|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 2:37 am
pani psychol daj pomarańczę to z tobą zatańczę! sweatdrop *rzuca pomarańczę* ŁAP!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 2:38 am
No.
Bez błagania.
Miałam 73 %. I normalnie najpierw myślałam, że to 3+ (bo ja zawsze mam 70% co wychodzi na 3+, a jakbym dostała chociaż 0,00000001 punka to już by była 4). I tak się ucieszyłam jak Hanka mówi "Kamila masz 4-", a mama mi w domu powiedziała, że jest dumna, na co tata się obruszył, bo on jest jedynym matematycznym człowiekiem w naszej rodzinie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 2:42 am
Mroovecka pani psychol daj pomarańczę to z tobą zatańczę! sweatdrop *rzuca pomarańczę* ŁAP!! <łapie> oh yeaaah to jak, tańczymy? [possible 18+]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 3:13 am
pani psychol Mroovecka pani psychol daj pomarańczę to z tobą zatańczę! sweatdrop *rzuca pomarańczę* ŁAP!! <łapie> oh yeaaah to jak, tańczymy? [possible 18+]Mysle,ze idealnie bysci sie wpasowaly do tego tanczacego grona xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 3:14 am
ahahaha, no nie wiem, musiałabym zobaczyć mrówę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 5:02 am
pani psychol ahahaha, no nie wiem, musiałabym zobaczyć mrówę xd niach niach niach... ja mogę potańczyć w srodku biggrin ale nie bójta żaby, ja nie mam takiego rozmiaru jak Ci z fotki biggrin zresztą mam foty na naszej klasie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 5:49 am
Mroovecka pani psychol ahahaha, no nie wiem, musiałabym zobaczyć mrówę xd niach niach niach... ja mogę potańczyć w srodku biggrin ale nie bójta żaby, ja nie mam takiego rozmiaru jak Ci z fotki biggrin zresztą mam foty na naszej klasie biggrin No to na co czekasz? Dawaj Dawaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 4:08 am
i wszyscy rączki w górę, didabu dibu daj czerwonka dziś baluje, didabu didu daj... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|