|
|
|
|
Posted: Tue Jul 22, 2008 11:40 am
Biedronka Rin_Youkai VanillaPshyeah o rany O.O poemat? *panika* * panika totalnej blondynki x2 *
Ewentualnie limeryk albo sonet ^^ Pieśń pochwalna też chyba mogłaby być ^^Dobrze, że coś tam zawsze na lekcjach j. polskiego uważałam... Niestety do humanistów nie należę, ale jeśli przyjdzie taka chwila gdzie trzeba będzie zrobić to co trzeba będzie zrobić , to rozprawie się z nią jak z każdą inną XD * gdzie moje rękawice bokserskie...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 22, 2008 2:47 pm
ja też bym chciała Gift of the Goddess... heart
ehhh... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 22, 2008 11:49 pm
Homare-chan ja też bym chciała Gift of the Goddess... heart ehhh... 3nodding Której już dawno nie ma...
ehhh... 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 23, 2008 3:37 am
The Visible Ghost Homare-chan ja też bym chciała Gift of the Goddess... heart ehhh... 3nodding Której już dawno nie ma...
ehhh... 3nodding xd
lol2 łizi 3nodding ehhh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 23, 2008 9:20 am
And the winner is... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 23, 2008 11:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 23, 2008 9:56 pm
*tudududududududu*....wyłączcie te głupie fanfary!!! stressed ..ekhem sweatdrop panie i panowie chciałbym ogłosić że Angelic Pendant otrzymuje Rin_Youkai (z The Visible Ghost na pół wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 24, 2008 4:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 24, 2008 7:07 am
Tomir *tudududududududu*....wyłączcie te głupie fanfary!!! stressed ..ekhem sweatdrop panie i panowie chciałbym ogłosić że Angelic Pendant otrzymuje Rin_Youkai (z The Visible Ghost na pół wink ) no to tego . . . gratulacje 3nodding Ghostowi sie należało :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 24, 2008 8:00 am
O... No to gratuluję, Rinuś i Ghost =^_^= *siorbie wolno herbatkę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 24, 2008 8:30 am
Tomir *tudududududududu*....wyłączcie te głupie fanfary!!! stressed ..ekhem sweatdrop panie i panowie chciałbym ogłosić że Angelic Pendant otrzymuje Rin_Youkai (z The Visible Ghost na pół wink ) Widzę, że mój układ z Ghost'em zaowocował wygraną ;> mrgreen Yeeeeeeeeeeessssss!! * bezczelnie nie ukrywa swego szczęścia*
A dziękuję bardzo ;*** heart * przytul z wycałowaniem * 4laugh
Czyżby to miałby być moment przerwania moich pasm nieszczęść ? wink eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 24, 2008 3:19 pm
VanillaPshyeah The Visible Ghost Homare-chan ja też bym chciała Gift of the Goddess... heart ehhh... 3nodding Której już dawno nie ma...
ehhh... 3nodding xd
lol2 łizi 3nodding ehhh... no co? xd Gift of the Goddess jest fajne... heart ehhh... 3nodding Gratuluje wygranej heart mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 25, 2008 2:56 pm
a ja chce dyskografie self'a.. i co? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 29, 2008 12:57 am
jeżeli masz gift of the goddes to bym baaaaaardzo chciał, ewentualnie katane albo coś innego bo mam strasznie mało kasy
a gifta chce bo w nim są żurawie a ja uwielbiam ptaki na awatarku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 08, 2008 4:45 pm
dookola kazdy tylko chce wiecej i wiecej a ja ciagle ide do przodu ale powoli a nie pedze kazdy chcialby coraz wiecej kasy, iecej wrazen kazdy chcialby byc w samym centrum wiru wydarzen.. Mesajah <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|