, o Babciu ! generałem armady? @Jukatan - ja Halloween obchodzę razem z urodzinami, bo tylko dwa dni je dzielą, więc... z wieloletnim stażem w roli kapitan Czerwonej Perły w życiorysie - masz to jak w banku (notabene, wiele banków ostatnio bankrutuje... ale co tam, u mnie gwarancją będzie sztuczna szczęka Dziadka nieboszczyka!)! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 22, 2008 4:18 pm
Daedhel ale ta AE to we Wrocku jest. A gdzie Twój tato studiował? razz toz to moja uczelnia! tylko teraz to UE jest a nie AE xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|