|
|
|
|
Posted: Fri Jul 25, 2008 6:09 am
wilkus nie zastrzelaj sie crying ozby, ale tanie to do ilu ninja hm... do 500 goldów to wytrzymam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 25, 2008 8:47 am
ehehehhee, miejmy nadzieje, ze masz racje... ale to dopiero w poniedzialek crying
jak wyglada fosforomolibdenian amonu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 25, 2008 9:03 am
wilkus ehehehhee, miejmy nadzieje, ze masz racje... ale to dopiero w poniedzialek crying jak wyglada fosforomolibdenian amonu? (NH4)2 MoO4 kurde.... gdzie ten fosfor wcisnąć xd Potraktować go trzeba jako resztę kwasową? Znalazłem w w googlach xd (NH4)3PO4(MoO3)12
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 25, 2008 9:04 am
fosfo... co? nevermind.
no, do 500 goldów to by było znośne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 25, 2008 9:14 am
czyli z zasada 1:3. no to kurde nie wiem, gdzie jest blad>< szlag by to.
ano. mam tez nadzieje, ze nie wycofaja ich ze sklepow pozniej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 25, 2008 9:25 am
wilkus czyli z zasada 1:3. no to kurde nie wiem, gdzie jest blad>< szlag by to. ano. mam tez nadzieje, ze nie wycofaja ich ze sklepow pozniej... Tych zurgowych chyba nie wycofali...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 25, 2008 10:47 am
ale one sa kaprawe do bolu. moze dlatego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 25, 2008 10:59 am
wilkus ale one sa kaprawe do bolu. moze dlatego xd Ja tylko mam nadzieję, że teraz się postarają biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 25, 2008 11:01 am
cos w tym jest. bede bardzo zezlona, jezeli wszystkie te rozpierduchy byly o scierwum=_= i smierc im, jak zchrzania drowy! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 25, 2008 11:04 am
wilkus cos w tym jest. bede bardzo zezlona, jezeli wszystkie te rozpierduchy byly o scierwum=_= i smierc im, jak zchrzania drowy! scream No niech się lepiej postarają xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 25, 2008 11:38 am
dokladnie *wymachuje reka* kurde, czemu w lotusie sa rzeczy z wezami>< [mowi o nowych ewolucjach]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 26, 2008 3:42 pm
wilkus Yajo wilkus wiedzialam, ze przyjdziesz i powiesz cos takiego xd Nooo cooo?... nic. jestes jedynym zimnokrwistym Yajem w tym przybytku. 3nodding <--to mial byc komplement Jestem jedynym Yajem w tym przybytku rolleyes A ja nie umiem zdobyć itemów powyżej 7.5 z dwóch pierwszych gier stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|