|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 7:35 am
ILikeGreenChickenLegs
hm. dylemat. przyjąc to jako komplemnent, czy rozmyślać nad drugim dnem...?
akurat komplement wink tutaj, w tym momencie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 7:45 am
przez przypadek. wiem. podejrzewam co chcesz zrobić. skoro widzisz, że ja nie potrafię, nie umiem odpuścic, ty chcesz to zrobić za mnie. rozwiązanie bezproblemowe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 7:52 am
ILikeGreenChickenLegs przez przypadek. wiem. podejrzewam co chcesz zrobić. skoro widzisz, że ja nie potrafię, nie umiem odpuścic, ty chcesz to zrobić za mnie. rozwiązanie bezproblemowe.
odpuszczam, bo w chwili, gdy stwierdziles, ze bawie sie lalkami (nazwales tak kolekcjonowanie, fotografowanie, szycie i malowanie dollfow), pokazales, ze nie jestes wart dyskusji, ze wzgledu na plytki swiatopoglad i brak zdolnosci empatii, spojrzenia z innej strony. nonsens.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 8:06 am
ja jestem płytki? nawet nie wiesz, że teraz siedzę w czarno, pomarańczowych s krzydełkach na plecach. i nie wiesz też, że nie lubię słuchać piosenki, dopóki nie znam jej słów. i nie wiesz że mam czasem odpały na robienie ktrótkich scenariuszy. i nie wiesz zapewne że lubie czytać książki psychologiczne. niektóre przynajmniej. najczęściej mojej mamy. i spoglądam z innej strony. wiemże możesz się czuć dziwnie, polemizując z kimś, który jest od ciebie o wiele młodszy. i czujesz się wielokrotnie obraana, ale ja też. więc skoro chcesz ode mnie empatii, czemu sama nie będziesz empatyczna wobec mnie? nie rozumiesz jak się czuję strasznie, jak piszesz tak oczywiste głupoty o mnie. to znaczy kłamstwa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 12:03 pm
koguciki... bo się pobijecie zaraz. nie warto, odpuśćcie już, naprawdę sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 3:43 pm
Evil, ale to sie nie tylko kroi, pizze tez sie robi, a wtedy trzeba stac, bo to wszystko jest za wysoko, zeby dosiegnac, poza tym trzeba co chwile lazic do pieca i z powrotem jak jest duzy ruch, wiec nie ma opcji...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 4:01 pm
pani psychol koguciki... bo się pobijecie zaraz. nie warto, odpuśćcie już, naprawdę sweatdrop Witek to Witek. Tak łatwo nie odpuści sweatdrop .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 12:27 am
P a t e l n i a pani psychol koguciki... bo się pobijecie zaraz. nie warto, odpuśćcie już, naprawdę sweatdrop Witek to Witek. Tak łatwo nie odpuści sweatdrop .
ahm. .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:14 am
ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a pani psychol koguciki... bo się pobijecie zaraz. nie warto, odpuśćcie już, naprawdę sweatdrop Witek to Witek. Tak łatwo nie odpuści sweatdrop .
ahm. .
Nie ahmaj na mnie scream .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:36 am
P a t e l n i a ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a pani psychol koguciki... bo się pobijecie zaraz. nie warto, odpuśćcie już, naprawdę sweatdrop Witek to Witek. Tak łatwo nie odpuści sweatdrop .
ahm. .
dobrze *mruczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:44 am
ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a pani psychol koguciki... bo się pobijecie zaraz. nie warto, odpuśćcie już, naprawdę sweatdrop Witek to Witek. Tak łatwo nie odpuści sweatdrop .
ahm. .
dobrze *mruczy*
Myślisz, że jesteś taki sprytny scream ?! Offdupujemy gonk .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:45 am
P a t e l n i a ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a pani psychol koguciki... bo się pobijecie zaraz. nie warto, odpuśćcie już, naprawdę sweatdrop Witek to Witek. Tak łatwo nie odpuści sweatdrop .
ahm. .
dobrze *mruczy*
Myślisz, że jesteś taki sprytny scream ?! Offdupujemy gonk . a mod tuz, tuz i nie wiadomo w co uderzy twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:47 am
Gem_ma P a t e l n i a ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a Nie ahmaj na mnie scream .
dobrze *mruczy*
Myślisz, że jesteś taki sprytny scream ?! Offdupujemy gonk . a mod tuz, tuz i nie wiadomo w co uderzy twisted To wszystko wina Witka mrgreen .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:48 am
P a t e l n i a Gem_ma P a t e l n i a ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a Nie ahmaj na mnie scream .
dobrze *mruczy*
Myślisz, że jesteś taki sprytny scream ?! Offdupujemy gonk . a mod tuz, tuz i nie wiadomo w co uderzy twisted To wszystko wina Witka mrgreen . jak zwykle... ale władza wie, władza widzi, władza rozumie..... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:50 am
Gem_ma P a t e l n i a Gem_ma P a t e l n i a Myślisz, że jesteś taki sprytny scream ?! Offdupujemy gonk . a mod tuz, tuz i nie wiadomo w co uderzy twisted To wszystko wina Witka mrgreen . jak zwykle... ale władza wie, władza widzi, władza rozumie..... cool Dobra władza 3nodding .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|