|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 4:42 pm
Insane Lady-sama ZebraDeath P a t e l n i a A co to jest browar mrgreen . ...piwo. jedno. w butelce. albo w puszcze. żywiec, piast, freeq, redd's, okocim, żubr, bosman. etc. browar to takze zaklad produkujacy piwo mrgreen *jest mondra i ma ajkiu 666* Oj no przecież wiem. Chciałam udawać, że jestem dobrym dzieckiem :< Nie wyszło :d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:10 am
Insane Lady-sama z baraniny albo z kurczaka o wlasnie, z baraniny lubie *W*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 3:20 am
Jukatan Insane Lady-sama z baraniny albo z kurczaka o wlasnie, z baraniny lubie *W* ja jadłam tylko z kurczaka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 6:55 am
ichabot Niezła interpretacja 3nodding Sam zrozumiałem to jak chicken xp ja mam chyba zawsze odmienne interpretacje zycia sweatdrop btw, wydaje mi sie, ze sie szybko wzbogacasz xd Evil... Wy ze Lomianek jestescie? o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 7:32 am
wilkus ichabot Niezła interpretacja 3nodding Sam zrozumiałem to jak chicken xp ja mam chyba zawsze odmienne interpretacje zycia sweatdrop btw, wydaje mi sie, ze sie szybko wzbogacasz xd Evil... Wy ze Lomianek jestescie? o.O Evil i ja z Warszawy jestesmy, do Lomianek troche daleko mamy xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 10:05 am
Insane Lady-sama Jukatan Insane Lady-sama z baraniny albo z kurczaka o wlasnie, z baraniny lubie *W* ja jadłam tylko z kurczaka... baranina jest elo piańska.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 10:17 am
wilkus ichabot Niezła interpretacja 3nodding Sam zrozumiałem to jak chicken xp ja mam chyba zawsze odmienne interpretacje zycia sweatdrop btw, wydaje mi sie, ze sie szybko wzbogacasz xd Evil... Wy ze Lomianek jestescie? o.O Po prostu jest okres siewu i jest okres żniw mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 11:25 am
Jukatan Insane Lady-sama Jukatan Insane Lady-sama z baraniny albo z kurczaka o wlasnie, z baraniny lubie *W* ja jadłam tylko z kurczaka... baranina jest elo piańska. na kebaby chca mnie przerobic gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 11:30 am
Baranina Jukatan Insane Lady-sama Jukatan Insane Lady-sama z baraniny albo z kurczaka o wlasnie, z baraniny lubie *W* ja jadłam tylko z kurczaka... baranina jest elo piańska. na kebaby chca mnie przerobic gonk crying ja nie lubię kebabów- masz szczęście!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 11:32 am
pani psychol Baranina Jukatan Insane Lady-sama Jukatan Insane Lady-sama z baraniny albo z kurczaka o wlasnie, z baraniny lubie *W* ja jadłam tylko z kurczaka... baranina jest elo piańska. na kebaby chca mnie przerobic gonk crying ja nie lubię kebabów- masz szczęście! nie jadlas dobrze zrobionych wink ja tez kiedys nie lubilam. *ostrzy noże na Baranine*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 11:35 am
chyba coś w tym jest, mój brat mówi mi to samo sweatdrop
baranina, nie daj się!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 3:52 pm
Jukatan pani psychol Baranina Jukatan Insane Lady-sama ja jadłam tylko z kurczaka... baranina jest elo piańska. na kebaby chca mnie przerobic gonk crying ja nie lubię kebabów- masz szczęście! nie jadlas dobrze zrobionych wink ja tez kiedys nie lubilam. *ostrzy noże na Baranine* mozesz mi kapke z tylka odkroic bo mi sie przytylo whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 4:45 pm
Baranina Jukatan pani psychol Baranina Jukatan Insane Lady-sama ja jadłam tylko z kurczaka... baranina jest elo piańska. na kebaby chca mnie przerobic gonk crying ja nie lubię kebabów- masz szczęście! nie jadlas dobrze zrobionych wink ja tez kiedys nie lubilam. *ostrzy noże na Baranine* mozesz mi kapke z tylka odkroic bo mi sie przytylo whee ejjj, ja tez sie na to pisze, odkrojcie polowe mnie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 10:07 pm
Baranina mozesz mi kapke z tylka odkroic bo mi sie przytylo whee *odkraja ostrożnie cieniutkie kawałeczki dupki* teraz przyłóż gazę mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 12:59 am
Insane Lady-sama Evil i ja z Warszawy jestesmy, do Lomianek troche daleko mamy xDDD łe, skandal, bo ja zaraz za Lomiankami mieszkam [prawie]to by choc troche blisko bylo xd ichabot Po prostu jest okres siewu i jest okres żniw mrgreen *mysli, czy by przypadkiem w cos nie zainwestowala...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|