|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 8:32 am
jako że każdy wybiera swoje legowisko to ja poproszę barłoog w pokoju #15... a w salonie jakąś kanapę, nie musi być szykowna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 8:58 am
Ja kcem 12! ^.^ I jakiś czarny fotelik w kącie pokoju ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 9:02 am
[Shinn] Sayokun też miał dość swojego plany. Stwierdził, że to był nie wypał .... hehe. chyba nie tyle niewypal, ile zapal - slomiany wink pewnie nie chcialo mu sie juz rysowac... prawda Sayo? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 9:15 am
MissTao [Shinn] Sayokun też miał dość swojego plany. Stwierdził, że to był nie wypał .... hehe. chyba nie tyle niewypal, ile zapal - slomiany wink pewnie nie chcialo mu sie juz rysowac... prawda Sayo? xd rysować mogę ale nie ma sensu jeśli wszyscy się żucają na nowe fotele itp. ta mapa już i tak jest ogggggromna ale jak ktoś chce to mogę ją przywrucić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 11:55 am
Sayokun rysować mogę ale nie ma sensu jeśli wszyscy się żucają na nowe fotele itp. ta mapa już i tak jest ogggggromna ale jak ktoś chce to mogę ją przywrucić no to ja bardzo chcę, bo mi się bardzo podobał. z góry dzięki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 11:57 am
ja jak coś moge mieszkac na dachu albo na parapaecie albo na trawniku - tlyko dajcie mi kocyk ^>^
xd
A o co wlaściwie chodzi? ... dobra, spytam Aque na PM =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 11:57 am
Sayokun MissTao [Shinn] Sayokun też miał dość swojego plany. Stwierdził, że to był nie wypał .... hehe. chyba nie tyle niewypal, ile zapal - slomiany wink pewnie nie chcialo mu sie juz rysowac... prawda Sayo? xd rysować mogę ale nie ma sensu jeśli wszyscy się żucają na nowe fotele itp. ta mapa już i tak jest ogggggromna ale jak ktoś chce to mogę ją przywrucić Tak, tak, taaak! *pada na kolana* proooooszęęęęęęęęę.... ooo..... obrazeeekkkkkk xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 12:08 pm
A może zrobić jeden wspolny pokoj, gdzie zamaist foteli bedą łóżka? Oszczedzi się wtedy na osobistych pokojach? I od niego mogłyby wychdozic drzwi do biblioteki, basenu, kuchni i co tam wymyślimy? =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 12:16 pm
Czy mógłbym prosić pokój #508 obok Ayu ^_^? Pozwoliłem sobie nawet na mały szkic (trochę crapowaty ale niestety tabletu brak crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 12:55 pm
Vy mła tez moze dostac pokoik? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 2:32 am
Korangar =[XF]= Czy mógłbym prosić pokój #508 obok Ayu ^_^? Pozwoliłem sobie nawet na mały szkic (trochę crapowaty ale niestety tabletu brak crying )  *kiwa głową z uznaniem * Fajny pokój ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 10:30 am
a czy jeszcze dałoby się wykombinować fotelik w rogu, na lewo od wejścia dla mnie? taki fajny, ciemno zielony, pluszowy, wygodny, wysoki fotelik? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 12:09 pm
dziękuję za przywrócenie planu!! i dziękuję za mój pokoik! czy można prosić o małe sztalugi gdzieś w rogu? z malutkim stolikiem lub półeczką na farby, tylko żeby zbytnio miejsca nie zajmowały... i jak by się dało to w dobrze oświetlonym miejscu whee (i, jak by się dało, to sprawdź wachadełkiem, czy żyły wodne albo inne takie tam nie przeszkadzają xd ). z góry dzięki! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 1:39 pm
Właśnie... ja też bym prosiła o pokoik, może być nawet piwnica razz a jesli pomysł z piwnica nie wypali to... pokoik 215 jeśli jest wolny. Z góry dziekuję smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 4:48 pm
tej Sayokun jest sprawa zalatw mi pokoj nr 21 i fotel byle jaki ale koloru czarnego z jedniego konca i czerwonego z drogiego i zrob takie fajne przejscie z gory dzieki pozdrawiam pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|