|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 1:15 am
Gem_ma ILikeGreenChickenLegs eh, pousuwaj te posty z losowaniami dodatkowymi, bo to brzydko wygląda.
Jedyne co moge póki co zrobic to poprosic te dwie osoby o usuniecie własnych postów, co niniejszym czynie. A jesli beda sie z tym ociagac to sie zobaczy mrgreen muahah, zuo się szerzy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
Mroovecka generated a random number between
1 and 30 ...
24!
|
Posted: Fri May 09, 2008 3:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 3:46 am
Justinka Zebra idziemy sie napic we dwojke z tej okazji,ze bylysmy tak blisko,a nie wyszlo? Zycie jest niesprawiedliwe emo dawaj crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 6:03 am
Gem_ma Gem_ma Gem_ma Gem_ma A oto lista: heart Zeberka---27 heart Kyoko ---30(!) heart Justinka ---29 heart Mroovecka ---24 heart Yukatan---15 heart Owiec---5 heart Daedhel heart Chesteros---5 DODAŁEM WYNKI, czekamy na reszte losowan 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 6:36 am
Gem_ma Gem_ma Gem_ma Gem_ma Gem_ma A oto lista: heart Zeberka---27 heart Kyoko ---30(!) heart Justinka ---29 heart Mroovecka ---24 heart Yukatan---15 heart Owiec---5 heart Daedhel heart Chesteros---5 DODAŁEM WYNKI, czekamy na reszte losowan 3nodding gdzie się szlajasz, że cie w domu nie ma?! think, think... masz informatykę, tak? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 6:57 am
Gem_ma Gem_ma Gem_ma Gem_ma Gem_ma A oto lista: heart Zeberka---27 heart Kyoko ---30(!) heart Justinka ---29 heart Mroovecka ---24 heart Yukatan---15 heart Owiec---5 heart Daedhel heart Chesteros---5 DODAŁEM WYNKI, czekamy na reszte losowan 3nodding już nie czekamy, Babcia ma już kogo straszyć. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 10:28 am
no skoro tak babunia twierdzi....
ok no to... na bal zapraszam Kyoko Suomi! heart prosze o wybór koloru kreacji i korsarza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 10:41 am
Ale zdajesz sobie sprawe z tego ze nasze cudowne panie o zlotych serduszkach napisaly ze pojda z toba z czystej litosci? razz P nioch nioch
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 11:23 am
kiedyś właśnie było takie zdjęcie, w którym widać 150-kilogramowego piętnastolatka i dwudziestoletnią lachę trzymających się za ręce. i podpis taki : poczym poznać, że on jest bogaty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 1:04 pm
że tak powiem - Juka mi się w bracie niemalże zakochała jak go na lajfie ujrzała. joł joł.
tak szczerze to sama chciałabym iść z nim na balllllllll crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 1:05 pm
Gem_ma no skoro tak babunia twierdzi.... ok no to... na bal zapraszam Kyoko Suomi!oh oh. chyba zaraz omdleje heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 1:06 pm
to przecież była mowa o pięknych twisted .... (chwila zastanowienia co owca ze mną zrobi przy spotkaniu) szkoda, że nie było dodane "bardzo pieknych" wtedy byś się zalapała. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 1:46 pm
Daedhel już nie czekamy, Babcia ma już kogo straszyć. 3nodding Prezent doszedł xd whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 11:34 pm
Kyoko Suomi Gem_ma no skoro tak babunia twierdzi.... ok no to... na bal zapraszam Kyoko Suomi!oh oh. chyba zaraz omdleje heart
Wysłane 3nodding przebieraj sie moja droga heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 2:02 am
ZebraDeath Justinka Zebra idziemy sie napic we dwojke z tej okazji,ze bylysmy tak blisko,a nie wyszlo? Zycie jest niesprawiedliwe emo dawaj crying rumu dla pieknych i porzuconych crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|