|
|
|
|
Posted: Fri Oct 03, 2008 2:27 pm
wilkus Babcine slowa, jako ostatnia nadzieja otuchy dodaja heart taka to już babci rola whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 04, 2008 12:05 pm
Daedhel wilkus Babcine slowa, jako ostatnia nadzieja otuchy dodaja heart taka to już babci rola whee chcialabym, zeby moja babcia ta stad tez tak myslala xd i tak mnie nie kochaja admini>< btw, gdzie Babcia zaszlyszala takie wiesci?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 11, 2008 2:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 12, 2008 3:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 12, 2008 11:25 am
no tak... ach, teraz i tak nikt nie gra, bo serwery wyłączony.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 12, 2008 12:08 pm
wilkus Daedhel wilkus Babcine slowa, jako ostatnia nadzieja otuchy dodaja heart taka to już babci rola whee chcialabym, zeby moja babcia ta stad tez tak myslala xd i tak mnie nie kochaja admini>< btw, gdzie Babcia zaszlyszala takie wiesci? na tej oficjalnej gildii, zomg beta tester user focus group, czy jakoś tak. Jak Cię przyjmują do beta testu to automatycznie stajesz się jej członkiem. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 12, 2008 10:47 pm
Daedhel na tej oficjalnej gildii, zomg beta tester user focus group, czy jakoś tak. Jak Cię przyjmują do beta testu to automatycznie stajesz się jej członkiem. 3nodding czekam z utesknieniem na ten moment xp zem sie dowiedziala, ze oni falami wpuszczaja teraz ludzi i ze juz nie mozna zapraszac. wiec moze w ktoryms pieknym tygodniu dostane radosnego pma... a Babci jak sie gra?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 14, 2008 10:00 am
Szkoda tylko, że jak na razie trudno jest grać razem z jakąś osobą- serwery są wybierane losowe, nie ma się dużego wpływu na numer serwera, na którym się gra...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 14, 2008 11:11 am
Pewnie zostalo juz to napisane, ale powtorze, widocznie mialas bilet, tez mialem go sobie kupic ale drogi byl i mialem poczekac ... no i zapomnialem ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 14, 2008 12:50 pm
harab serapel Pewnie zostalo juz to napisane, ale powtorze, widocznie mialas bilet, tez mialem go sobie kupic ale drogi byl i mialem poczekac ... no i zapomnialem ;P Ja na przykład nie mam biletu, a dostałem zaproszenie. Jedyne co zrobiłem to wysłałem swoje zgłoszenie na beta-testera...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 14, 2008 12:58 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 14, 2008 1:13 pm
Nie jest takie przełomowe jak sądziłem. Przynajmniej z tego co zaobserwowałem... a grałem niecałe 2 godzinki w czasie, których miałem spore problemy techniczne spowodowane właśnie grą w zOMG xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 15, 2008 9:11 am
ichabot Szkoda tylko, że jak na razie trudno jest grać razem z jakąś osobą- serwery są wybierane losowe, nie ma się dużego wpływu na numer serwera, na którym się gra...
w weekend to się samemu serwer wybierało.
/dzis teeest!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 15, 2008 10:34 am
eee... już mi się ta gra znudziła xD Nie chce mi się czekać na te testy... Poczekam chyba z graniem, aż będzie wszystko gotowe xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 16, 2008 7:23 am
ichabot eee... już mi się ta gra znudziła xD Nie chce mi się czekać na te testy... Poczekam chyba z graniem, aż będzie wszystko gotowe xp a ja mam nadzieję, że "przeniosą" nasze osiągnięcia na główne konta. bo ja już mam heal ring (czy jakoś tak) na 2 poziomie 3nodding . i niedługo też mantis ring 3nodding . i dwa przepisy na rzeczy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|