|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2004 11:06 am
nox123 dobra nie chodzi mi oto czy to z japoni czy z nibylandi poprostu to syf altor niechcial sie wysilic i narysowal jakas qrewska postac styl rysowania jest gorszy niz niewiem ciezko mi cos takiego na przyklad dac jet gorszy od rysunkow dzieci z przeczkola (nie obejzalem zadnego odcinak moze sie nieznam ale nigdy nie obejze i nie uznam tego jako anime bo to syf jakich malo) nie obejżałeś to nie oceniaj stare autor prawdopodobnie specialnie tak rysował stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 1:45 am
Sayokun nox123 dobra nie chodzi mi oto czy to z japoni czy z nibylandi poprostu to syf altor niechcial sie wysilic i narysowal jakas qrewska postac styl rysowania jest gorszy niz niewiem ciezko mi cos takiego na przyklad dac jet gorszy od rysunkow dzieci z przeczkola (nie obejzalem zadnego odcinak moze sie nieznam ale nigdy nie obejze i nie uznam tego jako anime bo to syf jakich malo) nie obejżałeś to nie oceniaj stare autor prawdopodobnie specialnie tak rysował stare Nie prawdopodobnie tylko NAPEWNO... zreszta odsylam do kwietniowego numeru Mangazynu - tam mozecie dowiedziec sie wiecej o tej animacji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 8:17 am
A ja z anime najbardziej lubię Gundam Wing, a już zdecydowanie Endless Waltz'a. Prócz tego Vision of Escaflowne, Cowboy Bebop, oczywiście wśród moich ulubionych anime muszą się znaleźć Slayersi i Magic Knight Rayearth. Żałuję tylko, ze nie mogłam obejrzeć Record of Lodoss War i Vampire princess Miyu.
Jeśli chodzi o Mangi, to zdecydowanie njabrdziej mi przypadło do gustu Vision of Escaflowne, następnie Vampire Princess Miyu i Evangelion, trochę dalej znajdują się Gundam Wing, Kenshin i na samym końcu G-unit Gundam.
A do Shin-chana nic nie mam. jest przynajmniej lepszy od pokemonów =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 9:10 am
Dla mnie swietnym tytulem, jezeli chodzi o mange jest Exaxxion wydany u nas przez Edmont. Drugi tytuł to zdecydowanie Love Hina oraz Video Girl AI. No, zapomnialem jeszcze o przeslodkich Chobits ^^ Chii... :3
Co do anime, niewiele ich widzialem w porownaniu do niektorych osob, ale bardzo podobal mi sie legendarny wrecz Ghost in the Shell, swietna seria Cowboy Bepop, Sen to Chichiro (Spired away) i Tonari no Totoro (moja dziewczyna mi swira na tym punkcie xd ). A wychowalem sie oczywiscie na starych dobrych Sailorkach, DB i Yattamanie wink No bo tyle dostawala kiedys polska mlodziez.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 10:40 am
a czy ktoś czytał "Island"? heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 10:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 10:46 am
Setsuna Dragonclaw a czy ktoś czytał "Island"? heart domokun Ja! Ja czytałam! I mi się podoba!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 10:49 am
Maria-Lin Setsuna Dragonclaw a czy ktoś czytał "Island"? heart domokun Ja! Ja czytałam! I mi się podoba! ^^ czytałaś już 3-cią część? ja jeszcze nie... sweatdrop jak wyzdrowieję to będę musiała wybrać się do empiku... mi się też podoba... kreska jest całkiem przyjemna... niektóre potworki były naprawdę obrzydliwe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 10:55 am
Maria-Lin Setsuna Dragonclaw a czy ktoś czytał "Island"? heart domokun Ja! Ja czytałam! I mi się podoba! Ja moze nie tyle czytalem co ogladalem przez ramie mojej Wampirzycy wgryzajac jej sie delikatnie w szyjke, ale faktycznie, kreska calkiem calkiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 12:27 pm
Hiekka A ja z anime najbardziej lubię Gundam Wing, a już zdecydowanie Endless Waltz'a. Prócz tego Vision of Escaflowne, Cowboy Bebop, oczywiście wśród moich ulubionych anime muszą się znaleźć Slayersi i Magic Knight Rayearth. Żałuję tylko, ze nie mogłam obejrzeć Record of Lodoss War i Vampire princess Miyu. Jesli chcesz moge ci skobinować Record of war i princes :> oczywiscie w pakiecie wymiany wink CD na CD wink co ty na to ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 2:35 am
