|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 13, 2008 1:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 11:48 am
spockałam go w arkadii w empiku jak byłam tam z moim chłopaczkiem >w<
chłopaczek i gieorgij uścisnęli sobie prawice a ja dostałam autografik z dedykejszyn <3 <3 <3
nie wiem na co mi to, ale cieszy mnie to
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 1:02 pm
Jukatan spockałam go w arkadii w empiku jak byłam tam z moim chłopaczkiem >w< chłopaczek i gieorgij uścisnęli sobie prawice a ja dostałam autografik z dedykejszyn <3 <3 <3 nie wiem na co mi to, ale cieszy mnie to OMG, kiedy? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 17, 2008 4:30 am
pani psychol Jukatan spockałam go w arkadii w empiku jak byłam tam z moim chłopaczkiem >w< chłopaczek i gieorgij uścisnęli sobie prawice a ja dostałam autografik z dedykejszyn <3 <3 <3 nie wiem na co mi to, ale cieszy mnie to OMG, kiedy? xp last week.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 17, 2008 6:22 am
Daedhel ooo, to wreszcie się dowiedziałam, co to znaczy comatus! Warto było czytać ten topic! xd *nie przyszło jej do głowy zapytać* stressed co do tego gościa: podejrzewam, że nie umi zacinać na gitarze. Derfor ---> nie interesi. rolleyes derfor - mój zacina. i nawet nauczył mnie początkowych paru nut "smoke on the water"... jjjjeeeaa. nothing else matters i tak poszło mi lepiej xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 17, 2008 6:42 am
ZebraDeath Daedhel ooo, to wreszcie się dowiedziałam, co to znaczy comatus! Warto było czytać ten topic! xd *nie przyszło jej do głowy zapytać* stressed co do tego gościa: podejrzewam, że nie umi zacinać na gitarze. Derfor ---> nie interesi. rolleyes derfor - mój zacina. i nawet nauczył mnie początkowych paru nut "smoke on the water"... jjjjeeeaa. nothing else matters i tak poszło mi lepiej xp Ty mi się lepiej nie chwal zbyt nierozważnie. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 21, 2008 10:51 am
Daedhel ZebraDeath Daedhel ooo, to wreszcie się dowiedziałam, co to znaczy comatus! Warto było czytać ten topic! xd *nie przyszło jej do głowy zapytać* stressed co do tego gościa: podejrzewam, że nie umi zacinać na gitarze. Derfor ---> nie interesi. rolleyes derfor - mój zacina. i nawet nauczył mnie początkowych paru nut "smoke on the water"... jjjjeeeaa. nothing else matters i tak poszło mi lepiej xp Ty mi się lepiej nie chwal zbyt nierozważnie. xd i tak wiem że mnie przegonisz, więc o czym jest ta dyskusja? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 25, 2008 1:54 am
ZebraDeath Daedhel ZebraDeath Daedhel ooo, to wreszcie się dowiedziałam, co to znaczy comatus! Warto było czytać ten topic! xd *nie przyszło jej do głowy zapytać* stressed co do tego gościa: podejrzewam, że nie umi zacinać na gitarze. Derfor ---> nie interesi. rolleyes derfor - mój zacina. i nawet nauczył mnie początkowych paru nut "smoke on the water"... jjjjeeeaa. nothing else matters i tak poszło mi lepiej xp Ty mi się lepiej nie chwal zbyt nierozważnie. xd i tak wiem że mnie przegonisz, więc o czym jest ta dyskusja? rofl HA! mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|