|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 8:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 8:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 8:44 am
muszę ją poprawić, bo coś mi się jakoś pokrzywiła sweatdrop ale dziękuję whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 9:02 am
Daedhel a ja nie widzę nic złego w pracy w McDonaldzie. Ja bardzo lubię McDonalda! scream scream scream ło jezu, fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj. nawet lody tam są paskudne!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 9:25 am
ZebraDeath Daedhel a ja nie widzę nic złego w pracy w McDonaldzie. Ja bardzo lubię McDonalda! scream scream scream ło jezu, fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj. nawet lody tam są paskudne! nieprawda! A już najlepsze są ciastka z jabłkiem na ciepło! whee *zdeklarowana fanka tanich fastfoodów*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 9:34 am
Daedhel ZebraDeath Daedhel a ja nie widzę nic złego w pracy w McDonaldzie. Ja bardzo lubię McDonalda! scream scream scream ło jezu, fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj. nawet lody tam są paskudne! nieprawda! A już najlepsze są ciastka z jabłkiem na ciepło! whee *zdeklarowana fanka tanich fastfoodów* dzisiaj moja koleżanka se chyba z pięć kupiła tych ciasteczek dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 9:36 am
pani psychol Daedhel ZebraDeath Daedhel a ja nie widzę nic złego w pracy w McDonaldzie. Ja bardzo lubię McDonalda! scream scream scream ło jezu, fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj. nawet lody tam są paskudne! nieprawda! A już najlepsze są ciastka z jabłkiem na ciepło! whee *zdeklarowana fanka tanich fastfoodów* dzisiaj moja koleżanka se chyba z pięć kupiła tych ciasteczek dramallama 4laugh słusznie, trzeba robić zapasy na ciężkie czasy! rofl serio aż pięć? eek Ma dziewczyna możliwości...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 9:39 am
no chyba tak, o ile się nie mylę. w każdym bądź razie one były w takim czerwonym pudełeczku.
a wzięła tak dużo, bo jeszcze chciała na drogę mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 3:18 pm
Owiec Insane Lady-sama problem w tym, że do ochrony to ja się nie nadaję. mam kiepskiego cela, biegam wolno, nie wywołuję żadnego lęku, a poza tym nie mam kondycji... to moze inaczej... co potrafisz? whee Ja? podobno ładnie śpiewam... no ale zanim założę ten zespół (bo chcę), to jednak muszę z czegoś żyć, prawda ninja ? poza tym szybko uczę się nowych rzeczy, nie jestem głupia, jeśli coś robię, to dokładnie... niestety, specjalistycznego wykształcenia nie mam, niepotrzebnie wybierałam liceum rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 2:19 am
ZebraDeath Daedhel a ja nie widzę nic złego w pracy w McDonaldzie. Ja bardzo lubię McDonalda! scream scream scream ło jezu, fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj. nawet lody tam są paskudne! właśnie akurat lody są tam dobre! ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 2:21 am
Jukatan ZebraDeath Daedhel a ja nie widzę nic złego w pracy w McDonaldzie. Ja bardzo lubię McDonalda! scream scream scream ło jezu, fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj. nawet lody tam są paskudne! właśnie akurat lody są tam dobre! ;> ja tam wczorej zamówiłam tego max flurry czy coś takiego i takie se, trochę za dużo ich tam jak dla mnie.
jedyne co mi tam smakuje to... coca cola mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 3:48 am
pani psychol Jukatan ZebraDeath Daedhel a ja nie widzę nic złego w pracy w McDonaldzie. Ja bardzo lubię McDonalda! scream scream scream ło jezu, fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj. nawet lody tam są paskudne! właśnie akurat lody są tam dobre! ;> ja tam wczorej zamówiłam tego max flurry czy coś takiego i takie se, trochę za dużo ich tam jak dla mnie.
jedyne co mi tam smakuje to... coca cola mrgreen Bez przesady, shake'a chyba nie próbowaliście biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 4:00 am
próbowałam shake'a
może sobie być, ale takie coś to ja sobie i w domu mogę zrobić. poza tym jest tego za duuużo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 4:06 am
pani psychol próbowałam shake'a
może sobie być, ale takie coś to ja sobie i w domu mogę zrobić. poza tym jest tego za duuużo! Podaj przepis xd Wracając do tematu, to jak bym potrzebował pieniędzy, a nie miałbym wyboru, to pracowałbym tam gdzie się da, bez żadnych oporów. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 4:11 am
ichabot pani psychol próbowałam shake'a
może sobie być, ale takie coś to ja sobie i w domu mogę zrobić. poza tym jest tego za duuużo! Podaj przepis xd Wracając do tematu, to jak bym potrzebował pieniędzy, a nie miałbym wyboru, to pracowałbym tam gdzie się da, bez żadnych oporów. 3nodding no ja właśnie teraz już nie wiem gdzie pytać się o pracę, nigdzie mnie nie chcą stare a ja shake'a robie tak: zamrozone truskawki rozdrabniam z mlekiem i cukrem. ale do tego trzeba miec specjalna maszynke albo malakser...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|