Setsuna Dragonclaw Maria-Lin Setsuna Dragonclaw a czy ktoś czytał "Island"? heart domokun Ja! Ja czytałam! I mi się podoba! ^^ czytałaś już 3-cią część? ja jeszcze nie... sweatdrop jak wyzdrowieję to będę musiała wybrać się do empiku... mi się też podoba... kreska jest całkiem przyjemna... niektóre potworki były naprawdę obrzydliwe... Jeszcze nie czytałam. Emipiczek kofany czeka... I do tego raczej nietypowi bohaterzy. Taka Won Miho - ni to zła, ni to dobra, ale potrafi być naprawdę wredna i... ma normalne brwi! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 6:10 am
Moimi ulubinymi anime są : Love Hina, Chobits. Wprowadzają w taka miłą atmosfere. Lubie także : Evangeliona, Hellsing, Di Gi Charat, Dragon ball, Slayers, ... i Shin-chana, którego naprawde MOCNO ocenzurowano w Polsce. Jak sobie jeszcze jakieś anime przypomne jakie lubie to wam powiem. Z mang nie mam wiele, bo nie czytuje blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 4:44 am
[Shinn] Moimi ulubinymi anime są : Love Hina, Chobits. Wprowadzają w taka miłą atmosfere. Lubie także : Evangeliona, Hellsing, Di Gi Charat, Dragon ball, Slayers, ... i Shin-chana, którego naprawde MOCNO ocenzurowano w Polsce. Jak sobie jeszcze jakieś anime przypomne jakie lubie to wam powiem. Z mang nie mam wiele, bo nie czytuje blaugh DB przestałem jakoś trawic straszny tasiemiec i nic nowego sie nie dzieje poza kilim silniejszego wroga ..a kurna rozwale 1/ 10000000000000000000000 mojej energji 100 planet uhaha strasznie glupie jedynie DB mi sie podoba nadal bo Z i GT to już nie to !! no poczatki Z sa jeszcze fikuśne Slayersi sa wporzo choć takze miejscami przynudzaja ale to Anime już bardziej mnie przyciaga do monitora ale ale postacie sa srednio wykreowane to mi sie nie podoba. Jak bardzo to lubisz obejzyj Ruin Explorers ! zajefajne anime w stylu wlasnie Slayers Love Hina, Chobits. Oba bardzo lubie ale LH jednak bije słodziutka chi na głowe .. wink LH bardziej mi sie podoba ze wzgledu na postacie i ich mnogość tego brakuje w chobits . Evangeliona, No to jest ganialne dzieło i nie trzeba komentować . Hellsing, powiem tam fajne kurna anime . Di Gi Charat, dopiero sie zabieram do fazy Ogladania ... !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 6:22 am
Har har... Przyciagło mnie tu, więc skożystam z okazji i powiem co mi sie podoba. x) Nie znam zbyt wiele i niestety większość z serii diała na mnie wręcz odpychająco. gonk
No, ale zdecydowanie jedną z moich perełek jest Saikano (anime). Po prostu kochane jest i tyle. Cowboy Bebop (anime, manga jest totalnie inna, nie przepadam za nią, choć wyjaśnia wiele rzeczy których w anime nie było), koniec piekielnie smutny, jak Spike umiera i w ogóle, ale i to lepsze niż happy end. :3 Hellsing... Manga i anime, nie wiem właściwie czemu. Treśc nie jest jakaś specjalna, ale i tak mnie ciągnie, nie moge sie doszekać mojego 4 tomu mangi. XD Serial Experiments Lain... Genialne. Nic dodawać chyba nie trzeba. Ghost in the Shell i GITS Innocence. No popłakać się można... Widziałam już ze 20 razy i jakoś dalej oglądam mi się chce. A do tego kreska. Mmm... heart Battle Royale manga. Tylko 2 i 3 tom czytałam. Brutalne a 3 tomie nawet nieco "pikantne" sceny. :3 Taak taaak... Limia lubić. Chobits (manga i anime)... Okropne, telenowelowate, romansidło. O__o;; Ale od czasu do czasu przydaje mi się coś lecuitkiego. :3 Gravitation (anime). Bo to moje pierwsze yaoi było, i z pewną sentymentalną łezką wspominam Bad Luck. whee Puni Puni Poemy. Moja kulka jest okrągła, moja kulka jest mięciutka, moja kulka pachnie troche jak ocet. @.@;; Popłakałam sie ze śmiechu nieraz. Grobowiec świetlików, Metropolis, po prostu świetne historie. GUNNM aka Battle Angel Alita. W sam raz na kolację. ;] Shin Chan. Kocham w każdym calu. <333 La Blue Girl i LBG Returns. gonk Jak miałam format to mi poszły obie serie... Buu... Koniec dobranocek. :[ Pożyczyć na nowo i zgrać na płytki musze. Cool devices manga. ninja Bo kotek był słodki. Bible Black. Mmm... <333 Punishment. Śliczności moje kochane. No i ostatnie ale nie najgorsze Parade parade. Nie jest genialne po kresce, ale jakoś tak ten tego... Przekonałam sie po 3 odcinku. whee
Har har... To by było na tyle. gonk Ale masywny post mi sie zrobił.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 9:26 am
Czytał ktoś mangę Chobits wydaną w Polsce?????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|